Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
When Cheese Fails ep7 mi je jaci od ovoga. :)

Also, pogledajte meceve Huk-a i Leenocka od juce. Jako dobri mecevi.

sutra finale IEM V World Championship-a jedva cekam

jesi gledao danas polufinale? Ono prvo je bilo mnogo dobro, odavno nisam gledao tako dobre meceve.
Drugo polufinale totalno jednostrano, iako sam navijao za kengura nije imao ni 2% sansi protiv Ace-a, covek ima 13-0 do sada.

Gledah , kengur pruzao dobre partije ocekivao sam da ce da dogura do finala ali koreanci su koreanci :D. Drzao sam palceve Squirtle-u ali izgubi , mada on neki klinac koliko sam video tek ce taj da dere :D. Mislim da ce Ace da pobedi mada sta znas kolo srece se okrece ;)

Poslednja izmena:
Evo upravo traje zadnji mec u Squirtle vs mOOnGLaDe mecu. Izjednaceni su totalno. :)

Dominacija Korejanaca. Ja da se pitam ne bi ih uopšte zvao na zapadne turnire.
Prvo, drugo, treće mesto idu njima uz to da Ace do sada nije izgubio ni jednu mapu do finala. Šta reći.

Upravo sam gledao finale Quake-a. Nisam znao da puštaju Dream Theater u pauzama. Oduševio sam se :D

vrlo vrlo zanimljivo finale

Vrlo vrlo zanimljivo finale. Navijao sam za Moon-a sve vreme. :)

Baš su pokazali kreativnost u partijama obojica, jedino me baš iznerviralo što je publika dovela do toga da Ace provali za Nydus u drugoj partiji ali ***a.

Ok mozda to jeste sjebalo tu partiju, ali ovakva posecenost, navijanje publike, ispunjena hala, dobra produkcija, skoro 30.000 na free strimu, a dosta ljudi je platilo i za premium, plus ruski strim.
Sve u svemu, gomila ljudi prati SC, dobija sve vecu paznju.
Vrlo pohvalno, bas me raduje da vidim ovoliko ljudi.

Da, to si u pravu.

Isključio sam odmah nakon kraja poslednje partije, pa nisam video dodelu. Kolika je nagrada za pobednika, a kolika za drugo i treće mesto.

Video sam da je za Quake bilo 2500, 4000 i 8000 za treće, drugo i prvo mesto respektivno. Pretpostavljam da je isto i za SC2?

za prvo je bilo 13000 , za drugo 8000 i trece 4500 ako nisam pogresio

Daj te neki link za skidanje finalnog meca.
Nisam uspeo da odgledam uzivo.

Koga zanima kako "zive" ovi korejski pro igraci, Artosis na YT ima dosta snimaka raznih "kuca" timova. Ljudi bukvalno zive igrajuci SC2 ceo dan cesto...

BTW, nisam siguran ali mislim da Korejanci nikad ne uzimaju za sebe nagrade vec za tim ;) Bash me zanima koliko ih kosta "coaching".

Danas uhvatim na TLO stream-u Beastyqt vežba sa njim TvT :)

Stvarno ? do jaja, lik je bas talentovan, nadam se da ce napraviti veliku karijeru (i isplativu). Danas se solidne pare vrte u SC2.
Jednom kada udjes u velike turnire (TSL, NASL, MLG) to je to.
Vec je napravio dobar posao potpisavsi za Empire, tu su poznati Naniva i Kas.

Kad vec ovoliko gledam SC turnire zasto da nemam i nekog Srbina da navijam za njega :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno