Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pisao sam već ovde, imao sam priliku na jednom turniru da lično upoznam Beastya, i još par super domaćih igrača, neki su pro neki ne.

Beasty je stvarno životinja :). Naravno pobedio je na turniru. Doduše to je bilo dosta davno.

U Svedskoj, krajem jula, po drugi put (posle GamesCon valjda?) dostupan SC2: HotS javno. Znao sam da je trebalo da idem u Skandinaviju na odmor ovog leta :D

Jel' nasao neko tollente za GSL/TSL snimke? Vec duze vreme ih ne nalazim a znam da se igraju :(

Drugari, je li probao neko HotS betu?:)

Poslednja izmena:
Warhound je uklonjen iz igre poslednjim patchom. Treba dosta da se balansira.

EDIT: Sto se tice bete, dobili su samo NA igraci i to izabrani.

Vidjao sam korejski replay HotS-a :)

Kad bi pustili single player beta! :D
Koliko sam razumeo to je govoto, ceka se samo balans MP-a?

Psy je pokazao partiju sa Mothership-om, a to je kao trebalo da bude skroz izmenjena jedinica:)

Poslednja izmena:
Imas Mothership Core i Mothership. Mothership Core je nova jedinica, a Mothership je ostao isti kakav je i bio u WoL.

Pojavila se beta. Potrazite po prodavnicama. Ja sam nasao u jednoj vijetnamskoj.

Beta keys kao za DotA?

OT: Psy kad gubi pizdi i psuje vise od Idre :D

Alfaunits, po tvojoj lokaciji sudeći, ti bi trebao svima da nam podeliš keyeve za betu.
Tamo to garant raste na drvetu. :D

Ma ne vajdaju nas 1% ako nismo barem 12 meseci drzali Platinum ligu :D

ima na fb-u twitch organizuje giveaway 1000 kljuca od 17-24 septembra

Poslednja izmena:
Heart of Swarm izlazi 12. marta 2013..Taman rodjendanski poklon...

Extra vest.Nadam se samo da ce Blizzard odrzati obecanje sto se tice cene i da ce je zaista voditi kao expanziju,a ne totalno novu igru,znaci cena oko 4000 dinara kod nas kao Mists of Pandaria,posto sam procitao negde najave da postoji mogucnost da opet bude 60e kao wings of liberty.Valjda nece,nema smisla.

Zna se već i cena, 40e preko battle.net-a, (što će verovatno biti 4k dinara kod nas).

I ja :( Posto je beta generalno dobro isla, stvarno je bas minimalno peglanja balansa, mozda su i mogli za NG da izadje :(

Sa 5-6 novih jedinica ja ovo ne bih ni expansion nazvao - iskreno mislim da je ova cena samar MP igracima.

I ja :( Posto je beta generalno dobro isla, stvarno je bas minimalno peglanja balansa

Sa 5-6 novih jedinica ja ovo ne bih ni expansion nazvao - iskreno mislim da je ova cena samar MP igracima.

Nikako ne bih rekao da je beta dobro išla, bilo je dosta patcheva sa značajnim promenama, i po svemu sudeći, nastaviće se tako. A Brood War je isto dodao 6 novih jedinica (po dve za svaku rasu).

Ono i to sto kazes za BW... mada nekako sve imam utisak da je vise bilo :)

Beta patches su po meni sasvim OK, vise vidim post-release patcheva za War3 recimo koji mnogo vise promene.

StarCraft II: Heart of the Swarm Beta and Razer Giveaway

3ca52aa9115220a18cd873c596c55085_content_large.jpg

Enter the giveaway to win StarCraft II: Heart of the Swarm Beta and one of the many different Razer peripherals.

Nisam ni znao da se prica nastavlja odma posle Wings of liberty.
Ne znam zasto vec 3 godine mislim da ce ovo biti fazon prequela?!?

Bilo je price da ce izaci neka kampanja mozda u fazonu prequela?
Mada pre bih rekao da si pomesao nesto sa Warcraftom :) Za njega izlazi gomila knjiga koji opisuju pre-game era.

Nisam ni znao da se prica nastavlja odma posle Wings of liberty.
Ne znam zasto vec 3 godine mislim da ce ovo biti fazon prequela?!?
Ne,bice sequel,Kerigan trazi osvetu nad Arkuturusom Mengskom,jer ju je jos u prvom delu ostavio na Tarsonisu zergovima..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno