Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kicking campaign azz :)

Posto nisam neki MP igrac a imam nesto vremena za razonodu, odlucih da malo pokusam da kampanju forsiram do nekih smesnih detalja :)
Igram na Brutal i pokusavam da predjem odredjene achievemente na nekim misijama..

Da li je neko video nacin da se dodje na 4000 zerga u In Utter Darkness? Vidjam razne linkove i videe na YT, ali nista preko 3500 (bukvalno ni 3500 nisam video).
Razne metode su mi isle do 3480, ali ne mogu dalje. Cudno je da bez gold baze mogu vise, jer mi ona nekako zasmeta izgleda ;)
Ako ste na Normal/Hard jedva stigli 2500, ne ocajavajte... na Brutal se mnogo lakse nakupe vise njih, jer ide MNOGO vise zerglinga, tako da je 3000 na Brutal lakse nego 2000 na Normal, bez preterivanja.

I najzad sam nasao korist za Ghostove... Shatter the sky (gde se ubijaju flyers u predzadnjoj misiji). 50-60 Ghostova ubija sve platforme i Leviathana. Banshee, Viking i Science Vessel mogu brze ali barem ima korist od Ghostova.

Kako se uospte snimaju klipove kad igram neku mapu uopste??

Klipove snimaš dok igraš nekim programom za to. Fraps je najpopularniji, ali se plaća. A sigurno ima brdo besplatnih programa za to.

Možda čak i u samom Windowsu postoji nešto, nemam pojma.

***, Fraps i ne moze odavde da se kupi :D
Nema nista integrisano u Windows-u.

Ćao svim ljubiteljima s2-a :D

Elem, jedno pitanje, kupio sam igru praktično u stanju nove, ali ipak polovnu, koja je već bila vezana za battlenet acc.

Iskoristio sam pravo menjanja jednog nika, zanima me da li mogu da promenim ime za koje je vezan ACC? Jer, kada na battle.net-u uđem u acc profile, piše ispod ime dečka od koga sam kupio igru tipa "Aleksandar A.", a kada uđem u igru i ulogujem se ispod nika koji sam promenio i sada stoji moj piše njegovo puno ime npr: "Ivan Ivanović".

Ima leka?

Jedini nacin da promenis ime i prezime je da im saljes skenirana dokumenta (od tog decka, a mozda ce traziti i od tebe) i jos nekoliko stvari njihovom Web Supportu, sto ne preporucujem. Ne dopustaju promenu imena zbog vise razloga, posebno zbog kradje racuna.

Što ne preporučuješ?

Da saljes fotokopije licne karte/pasosa nekoj kompaniji bogu iza tregera? :) I to ces jos morati nagovoriti tog decka od koga si kupio. Pitanje je uopste da li ce ti dopustiti, posto nekad prosto mogu da ti kazu:

"Thank you for your email. We only change the name of the account owner following a legal name change. Unfortunately this does not apply to your case and so we regret to say that we cannot help you in this matter. "

Jel' prati jos ko GSL?:)
Ne znam da li mi je trenutno vise interesantna sama igra ponekih igraca (Sage i dalje ima stvarno cool partije, totalno drugacije od tipicnih CodeS/A - bas osvezi) ili to sto su sve castere naterali da nose odela u Koreji na -10*C :D
(inace prosle godine je njihovih -20*C bilo prijatnije nego nasih -2*C ove godine).

I dalje pokusavam da predjem 3600 kills u In Utter Darkness bez cheatova :( Ima li ko predlog?

Prati se i dalje, odlična sezona, i mnoooogo bolji sistem takmičenja nego prethodnih sezona (Bo3 partije i ostale promene), baš je kul. Koliko god ja volim lepo skrojena i izabrana odela , moram da priznam da donekle izgledaju kao konobari, verovatno zbog crvene kravate :D I dalje je igra suviše volatile, još se nisu iskristalisali potpuno najbolji igrači, dosta preokreta i neočekivanih rezultata. Ali dobro, još je relativno mlada igra. Aprila valjda BW timovi prelaze na SC2, biće vrlo interesantno.

Pa da, to za casting partija dušu dalo. Kada će ekspanzija (izašao sam iz SC2 sveta ima par meseci od kada sam dobio key za dotu2 :D)?

To su izgleda iz Dota2 i uzeli :D
Bice fino!

Da li možda neko zna gde bih mogao da nađem SC2 CE? Znam da sam zakasnio i sve, ali sad me uhvatila neka želja. :)

Samo ebay? Za to bih morao i oko paypala da zamajavam. Nema nigde u obicnoj prodaji? Kapiram da možda ima negde neki zalutali primerak.
Hvala u svakom slučaju.

Mozda cemo i biti u prilici da nesto poigramo posle leta :D

Hm... ovo mi stoji na nalogu pored obične igre..

StarCraft®II: Arcade (1.5.0) Beta

šta je to?

Znači a must.

Sviđa mi se ovaj novi koncept za hellione, ali pitanje je koliko i da li će bilo šta od ovoga biti korisno, jer ove partije što smo gledali su 90% bazirane na novim jedinicama.

Viperi ce garant biti korisceni. To je jos jedna varijacija slicnih "Pudge hook" koji ljudi obozavaju :)
Oracle ce biti izmenjen verovatno malo ali koristice se i ovako.
Tempest je izgledao bolji u Blizzcon verziji (manji range, ali splash kao corsair) - sada izgleda kao jedan obican long range siege weapon bez nekog damage-a.

Hidre izgledaju imba sada.

Zerg generalno deluje imba. Locusti su prejaki, tj previše tenkasti, plus previše dmg za jednu besplatnu jedinicu.

Siege tank će da ode u istoriju, jer gomila novog oružja je baš namenjena protiv istih (battle helioni, tempesti sa range od 100000, onda one nove terranske mašine kako se zovu, zatim swarm hosts, viperi sa kukom, plus onaj obrnuti dark swarm...) sve to urniše tenkove. I generalno mislim da se teranima ne piše dobro. Mada, ko zna, dosta će se promeniti metagame, pa možda neka nova strategija generalno promeni način igre. Ali mislim da je upotrebna vrednost siege tenka definitivno žešće smanjena.

Zerg mene generalno nervira i u WoL, jer često nemam odgovor na neke stvari koje rade zerg igrači. Imam osećaj kao da nemam šanse u late game-u, ako nisam mnogo bolji. Inače igram sa terranima, i cenim da sam negde high silver (e sad koliko sam realan u proceni, to je pitanje :D), s tim što trenutno ne igram ladder.
S kojom rasom vi igrate i kako stojite? :wave:
P.S. Nervira me što je ova tema totalno mrtva na benchu, a siguran sam da ima ljudi koji igraju, a svakako da ima i o čemu da se diskutuje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno