Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi sto se tice igranja online sa bilo kojom SC2 igrom/ekspanzijom (WoL, HotS, LotV) stoji da je moguce, ali kada izadje HotS kao prva ekspanzija, niko vise nece igrati WoL MP, isto kao sto niko nije ostao na WC3 vanili nakon FT-a ili na SC1 vanili nakon BW-a.

Svaka ekspanzija donosi nove jedinice i balanse, a to za onog ko ima WoL nece biti dostupno, tako da ne pije vodu prica da za 50evra moze da se igra MP sve vreme postojanja SC2-ke. U teoriji moze ali u praksi jok :)

Inace, ovo sam napisao cisto da ne bude posle flejmovanje po blizz-u i igrici, jer se ovo odavno zna.

^ da, to su odavno rekli. Zato sam i rekao da necu da dajem 150e za 1 igru

Čekaj... hoćeš zaista da kažeš da misliš da je mnogo dati 150e u roku od tri godine?

Realno vredece tih para, a i nisu neke pare (WoL ce kostati nesto malo manje od 40evra), pogotovo znajuci da ce ekspanzije izlaziti jednom u godinu, do dve, dana.

edit: Lol Dandy, pretece me :D

Poslednja izmena od urednika:
Iju Roachevi mogu da se krecu ispod zemlje [uz pomoc upgrade-a]. Prevara! :D

Čekaj... hoćeš zaista da kažeš da misliš da je mnogo dati 150e u roku od tri godine?

DA, JER JE U PITANJU 1 IGRA, podeljena na 3 dela radi muze para. A nisam raspolozen za to :D
vec sam ranije pominjao zasto ce pauza biti po godinu dana, da bi imali vremenski otklon od WoL, jer kad bi izbacili u 3-4 meseca, svi bi se digli na njih da ih pljackaju i da su mogli sve ujedno da izbace. Tako da ce reci-sta vam je, radili smo na balansu, sp komponenti i ostale gluposti... a napraviti sp je najlakse, 10 mapa, razmestis po mapi neprijateljske baze, i gotovo.

Jedno pitanje-jel ima neko neki replay gde rade nuklearke? Zanima me efekat

Poslednja izmena:

Prilozi

• TvP_Jump_GG.zip
    284.3 KB · Pregleda: 74
suludo je da bude balansirano u beti :) bice balansirana posle 2-3 patcha

evo tek sada skinuh betu i pogledah neki random replay...nije bas toliko 'nezahtevna' igra koliko sam ocekivao po komentarima, u 1080p sa svime na maxu average fps mi je ~45 dok je bilo momenata kada bi pao na 20-25

i meni, kod grupnjaka :D ali ako je izostavljen AA, finalna ce biti jos zahtevnija

Ide prica da je lekic preko 60% gotov, mada ne znam kako to racunaju. Mogu da zaglave na sitnici i da ostanu x dana na istom mestu

Poslednja izmena:
Zašto tako misliš? Ok, na laptopu sam gledao samo 1vs1, i rezolucija i nije neka (1366x768) ali sve mi klizi....

klizi? vazelin cini cuda :D
dodaj na sve okrsaje koji su veci od 2v2 i slideshow moze da pocne...a ultra high podesavanja sa AA+AF u finalnoj verziji...

proverite svoje bnet naloge drugi talas kljuceva je upravo krenuo :)
btw no luck for me :(

Tooo mi treba :D

Sto suludo? Kad su i sami rekli da je to ostalo kao poslednje+lov na bagove pre izlaska

dok ne krene msaovno igranje nema nista od balansa... to je nacina kako blizzard radi i kako je radio u proslosti, i jedan od nacina da im igre uvek budu aktuelne :)

DA, JER JE U PITANJU 1 IGRA, podeljena na 3 dela radi muze para. A nisam raspolozen za to :D
vec sam ranije pominjao zasto ce pauza biti po godinu dana, da bi imali vremenski otklon od WoL, jer kad bi izbacili u 3-4 meseca, svi bi se digli na njih da ih pljackaju i da su mogli sve ujedno da izbace. Tako da ce reci-sta vam je, radili smo na balansu, sp komponenti i ostale gluposti... a napraviti sp je najlakse, 10 mapa, razmestis po mapi neprijateljske baze, i gotovo.

Jedno pitanje-jel ima neko neki replay gde rade nuklearke? Zanima me efekat

Pa pazi ako ti je to previse para niko te ne tera da kupis.
Ja cu naravno kupiti da bi upotpunio kolekciju svih Blizzard igrada :)

Jao bre ljudi jedva cekam, sve pokusavam da sto manje gledam ove bete jer znam da mogu samo da ih gledam... za sada :p

Pa pazi ako ti je to previse para niko te ne tera da kupis.
Ja cu naravno kupiti da bi upotpunio kolekciju svih Blizzard igrada :)

Jao bre ljudi jedva cekam, sve pokusavam da sto manje gledam ove bete jer znam da mogu samo da ih gledam... za sada :p

Nisam ni rekao da me neko tera. Niko ni tebe ne tera da kupis :p

Naravno da jeste, a i istinito. Razmisli malo. Ne znam da li si nekad igrao sc1 i koliko se razumes u problematiku, ali za sc1 postoji hiljadu home made misija odlicnog kvaliteta. Sto sad ne bi moglo to isto? A Blizzardu kao tesko da napravi misije? Lepsa je grafika, pa ne moze, mozda? Smesno :D

Poslednja izmena:
Naravno da sam igrao ali zaista je suludo da izjavis kako je SP samo 10 mapa sa resursima i eto ... To ti je kao da si rekao "sta je bilo kom muzicaru tesko da napise hit? Sta to su samo par akorada i neka tema i eto..."

Nazalost ima gomila igara koje su upravo takve ali SC je SC bas zato sto ima jednu od najboljih (a meni licno najbolju ikad) pricu.
Igrao sam ja dosta tih homemade misija i neke su zaista zabavne i dobre, ali ni jedna nema tu kompleksnost koju ima SC.

Da, ali ih je pravilo 5 ljudi. Da su imali blizzardov tim zavrsili bi za mesec dana misije za sve 3 strane,po 20 komada. Ma dobro, nije ni vazno. Svako neka misli sta hoce. Meni su poznati vasi argumenti zasto tako mislite, ali sumnjam da su vama poznati moji

Nisam ni rekao da me neko tera. Niko ni tebe ne tera da kupis :p

Naravno da jeste, a i istinito. Razmisli malo. Ne znam da li si nekad igrao sc1 i koliko se razumes u problematiku, ali za sc1 postoji hiljadu home made misija odlicnog kvaliteta. Sto sad ne bi moglo to isto? A Blizzardu kao tesko da napravi misije? Lepsa je grafika, pa ne moze, mozda? Smesno :D

A animacije isto napravis za 10 dana? A pricu? A voice over za dialoge u igri to moze za 1 popodne.

Kampanja za SC1 se pravila oko godinu dana, kampanja za SC2 se pravi godinama...

A animacije isto napravis za 10 dana? A pricu? A voice over za dialoge u igri to moze za 1 popodne.

Kampanja za SC1 se pravila oko godinu dana, kampanja za SC2 se pravi godinama...

Sto da ne? Ko jos ne zna da koristi 3ds max? Svako ima neki headset za Skype... sta ti je vise potrebno?

Prica je napravljena odavno. Koliko vremena treba da se odradi voice acting ako imas pricu, samim tim i text? Za dan-dva. Za animacije-treba vremena, i ne znam da li su gotove, mada, ako treba vise od mesec dana tako ozbiljnoj i ogromnoj kompaniji...ma nema sanse.

Ko ti je rekao da su se misije za sc1 pravile godinu dana? Mora biti da si pomesao sa celom igrom.

Evo zasto mislim da se misije mogu napraviti vrlo brzo.
Engine-gotov
prica-gotova
mape-gotove
AI-gotov, samo se radi balans (ne toliko bitno za sp)
Sta jos treba za misije sto nisu zavrsili, voice acting, animacije? Ajde ti reci koliko treba vremena za to.
Ljudi, sto kupujete njihove price, razmislite sami

E da-mislim da su aminacije vec zavrsene. Pustili su nekoliko, onu sa Zeratulom, pa sa onim humanom kad ga oblace :D
nisu sigurno uradili dve tri, pa ostavili sve to, pa ce sad ponovo. A mozda su dali i nekom nezavisnom studiju da ih zavrsi. Manite se tih prica

Naravno da sam igrao ali zaista je suludo da izjavis kako je SP samo 10 mapa sa resursima i eto ... To ti je kao da si rekao "sta je bilo kom muzicaru tesko da napise hit? Sta to su samo par akorada i neka tema i eto..."

Bora Djordjevic je pre nekog vremena pricao o tome, rekao je da je pola hitova napisao za 1 dan, a da je neke dugo pisao i na njima radio. Ne secam se sad kojih, ali da, moguce je. I ne bilo kom muzicaru, nego talentovanom, netalentovanom mozes da das i godinu , dzaba mu

Poslednja izmena:
Blago tebi matori :)

Elem, ono nije bio "second wave of invites" nego samo podela kljuceva preostalim ljudima sa blizzcon-a, i eventualno nekim event winner-ima.

Drugi talas za nedelju/dve otprilike.

to sam i ja skontao u medjuvremenu... "za****" me sors xD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno