xper
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2009
- Poena
- 320
Gsl HQ live je trenutno, boxer igra danas http://www.teamliquid.net/video/streams/Poosy
Koji su datumi novih delova? Meni se kampanja baš svidela![]()
We recently issued a new round of account suspensions and bans to StarCraft II playerswho were in violation of the Battle.net Terms of Use for cheating and/or using hack programs while playing. In addition to undermining the spirit of fair competition that’s essential to play on Battle.net, cheating and hacking can lead to stability and performance issues with the service. As always, maintaining a stable, safe, and secure online-gaming experience for legitimate players is a top priority for us, and we'll be continuing to keep watch on Battle.net and take action as needed.
A sta je to WOW movie? Prvi put cujem...jel lajv akšn film sa glumcima ili animacija?
nema sta da tipujesh kada ce evo leaked blizz product slate release, njihov interni memo koji su pokazivali shareholderima, Znaci drugi deo sc2 u Q4 2011 a treci u Q1 2013
![]()
Btw Titan je codename za novi IP koji spremaju, a blizz3rdparties je kada ce BattleNet postati kao steam i prodavati igre i od drugih companija a ocekuje se da to bude activision (jer su i sada Bizz-Activision) tipa black ops. itd. kao konkurencija ostalim online prodavnicama.
Mislim da je ovaj prvi od domacih igraca koji je rekao nesto vise od "thank you" na engleskom(bar sto sam ja gledao).
Maka Prime savrsheno prica engleski.
Hearth of the Swarm nece izaci 2011 godine, pre ce biti Q2 2012, a za Legacy of the Void mozes i da predpostavis... ja tipujem kraj 2013, pocetak 2014 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari