dobro jel ti shvataš da alienware i ostali vendori zarađuju na hardveru, a da steam ima za cilj da raširi svoju platformu i da zaradi na prodaji softvera. zašto pišeš nešto što nema nikakvog smisla.
steam je loš servis i pilićari jer je kod njih 1eur = 1usd
posle ovoga mislim da nikad više neću uzeti za ozbiljno ono što ti napišeš, čudi me da sam se uopšte i skrasio da ti odgovorim na ovo.
1 eur = 1 usd jeste pilicarenje, kako god to okrenuo
a drugo nisam to tako rekao, ako vec licno napadas nekoga necime sto je rekao, citiraj tacno sta je taj neko rekao
i sta ce onda, 100% pc racunara da bude steampc posto ce imati tako dobro cenu? to je i dalje pc, nece biti neki custom hw, mozda samo plastika i limarija kucista, zar stvarno mislis da ce bas svi proizvodjaci hw da spuse cene?
sony i ms mogu da prodaju hw ispod cene posto imaju ceo sistem, zatvoren, valve to ne moze da radi
u tom slucaju bi svi kupovali njihove masine, za bilo sta, instalirali bi win, neku drugu linux distribuciju, nesto trece... dokle bi valve to tako mogao da radi?
kao sto rece kimins gore, najbolje sto mozemo ocekivati je da ce cene htpc kucista da padnu
btw, da li ja sada tebe treba da prozivam, kako nemas pojma sta pricas i govoris samo ono sto si negde procitao ili od nekoga cuo, zato sto kazes steam ima za cilj da siri svoju platformu a ne valve?
Poslednja izmena: