Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beasty je baš super, a danas je baš jedan lik na bnet forumu napisao da je jedan od boljih evropskih igrača.

Inače, on je pobedio na onom turniru nedavno što je bio u NS.

E hvala za ove linkove. Gledam sada snimak kod Homer J-a, taman mi dobro dođe da malo vežbam nemački :)

Uf, SanZenith je bio prejak u danasnjem GSL-u. Jako dugacki mecevi, vredi ih videti.

Gde sada gledate GSL?

Jel' i dalje sistem takmičenja kao i prošle sezone?

Ljudi dajte sve sajtove na kojima ima da se gleda sc2 live i gde mogu da se skinu replays,hvala

Evo me. Mene stegao posao ne mogu nikako da se posvetim igranju. Najgore što SC2 ne može da se igra casual na sat dva dnevno :(
Mada stižem da pratim pro scenu i većinu turnira. Čak mi je to zanimljivije od npr. većine fudbalskih utakmica.

@presretach

A što se tiče linkova, Bob Marli je uglavnom stavio sve što ti treba. Evo ja ću dodati joše neke koji fale.

http://day9tv.blip.tv/posts?view=archive&nsfw=dc - Jedan od najvećih gurua SC2 scene a i SC1. Po mnogima i jedan od najbitnijih ljudi SC2 zajednice. Na ovom linku možeš pratiti njegove VOD. Uglavnom se bavi detaljnom analizom pro mečeva ali ima i specijale gde se bavi početnicima kao što je Newbie Tuesday.

http://sc2casts.com/ - jedan od novijih sajtova koji na jednom mestu objedninjuje komentarisane prenose pro partija. Veoma pregledno.

http://sc2rep.com/ - sajt na kome se mogu naći najnoviji replay najboljih svetskih igrača bilo da se radi o replay-u sa turnira ili bneta.

Eto to bi bilo otprilike to. Da dodam samo da kad god hoćeš da saznaš nešto aktuelno vezano za SC2 kreni od sajta: www.teamliquid.net (kačio ga je Bob u njegovom postu).

@Alex
Hvala.
Isti slucaj, već je poćela prašina da se hvata na kutiju :(
ali volim da odgledam po koju dobru partiju.

Stigao Starcraft 2 Collector's Edition. :)
Jel se moze obican SC2 prodati ili je vezan za moj BN nalog pa je neupotrebiljiv?

STARCRAFT2COLLECTORSSIDEON.jpg

pa prodaj kljuc za collector's edition ;)

Inace, jel' to prljava kutija ili je takva boja??

Nikako da se naviknem na ovaj novi sc2...mada sam i stari slabo igrao,dok sam wc3 pikao i na turnirima,eh bese to neko srecnije gajmersko doba :D

Kakav kljuc? Cd key?
Mogu da ti narucim ceo paket, oko 90f me izaslo sa carinom.
Nije prljava kutija, u celofanu je.

Kakav kljuc? Cd key?
Mogu da ti narucim ceo paket, oko 90f me izaslo sa carinom.
Ne, ne, mislio sam posto hoces da prodas stari SC2. Prodas lepo kljuc samo za ovaj novi, ali zadrzis collector's stvari.

Nije prljava kutija, u celofanu je.
Na to sam mislio, da li je prljav celofan, ili je takva boja kutije. Ne bi me cudilo ovo drugo, bash se uklapa u Jim Raynor stil :D

Mislim da je cd key vezan za CE i da se tako dobijaju neki dodatci na BN.
Ma pakovanje je teska perverzija, steta sto nema neka figurica.

Ne može da proda ključ za CE, jer su svi dodaci vezani za CE vezani i za ključ. Jedino da proda stari nalog ceo (email i password je li...), pa da krene da ladderuje od nule :)

Možda može da se veže ključ iz CE na bnet-u za svoj postojeći nalog kako bi otključao portrete, achievmente itd, ali onda 'gubi' oba naloga rekao bih. (tj. vezuje ih).

EDIT: 90f je 90 funti (Britanskih)? Mnoooogo :)

Poslednja izmena:
Ohhoho lepo si se ponovio, aj nabacaj nam neke fotke sadrzaja te kutije, znam da ima neka knjiga puna slika, ima OST, disk, dogtag valjda i ko zna sta sve ne.
Al da je skupo, preskupo je :(

Za koliko bi prodao stari cd-key (nalog na bnetu) ?

Hehe poceli da daju dzabe WoW, pokusavaju da navuku ljude na sve nacine :d.

Taj paket je za kolekciju, nije za otvaranje. :p
Inace uzeo sam 2 kom. :D

I ja sam dobio mail u kome pise da sam dobio mesec dana da igram WoW za dz. Neka hvala Blizzardu!

Ma da, a i u svakom pakovanju bilo koje blizzard igrice se dobije onaj disk za 14 dana trial igranja WoW-a :)

Ide vikenda pa sam resio da iskoristim mesec dana wow-a. Instalirao sam klijent skinuo je 9 i kusur gb. ali nece da se konektuje na server, nesto u fazonu user nema prijavljenu wow igru?!

Na sajtu lepo u svom profilu (blizard) imam aktiviran wow igru, dok na http://www.worldofwarcraft.com/account mi prijavljuje "This Battle.net account does not have any World of Warcraft accounts associated with it. To merge a World of Warcraft account with this Battle.net account..."

Gde gresim?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno