dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Koji se skida? Orig Fast ili RPC1?
KAKO se uopste flesuje firmware?
Tutorial?
Tutorial?
dr.Tiristor je napisao(la):Koji se skida? Orig Fast ili RPC1?
Tutorial?
Neo85 je napisao(la):Cini mi se da sam negde procitao da za NEC 3540A daju 2 godine garancije. Jel to tacno ili sam ja nesto pobrkao?
Neo85 je napisao(la):Cini mi se da sam negde procitao da za NEC 3540A daju 2 godine garancije. Jel to tacno ili sam ja nesto pobrkao?
Neo85 je napisao(la):Jel zna neko sta znaci ovo bulk sto stoji pored nekih naziva rezaca?
xaver je napisao(la):da ne bi otvarao novi tred ajde neka mi neko da savet:
hteo sam da uzmem 3540, i vec odlucio kad sam poceo da citam razne review-e o njemu. Neki dobri neki losi tako da se kolebam.
Treba mi DVD rezas sa naglaskom na citanje. Treba mi u stvari kao zamena za CD rezac. Ne kupuje mi se combo jer je cena vrlo bliska pa ako mogu rado bi "ubio sve muve jednim udarcem". Znaci treba dobro da reze cd i cdrw i cita DVD... rezanje vise manje. Sta bi mi preporucili?
Pioneer 109/110 ... nec 3540 ... nesto drugo?
pritom treba da se koristi na staroj masini VIA KT133A
Apparently, nesto bolje citanje obicnih CD-ova... navodno...xaver je napisao(la):jel novi firmware (1.03) resava stvari.
ukratko sta je to kod pioneera bolje nego kod Nec-a ?
user name je napisao(la):Užasno žalim što sam ga kupio i što se nisam odlučio za Pioneer ili možda čak i LiteOn!
Sad više nemam love da kupujem i dodatni čitač uz ovo GO.NO...
Pa dobro taj 3520 i 3540 i nisu baš uporedivi. Da budem precizniji ovaj "noviji" se dosta bolje pokazao u radu. A to za i ovaj Pioneer je apsolutno tačno. Namerno sam rekao i ovaj jer je i 109ka bila sličnih karakteristika.mmilovan je napisao(la):Priznanje: ja sam se otarasio svog NEC-a 3520. Morao sam. Shvatio sam isto što i ti. Nije loš kao rezač, ali je kao čitač katastrofalan.
Međutim i Pionirova 110-ka nije brilijantna, tako da... :wall:
milanj je napisao(la):Imam NEC 3540A i u principu sam zadovoljan mada je tacno da malo losije cita, e sada me interesuje da li bi firmware resio taj problem i koji mi preporucujete? Ja sam sinoc skinuo jedan, zove se 1f1nec_rpc1.bin da li je taj OK posto ga nisam jos flashovao?
milanj je napisao(la):Ma da, MadDog i jos jedan lik, ljudi su bas predani sto se tice modifikacije firmware. Da li je taj OK da ga flashnem njim? Znam da nece mnogo da pomogne oko citanja ali mi i nije toliko lose citanje da bi mi trebalo neko drasticno poboljsanje.
Ne moze od magarca da se napravi konj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari