Za nijansu brze ce ti ucitavati, taman koliko XP trosi manje memorije od WIN7. Mozda ni to.
Slusaj, meni je win7 bio pobrljavio i drzao mi 3 dana 2GB rezervisano za "nesto". Samo sa 2GB mi radila masina, vukla se kao prebijena. Kad sam provalio zasto mi se hardovi raspadaju od krljanja i zasto kad ugasim masinu po 3 minuta ne mogu nista da radim kad ugasim igru namestim ja to i igra ucitama 6x brze, alt+tab radi momentalno, kretnja kroz meni isto iako je trebalo po 2-3 sekunde da prebaci nesto.
Poenta price, kupi jos 2GB
Kako mozes da teras 5850 na masini sa samo 2GB, zlocin.
Mislim da 2 GB RAM-a i nije toliko skupa investicija sad. Imas lepu masinu. Ne bi bilo lose da je ojacas malo sa RAM-om.
Jedino sto bi mene brinulo na tvom mestu je ta ploca i 4 GB RAM-a na 1066 MHz. :S:
Achilles82 je napisao(la):Kupio jos 2gb ram memorije. Au ljudi, kakvo je ovo olaksanje. Ucitavanje igre za par sekundi.
Momci, da li je neko video ovo?
![]()
![]()
Da li to znači da ima 29 misija ukupno?
Pitam jer ste dosad svi pominjali 26...
29 misija sa razlicitim izborima...Imas ukupno tri izbora u igri...Dakle izaberes po jednu opciju od njih,to su 3 misije i jos +3 misije koje nisi odigrao izborom suprotne frakcije...Momci, da li je neko video ovo?
![]()
![]()
Da li to znači da ima 29 misija ukupno?
Pitam jer ste dosad svi pominjali 26...
Mislim da si ti bio problem, tj. tvoj komp nije mogao da postigne fastest, pa je kočio sve ostale. Nema veze sa netom.Ne znam zbog cega igra jako cesto uzasno laguje ?! Jel joj spor 1mbit net ili ne valjaju serveri ?
It turns out a lot of people were really excited about StarCraft 2. Blizzard has announced that the almost farcically high demand for the long-awaited sequel translated to global sales of 1 million units in the game's first 24 hours of release, with the number swelling to 1.5 million units after the first 48 hours.
According to Blizzard, this makes StarCraft 2 the fastest-selling strategy game of all-time. "We're pleased that so many people around the world have already picked up a copy of the game, and we look forward to welcoming even more players to Battle.net in the weeks and months ahead," said Blizzard head Mike Morhaime in a statement.
GameStop was also highly pleased with the launch, as the retail chain's VP, Bob McKenzie, said it was their fastest-selling PC game since (surprise) World of Warcraft: Wrath of the Lich King in 2008.
Sure, Modern Warfare 2's first-day sales of 4.7 million units (3.8 million in the U.S. alone) last year still dwarfs StarCraft 2's, but consider that 1) Modern Warfare 2 was released on the PC, Xbox 360, and PlayStation 3, and 2) StarCraft 2 is, again, a real-time strategy game -- a genre that hasn't ever exactly penetrated the zeitgeist of modern gaming the same way first-person shooters did.
Takodje, jel sam se ja nesto istripovao ili Raynor uopste ne lici na sebe iz keca? Like, at all. Ovaj brate ruzan ko lopovJeste badass, ali sto nisu zadrzali Raynora iz keca?
Ne mora. Ja ga ne igram tako.StarCraft MORA da se igra na fastest.
Ne mora. Ja ga ne igram tako.
Sve je to subijektivno. Meni nema smisla kada je prebrz.
Imam utisak da gledam nemi film, sve je izkarikaturirano brzo. Čak i velike jedinice kao da nemaju više masu jer se kreću prebrzo.
Tenkovi piče k'o Lamborgini...
Jel odgledao neko kilometarski credits na kraju?Cak su ubacili + i - dugmice, pa mogu da se ubrzaju.
Za igru je zasluzno vise ljudi nego za Titanik i Avatar zajedno.
![]()
Pa inicijalno nije bio. Kada se prvi Starcraft pojavio, default brzina za multiplayer je bila manja, posle su je povećali.StarCraft je i zamišljen da se igra na faster brzini. Nije džaba dobio titulu "šah na spidu"
U početku sve deluje prebrzo ali se vremenom navikneš. Posle toga sve deluje presporo.![]()
Sve strategije u SC vaze i za sporo igranje i za brzo razlika je samo u izvrsavanju tih komandi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari