bez uvrede kutijo, al nemash ti pojma dal wc3 ima makro i mikro, uopshte ga nisi igrao na bnetu (ovako ili kompetitivno) ko mi ostali da napravish takvo poredjenjehttp://www.youtube.com/watch?v=SMWSySLzRwg
http://www.youtube.com/watch?v=DoAE6E-6Dho&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=KMsm8M6eNu0&NR=1
FENOMENALNO, sta reci.... Pravi starcraft!
Prosto sam odusevljen ovom prezentacijom. Samo da SC2 ne ispadne klon WC-a i da ne uniste onaj sjajan odnos makro i mikro...
Ja sam samo mislio na to da Blizzard kao kompanija mora da balansira izmedju kvaniteta i kvaliteta. Sto se mene tice, neka SC ostane kakav jeste, fensi 3d i mega eksplozije i nisu srz igre. Ali mali je broj nas koji razmisljamo tako (samo neka ostvare dobar balans marko/mikro, malo srede grafiku, dorade nedostatke i super) u odnosu na one koji ocekuju ultra-mega efekte u RTS-u
Imajuci u vidu dosadasnji Blizzardov rad, verujem da SC2 nece biti promasaj.
Uopshte u WC3 ne odluchuju heroji, veoma su retke te partije.. vidi se da ne znashMa dajWC3 u kojem posle 10 minuta igru odlucuju heroji...
![]()
Nisam igao WC3 na BNetu, igrao sam u mrezi sa drustvom kao i SC. I iz toga mogu da zakljucim
A sto se koncepta 200/200 tice, iskreno vise mi se dopada nego milion na milion.
Ovo je jedna od igara koje se cekaju.A najvise mi se svidja ovaj deo:
" Also, the game is for PCs and Macs only - there are no plans for a console version." dobar znak!
koliko moze da kosta original?
Nije poenta u izgledu već u sistemu igranjaZnam da će ovo što ću reći izazvati mnogobrojne reakcije, ali sistem iz WH40k DoW je nešto najbliže savršenstvu. Nema smaranja sa izgradnjom 10 objekata za izgradnju jedinica, priliv resursa je konstantan i u neku ruku zavisi od količine teritorije koja se drži (mesta sa kojih se crpe resursi su razbacana po mapi), omogućena je totalna i apsolutna fokusiranost na borbu, jedinice se mogu specijalizovati sistemom ojačanja, kako pešadija tako i oklopna vozila (npr. tenku se doda protivpešadijsko naoružanje ili protivoklopno naoružanje, ili se pešadiji dodaju 2-3-5 novajlija sa flamerima za borbu iz blizine ili boljim puškama, ili pak raketama koje satiru građevine i mehanizaciju)ima tona apgrejdova itd. itd. Mnogi kažu da bi im najbolje bilo da Starcraft bude isti kao raniji a samo grafika da se izmeni, a ti bi ga najmanje i igrali i prvi bi kukali (čast izuzecima kao što je Hajli) i kukaju stalno za druge žanrove kako nema ničeg novog, nikakvih inovacija i sl.
Generalno, očekujem da će SC2 biti blago unapređen SC1, bez radikalnih pomaka (u širem smislu, naravno, ne kao kada intenzivni igrači poluda kada jednoj jedinici smanje damage sa 23 na 20 a drugoj povećaju sa 16 na 18) i inovacija. Blizzard nikada nije ni gurao revolucije (barem zadnjih 10 godina), već se trudio da dobro ukomponuje već viđene elemente, sve usavrši, optimizuje, balansira i održava igrivim blagim izmenama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari