Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi dziberi :( Ionako se Tossi ne vide u finalnim mecevima a jos ih nerfuju... void ray ce uskoro biti s***y observer samo :(

A ovo za stalemate (pat), imam utisak da ce biti situacija kad greskom javi (tipa stvarno nema production i unistene zgrade jer se jedinice negde biju ili cekaju nesto ;))

Da li neko može da mi detaljnije objasni ovo jer nisam razumeo?

Autocast repair will now charge the player requesting autocast functionality.

Da li to znači da će autorepair da dodatno 'košta' (u mineralima i gasu)?

Jel ima danas meceva na GSl-u ?

Sta bi dao za Fruitdealer vs Nestea

A i ovaj jinro je lud, jel on prvi stranac ikada da je usao u quaterfinal?

Poslednja izmena:
Meni je (za sada) Foxer prikazao najbolju igru, a uz njega i Choya. Imamo dva protosa ako se ne varam u četvrtfinalu?

Jinro igra specifično za terane i to mi se jako sviđa i navijam za njega zato što je 'stranac' ako uđe u polufinale bilo bi fantastično.

Sta bi dao za Fruitdealer vs Nestea

A i ovaj jinro je lud, jel on prvi stranac ikada da je usao u quaterfinal?

Jeste. I to Evropljanin :)

2ebaan7.jpg

3 tossa (choya, hongun i mc) u ro8. Voleo bih da Foxer izgubi, nekako me smara onaj njegov stil igre... Pa jos igra protiv tossa, razlog vise za mene da navijam protiv njega. :p

Ovaj drugi link radi :)
Auuu kakva faca NesTea nakon ove partije :)
Baš je bio vidno iznerviran ovim rush-om.

EDIT: vau vau vau kakva poslednja partija!
Da ne spoilujem, oni koji nisu gledali neka obavezno nađu snimak :)

Poslednja izmena:
Uuu, bash mi drago sto ode NesTea :D Smara koliko ume da se vrati iz izgubljenih situacija :D

Dobro je što niste spoilovali :D

Moraću da probam ovaj marine all in rush protiv zerga na ladderu obavezno :) ali čini mi se da to zahteva boles'an micro, a meni APM retko kada u proseku partije pređe 60 :p

Meri ti igra sama. Dok gledaš replay, samo stisni taster 'M' :)

Ako si observer u nekoj partiji, možeš da gledaš realtime APM igrača (na isti način).

We would like to thank everyone for their participation thus far in the first StarCraft 2 public test. We’re in the process of temporarily taking down the PTR in order to apply changes based on your feedback and testing.

Some of the changes we’re working on implementing:

•Bunker build time reduction removed as previously noted

•Fungal Growth’s terrestrial limitation has been removed and the ability once again affects air units

•It will once again be possible to hold down a key to repeat a hotkey command

This down time is expected to start tomorrow at noon, 12:01 p.m. PST and last for approximately 2-3 days. Keep an eye on this forum for updates on when you can rejoin the Public Test Region and begin testing the newest changes.

Thanks for your help!

Javite ako nadjete snimke danasnjih partija, ja mraom out pa necu moci da gledam :(

Danasnje partije pocinju za pola sata, a HD snimci ce sutra poslepodne biti okaceni ovde http://simple-night-21.heroku.com/season/3

GO FOXER! GO JINRO! Nemojte me razocarati kao jucerasnje seronje nextcoffe i fruitseller. Experimentisali su sa early hatcherijima i obadvoje su prsli bez potrebe...

Caj i vocka su nesto lose igrali, pogotovu vocka. Kao da su namestene partije :D (a i Rain i Hung su dosta lose igrali).

Odlicna igra Jinroa, ostao je pribran posle izjednacenja i pobedio! Do duse da je protos istrazio thermal lance verovatno bi ishod zadnjeg meca bio drugaciji.

Blago vama kad mozete da gledate GLS 3. Ja nisam pogledao nijedan mec. :(

Jinro je super igrao, nijedan mec nije bio na cheese/allin. Super solid play, cak i u mecevima koje je izgubio.

Bob, pa imas snimke - sc2torrents.com izmedju ostalog. A i na ovoj strani je postavljen link za najnovije meceve.
Inace, meni su mnogo bili interesantniji raniji meceve (RO64/R32) nego ovi noviji (RO8).

Svi imaju verziju igre za NA servere. Nije bitno gde se nalaziš bitno je koju verziju igre poseduješ. Jedina mana ovog je lag koji može nastati npr. na vezi Koreja - NA.

Hmmm, ja sam razumeo da NA moze samo iz NA da igra, a ne samo na NA server da se nakaci ;)
Steta sto je Aussie jedina multi-region, ovako bi morao da imam i KO i EU verziju :( Paceri :(

Inace, http://sc2torrents.com/details.php?id=54 - RO8 Day 2.
Izgleda da SonyE ne vajda kao Intel da se replayi ne prikazu van, nego samo KO trziste gleda :D

Poslednja izmena:
Sta bi? Niko ne komentarise danasnje meceve? :)

Btw, ako hoce neko da se prijavi na turnir fali nam jos nekoliko igraca da dodjemo do 32. Prijave do 19:00, turnir pocinje u 20:00. Bo1 se igra do polufinala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno