Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link

(i uputstvo, ako treba :d )

... a bio je cool lik :\

Meni avast prijavljuje da ovaj lazylaunch ima nekog crva a pishe u notebook fajlu da je sve chisto.
Ima li neko slichan problem?

edit: Sve radi normalno, ima zashtitu, samo se ugasi av i sve radi savrsheno.
Haha, Starcraft 2. :)

edit2: Zna li neko kako da ubacim neku drugu mapu osim one iz uputstva, da isprobam ostale rase jer ova meni generishe samo zergove?

Poslednja izmena:
Blizzard je i dalje zadrzao obicaj da jedinice daju uvrnute komentare kad ih smaras klikcuci na njih neprekidno. Proveo sam poslednjih 15 minuta slusajuci Thor-a sa komentarima iz Svarcijevih filmova ("What happened to you commander, they got you pushing too many pencils?")

Blizzard je i dalje zadrzao obicaj da jedinice daju uvrnute komentare kad ih smaras klikcuci na njih neprekidno. Proveo sam poslednjih 15 minuta slusajuci Thor-a sa komentarima iz Svarcijevih filmova ("What happened to you commander, they got you pushing too many pencils?")

A sto je jos najbolje Thor daje komentare sa nemackim akcentom, tj. austrijskim.
I'll be bak! :d

Poslednja izmena:
Igram SC1 od 2000te pa evo danas sam malo isprobavao sa protosima pa da iskomentarishem pozitivne i negativne stvari.

+
Zealoti + charge, jako dobra kombinacija
ona nova mashina shto pravi force field
stalkeri + blink - veoma korisno
warp prism i phoenix su jako dobra kombinacija i mislim da protosi sada imaju jako dobru vazdushnu vojsku, kojom mogu da budu korisni i za zemljane i za vazdushne jedinice
dopada mi se shto gateway mozhe da se warpuje pa da teleportujesh jedinice

-
ne dopada mi se izgled novih dark templara sa ovom kosom, shta li je, bili su mi lepshi sa jednim warp blade-om i deluje mi da nekako sporije udaraju nego u kecu
colossus mi je najmanje omiljena jedinica od svih, penjanje po reljefu jeste korisno ali bre spor je do bola
nema reaver-a i to mi je najveci minus, taj AA damage je bio tata u kecu

To je za sada, ako uglave nekako AI bice vrhunski, i igra sasvim solidno radi kod mene na laptopu, ukljucheni 3D portreti, vecina stvari na medium na 1280x768. Kontam da bi kod nekoga sa iole boljim rachunarom ovo letelo.

Eve gi drugi patchic:
StarCraft II Beta - Patch 2 (version 0.4.0.14133)

Balance Changes

* Terran

o Banshee

+ Cloak: This ability no longer requires Fusion Core to research.

o Barracks

+ The build time for this building has decreased from 65 to 60.

o Factory

+ The build time for this building has decreased from 65 to 60.

o Reactor

+ The build time for this building has decreased from 40 to 25.

o Reaper

+ The build time for this unit has increased from 30 to 40.
+ Nitro Boost: The build time for this upgrade has increased from 90 to 100.

o Starport

+ The build time for this building has decreased from 55 to 50.

o Tech Lab

+ The build time for this building has decreased from 30 to 25.

* Protoss

o Mothership

+ The build time for this unit has increased from 120 to 160.
+ The food cost of this unit has increased from 6 to 8.
+ The number of shots fired by this unit has decreased from 8 to 6.
+ The shield of this unit has decreased from 400 to 350.
+ The health of this unit has decreased from 400 to 350.
+ The acceleration of this unit has decreased from 1.3125 to 0.3125.
+ The deceleration of this unit has increased from 0 to 1.

o Nexus

+ Chrono Boost: The duration of this ability has decreased from 30 to 20.

* Zerg

o Corruptor

+ The damage done by this unit has increased from 12 (+8 massive) to 12 (+10 massive).

Dobro je da su ojačali Terrane, nekako su preslabi i sa premalo opcija :trust: Šteta što nisu stavili da kad god izgradiš Barake, dobiješ besplatno 40 marinaca i 15 reapera koji se sponuju bilo gde na mapi po tvom izboru...

edit: sredio sam problem, hvala na linku! :wave:

Poslednja izmena:
Dobro je da su ojačali Terrane, nekako su preslabi i sa premalo opcija :trust: Šteta što nisu stavili da kad god izgradiš Barake, dobiješ besplatno 40 marinaca i 15 reapera koji se sponuju bilo gde na mapi po tvom izboru...

Ne bi bilo loše i da Sidževi pucaju u vazduh a Betlkruzeri koštaju k'o marinci :whip:

Evo jedne custom mape u koju je ubačen neki AI. Neće napadati dok nije napadnut ili kretati ka vašoj bazi. Čisto da se isproba vatrena moć nad njima :)

mapa

probao sam ovo malo, iskreno mislio sam da ce graficki izgledati bolje na max... ne bih rekao da sam se razocarao ali....

i definitivno fali jos jedan korak kamera da se odzumira

valjda ce uskoro i ai :)

Probao sam i ja. Meni izgleda super. Pretpostavljam da moze samo sa terranima da se igra.

Sto se tice grafike, meni je odlicna. Probajte nuklearku da bacite explozija izgleda fenomenalno.

EDIT:

aaaaaaaa upravo sam shatio da moze i sa zerovima i protosima da se igra :DDD odo da se iglam :DDD

Poslednja izmena:
Ne, moze sa svim rasama. Samo restart, dok ne pogodis

Mozda bi jedinice trebale da budu malo krupnije, ponekad tesko pogodim cv-ja :) vise bih voleo da je zum "prav" na dole, nego kao u wc3, iskosen, ali sta je tu je

Interesantno koliko je igra zahtjevna. Ja sam mislio nece ici ispod 60fps na core duo E8500, radeon 4870 i 4gb rama. Sve sam podesio na ultra detalje i rezoluciju 1920x1200 frejm ide do 50 max. Ocekivao sam isto dosta bolje performanse, ali ovo je ipak beta, nadam se da ce to jos optimizovati :D

Ovo ispade zahtjevnije od Warld in Conflicta, skoro pa kao Empire Total War:D

Poslednja izmena:
Evo fajla sa koliko toliko prisutnim AI. Mape pokrećete preko lazylaunch-a

http://www.filefront.com/15698973/Sc2Ai.rar

Odigrao, radi, samo bilo mi je suvise lako, jedva da je napadao. Ultra easy.

Inace, ne mogu da poverujem da nuklearke kostaju svega 100 minerala i 100 gasa. Jos se relativno brzo naprave... plus dok ciljas, mozes da stavis druga da se pravi, plus sto vise nije potrebno da se stavi na komandni centar, vec zasebna gradjevina koja nije tako skupa.

Nuklearke se isuvise lako prave.

Iskidah ja tri kompjutera sa 8 zealota i 5 stalkera za manje od 10 min.
Mozhe biti da sam ja previshe igrao sa protosima al eto, valjda ce da izbace neki jachi uskoro. :)
Meni sasvim lepo radi na laptopu, naravno nishta nije na high ali u 1280x960 na medium detaljima, poneshto na low, ne znam dal' je zaseckalo 2,3 puta.
Kontam da ce finalna verzija biti josh optimizovanija.
edit: Iskopah ja neshto: http://www.gamingnewslink.com/2010/...-beta-crack-with-ai-starcraft-2-beta-ai-maps/

Poslednja izmena:
I ovaj je jad i beda. Povremeno pošalje napad ali ništa ozbiljno. Razvio je "drugu bazu" izgradivši samo bazu za radilice, ali nije sakupljao resurse, tj. nije gradio radilice. Užas. Jedva čekam neki težak AI.

Poslednja izmena:
Ovaj je definitivno najbolji do sada. Zerg posebno, gradi jako brzo vazdušne jedinice. Međutim, ako se odbije prvi napad posle sve postaje lako.

Smešni su u svakom slučaju :)

pa dobro, kontam da niko nije ni ocekivao neku duzu zanimaciju sa ovim krekovima, cisto malo da se vidi sta i kako... ja sam odigrao jednu i realno smor mi bilo tako da mozda cisto odigram jos par sa drugim rasama, ali opet sumnjam, sve to malo smorno... ceka se neki ggc ili bnet klon pa da se pika online, ako do tad nekim cudom ne padne kljuc :D

Imam problem sa pucanjem igre. Kada igram mape sa "samim sobom" sve je ok, kada igram mapu sa AI protivnikom nasumice me izbaci? Nekada za 10 min nekada za 5, mislim nema pravila. Masina iz potpisa i sve je na ultra, FPS je oko 50.
Ima li veze ako stavim texture na ultra sa 512 mb video rama?

I ovaj je jad i beda. Povremeno pošalje napad ali ništa ozbiljno. Razvio je "drugu bazu" izgradivši samo bazu za radilice, ali nije sakupljao resurse, tj. nije gradio radilice. Užas. Jedva čekam neki težak AI.

skinuo sam na demonoidu vestacku AI, po tezinama od very easy, do very hard. Sad cu da probam, komentari kazu da je dosta dobro.

Prelako je na svakom nivou tezine. Ali nema veze, doterace oni to brzo

reaperima ne moze da se naredi kada i gde da koriste one jet packove?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno