Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakvi su oni ******i sa tim sistemima placanja za nesto sto se podrazumeva da je dz.... a sto ej najgore raspasce se od para jer je narod tupav i placa im se jer cim se placa mora da je bolje nego kad se ne placa.... zelim im sve najgore

kako su poceli necu ni kupiti igru, *** pa ne moze covek vise igru da kupi a da pored tog troska nema jos 1000 troskova na nesto sto se podrazumeva da ce imati cuj moracu da platim za mape?!?! koji je njima djavo?! ... sve me to podseca na one igre na netu " 100 % free all u need is net browser".. i kad pocnes da igras vidis da tu treba kesa samo tako.. ee pa malo su se za#$%#li :)

Uzas, mogli bi i da ubace neke spec jedinice koje cemo otklujcati ako p......

Pobednici Starcraft 2 video takmičenja

[YOUTUBE]-L34xka0FK0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_9jCQLVHyvg[/YOUTUBE]

mule je vrhunski odradjen :)

WHOA!

[youtube]DSSk_cquu0c[/youtube]

sc2-2.jpg

sc2-3.jpg

sc2-4.jpg

sc2-5.jpg

sc2-6.jpg

sc2-1.jpg

sc2-7.jpg

Poslednja izmena:
Pošto ni jedan YT link ne radi zbog Activision-a :mad: okačio sam jedan koji je još uvek ispravan.

[YOUTUBE]pmBtanGjziM[/YOUTUBE]

Make no mistake. War is coming. With all its glory and all its horror. :)

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bxrTk_sOasM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bxrTk_sOasM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

6000din za igru! mnooogooooo!!

Za 1/3 igre, tacnije. A gde si to video, jel neki preorder? Igra valjda izlazi 27. jula

skoro zvanicno

a collectors edition mozes da sanjas, sve otislo u preorder u us i uk

Tja...zasitio sam se igre u beti, ne vredi tih para. U svakom slucaju, po mom skromnom misljenju, bilo bi glupo kupiti igru koja ce za godinu dana da dobije nastavak, nove jedinice, svi ce preci to da igraju...pa opet 6k, a jos godinu posle toga jos 6k...znaci 18000. Da bar moze da se igra u LAN-u

Ma Blizzard se izbezobrazio,imaju para i vremena da izdaju 4 verzije WOW-a(i to ofrlje je uradio zadnji demo,pa neće biti bolja ni igra),a ovo zna da svi čekaju,pa aj da skupimo još para na ovim ovcama (nama igračima). Ovo je veliki bezobrazluk...
Šta će tek da rade sa War 4(ako im slučajno ne padne da prave 30 expansion za WOW)...

6000 jeste malo preterano plus ako se na to dodaju i ekspanzije. Ali ja stvarno ne znam koja igra više zaslužuje moj novac od SC2.
Neke igre koštaju 4000 i donose 10h sati gameplay-a a u nekim slučajevima i manje. SC2 pored ogromne SP kampanje poseduje i odličan MP. Kad se sve sabere SC2 predstavlja najbolji odnos potrošen novac/vreme igre pa čak i da košta 18000.
Inače ja sam daleko od zasićenja mulitplayer-om. Odigrao sam ogroman broj partija što na BNetu što custom i svaka je bila zanimljiva na svoj način. S'obzirom da na vidiku nema valjane igre (izuzetak Mafia 2) a pogotovo neke kvalitetne strategije, SC2 dolazi u pravo vreme da svojim kvalitetom popuni rupu u okrnjenom svetu igara nove generacije.

Potpuno se slazem sa Alexom!
I ja mislim da SC2 zasluzuje moj novac jer cu ga igrati i igrati...
E sad ako neko nadje neki preorder SC2 Collectors edition bilo bi lepo da okaci ovde, jer bih ga ja vrlo rado posedovao :)

Potpuno se slazem sa Alexom!
I ja mislim da SC2 zasluzuje moj novac jer cu ga igrati i igrati...
E sad ako neko nadje neki preorder SC2 Collectors edition bilo bi lepo da okaci ovde, jer bih ga ja vrlo rado posedovao :)

Takodje. SC ce biti prva legalna igra koju cu da kupim lol. Jednostavno, znam da cu da se razvalim od igranja, i u singlu i u multiplay-u. Necu uzimati nikakav collectors edition i ostale gluposti, ali igru cu kupiti sigurno. 6000 din *** sta je tu je.

Slažem se da je naslov veoma kvalitetan,no mi je postupak naplaćivanja bete i ovoliko razvlačenje sa datumom izdavanja naslova,kao i cepkanje igre-veoma neprofesionalan i bezobrazno profiterski.
Ako hoće da bude 6000 neka bude 6000.Neka bude i 12 i 15-kad je kvalitet-nema problema!
Ali deljenje na tri sekvence jedne igre i ostalo-ipak je bezobrazluk...
A igraću ovo 200 posto 8)

koliko ja znam necete morati da kupujete sva tri nastavka da bi ste igrali sa sve tri rase u multiju... dakle jedan original sve rase u multiju a samo jedna u singlu....

Ti kao da nisi igrao prvi Starcraft. U njemu si isto imao sve tri rase u multiju, pa je došao Brood War koji je dodao nove jedinice i onda više niko nije igrao klot Starcraft.

jesam, ali su na samom startu obecali da nece biti tako... valjda... to je nepojmljivo glupo raditi u danasnje vreme pa sta ce sledece da naplacuju skidanje patcha ???

Obećali gde??
Pa to da će ubacivati nove jedinice u ekspanzijama se podrazumeva.

pretrazicu po forumima pa cu baciti linak, ako nova (2. ili 3.) epizoda donese update za terane taj update ce biti dostupan i vlasnicima prve eizpode ... ili nece? nesto mi u glavi ovo prvo al moram prelistati...

Ne mora da znaci. Sa novim jedinicama, razlicito ce morati da balansiraju MP. Razliciti update je bio za SC1 i SC:Broodwar

O kakvih 6000 pricate ? :p
Evo vam za 4200 din samo vam treba neka Visa Internet (Intesa, Rajfajzen). ;)
http://www.shopto.net/PC/VIDEO GAMES/PCST30-StarCraft II Wings of Liberty.html
http://www.shopto.net/PC/VIDEO GAMES/PCST37-Starcraft II Wings of Liberty Collectors Edition.html
Inace ja sam uradio preorder odavno i dobicu SC2 za 27 funti. :p

Savetujem da uradite preorder Diabla 3 jer je cena jos uvek 27 funti.
I sve sto kupujete kupujte u funtama, uvek izadje mako jeftinije.
Naravno prave adrese stavite.

Ja sam to sve preorderovao jos kada su se pojavile prve informacije o igri, i to za 0funti. :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno