Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno je da je tu 3D i Facebook a što je BattleNet 2.0 samo senka prethodnika to nema veze :S:

ahaha brate nema aa ???? kakvi carevi

Hm... sad nešto razmišljam. Ja ionako skoro ni u jednoj igri ne koristim aa.
Više volim veću rezoluciju i frame rate, nisam toliko opterećen tamo nekim ivicama :p

verovatno da izgleda sirim narododnim masama da igra radim na slabijim konfama :)

Da, razumem na šta ciljaš, ali... Ista stvar je imati AA, a ne uključiti ga. Ne vidim zašto su to izbacili iz opcija.

Aaaaaa, ovo nije fer! Taman cu da se smestim u J. Koreju kad izadje SC2 - bice tesko :D

много је страшније то што нема ЛАН од АА.

^What he said.

Confusion Land :D

To je najavljeno pre vise od godinu dana. Izavalo je ogromno ogorcenje. Jos kad je bilo objavljeno da ce igra bii podeljena u 3 dela, tek je onda bilo svakakvih prica. Da su kojim slucajem te dve vesti zajedno objavili, lincovali bi ih kolektivno, ali su lukavo razvukli negativne vesti na po 6+ meseci ;)

Još uvek ne može da se instalira :)

[YOUTUBE]iM3rvNGWJsI&feature[/YOUTUBE]

starcraft2.jpg

Hell, it's not yet time ! :) :) :)

Instalacija zahteva internet konekciju.

A level of "DRM" will also be used by limit installation. Dustin explained "you need to connect once to install the game." While singleplayer will be available offline, installation must have an internet connection in order to proceed. You are also required to have or signup for a Battle.net account in order to install the game. All achievements and friends lists etc will be available as soon as you logon, but the actual single player game is available anyway.

Što mrzim te fazone...
Jedva čekam da neko razbije igru da radi u LAN-u.

^^Pomislio sam da će tako nešto da čeka iza ugla. Međutim, mogao je da podigne server kod sebe u lokalu. Pa da vidi akva je komunikacija izmeđut igre i servera, pa da pokuša da klonira... Zapetaljano je, ali je moguće.

Da digne server u lokalu? Imaš neki Battle.Net 2.0 u rukavu? :p
Može samo da snima komunikaciju između igre i servera, ali ne verujem da bi dobio bilo šta smisleno s obzirom na to da serveri još uvek ni ne vraćaju validne informacije osim da još uvek nije vreme za instalaciju.

Poslednja izmena:
Bolje da ne prave, samo će uništiti savršenstvo...

Warcraft film je in the works by Sami Rammi
E jel ima preordera za sc2

Sad tek videh da igra nece imati AA!
Stvarno mi nije jasno zbog cega! Jel problem da naprave da to ima pa ko ima dovoljno jaku masinu nek igra sa tim.
Je..m ti igru, te nema ovo, te nema ono, a ja se primio ko mladi majmun.

Nije valjda da sada zato što nema AA ne valja :D?

Kako nece imati AA ja sam mislio samo da nije implemented u beti. A da ce retail imati.
Ali sve jedno moze da se override preko drajvera nema nikake razlike zar ne

e stvarno nema, e kako ce te vi ati-jevci sada da uzivate u AA kada nemate force e.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno