Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Key možeš kupiti i od samog Blizzarda, samo nemam pojma kolika je cena kod njih. Verovatno isto. Samo kod nas se prodaje 20e skuplje :S

Ok, hvala na odgovorima.

Kod blizzarda je 59.99 e, sto mu dodje ista cena kao i kod nas.

Poslednja izmena:
Aha, izvinjajem se onda na dezinformacijama.

Meni je isto bilo baš mnogo, dugo sam se 'kanio' da kupim, ali kada sam najzad uzeo - nisam se pokajao. Šteta samo što nemam više vremena da igram - odigram možda 3-4 partije dnevno.

Samo opusteno ;)

Kupio sam sc jos pre dva meseca, ovo samo prikupljam informacije za eventualnu kupovinu smurf naloga :D .

Nego, sutra finale GSL-a bese?

Da. I ja naravno neću gledati :(

Hoće li neko da snimi, ili da čekamo HD/Huskey-a da castuje to?

Da. I ja naravno neću gledati :(

Hoće li neko da snimi, ili da čekamo HD/Huskey-a da castuje to?

HD/Huskey neće castovati zato što onim nemaju veze sa GSL-om.

Okačiću ja 720p snimke čim se pojave.

Ah da, oni kastuju samo mečeve sa turnira u USA.

Da li postoji neko pravilo šta sme da se castuje. Da li recimo bilo ko od njih može da ode na sc2replays, pogleda koji su top rated i castuje?

Ah da, oni kastuju samo mečeve sa turnira u USA.

Da li postoji neko pravilo šta sme da se castuje. Da li recimo bilo ko od njih može da ode na sc2replays, pogleda koji su top rated i castuje?

Upravo to i rade. Skinu replay-e, pogledaju i castuju najzanimljivije.

Jedino GSL ima tu neku zabranu emitovanja njihovih mečeva.

Verovatno niko sem GSL organizatora i nema replaye?

Zasto mi SC2 ne radi posle ovog zadnjeg patcha ? :(
Ovo mi se vec drugi put desava posle patcha....
Samo pokaze Raynora i kad treba da se pojavi ekran za login, zabode, cuje su zvuk i to je to....

Jel po nasem 11h? Dajte linkove za stream sta nadjete do tad..

@Bob Marli

Isto i kod mene. Ja baš mislio da se meni sjebalo nešto, ali izgleda da su oni zeznuli nešto. Mada sam od patch-a igrao nekoliko partija.

edit: Evo sada je proradilo. Videh na forumu da je dosta njih prijavlio isti problem.

Poslednja izmena:
Sta li se to desi kad nece igra da radi posle patcha ?
Evo i meni sad radi..

Mnogi su se na Blizzard forumima žalili da im ne radi igra posle ovog poslednjeg patch-a. Ko zna šta su zeznuli na bnet-u. Meni je sve vreme radilo bez problema.

Ja sam gledao komentare uz sve patcheve do sada, 90% komentara "ne radi mi igra posle patch-a! FU blizzard" ;)
Mozda radi hash check i jos gomilu provera u pozadini da je legit kopija?

@Kimins, ne, u 10h po CET (Srbija) vremenu. (18:00 KST)
Finale nije bilo tokom nedelje jer se odrzava Baccus Starleague, a SC1 i dalje ima vecu gledanost od SC2 pa nisu smeli da udju u njihov termin ;)

Mozda zbog firewalla? Jer svaki patch smesta exe u drugi folder.

Sto se tice finala:

Ja gledam banetov :D stream, ako zeza ima jos par ovde.

Go NesTea ^^

Edit: Tek sad pocinje, isao neki smor pre-game show...

Poslednja izmena:
NesTea izgubio prvi mec na turniru :D Boxer bas forsira rush na nekim mapama, i odlicno mu ide.

hahahahhahahaa, koja reklama na TV-u :D Zealot drzi Xelnaga tower, pravi se vazan, pocne "My life for", vidi gomilu Thor-ova i nastavi "IU!" i pobegne :D

Isla i na streamu slicna reklama, zelot bije redom marince jednog po jednog posle ga juri poveca grupa, nisam sve video, mozda islo nesto pre toga.

Ne vredi, na 1Mbps se ne moze gledati :(. Skinucu snimke kad bude bilo...

*** 3 sata reklame na 3 seta...

Gledacemo i 7. mapu ^^

Edit:

Bane1998 was removed due to copyright infringement.

looooooool u sred streama

Alex daj linkove za HD snimak ako si nasao, please!

Svih 7 partija su vrh, vredi vremena odgledati ih (mada su extra kratke u odnosu na vecinu :D). Nije kao SBoxer protiv koga vec da sam imao utisak da namerno popusta i jos neki slicni dueli koji su bili smor za gledanje.

Komentatori engleski? Da znam dal da skidam..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno