Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB stranica:
StarCraft StarCraft II beta will be released later this month!
2 hours ago · Comment · LikeUnlike · View feedback (1,505)

Mozda srecnici dobiju kljuc za betu u kuponu uz Press novine.

Poslednja izmena:
Tako je. Ali dobro, ima ljudi koji čekaju i zbog priče, singla...oni zaista nemaju potrebe da jure za betom (a ruku na srce, i da je dobiju, neće im značiti :D )

Closed beta

a sta ako crackuju betu kao sto je bio slucaj sa warcraft 3 betom! eto nama narodne bete :D

200k, a od toga 100k ce da ode samo na Koreju. Ako ne i vise.

a sta ako crackuju betu kao sto je bio slucaj sa warcraft 3 betom! eto nama narodne bete :D

Ako krekuju betu krekovali su Battle.Net 2.0 i time potencijalno napravili Blizzardu poprilično problema (neće moći da uzima pare za pretplatu ako krekuju BNet2.0).

a i da ga krekuju, nisu li napomenuli da nema LAN opcije? :D
a da krekuju bnet slaba vajda, krekovali bi wow da su mogli do sad... pirate ne racunam :p

WOW jeste krekovan, koliko samo ima piratskih servera za WOW kao i bnet servera...

Ma samo nek mi neko da server koji će da radi u lokalu da mogu da opalim LAN u garaži bez neta i ja sam zadovoljan :p

@radulle ima li potrebe da kvotujem samoga sebe?

Kljucne reci.

Pozvace mozda 50k-100k ljudi, ali to nije ni blizu dovolja cifra da zadovolji potraznju...

Kod nas ako bude 10 kljuceva, bice vrh. I to znam sigurno ko ce dobiti bar deo tih kljuceva (Frame, glavni admin starcraft.rs sajta).

During the much-anticipated conference call, broadcast live to the public, the following slide went up as Mike Morhaime, Blizzard’s president, was talking:

betaslide.jpg

Mike mentioned a mid-2010 release date for StarCraft 2, in line with previous Blizzard representatives’ estimations of 4-6 months of beta testing.

Zavisi, to i nisu vesti, odavno je poznato sve to oko bete. Iskilavice do nove godine, garant, da ulove bozicnu groznicu ;)

kad se budu poceli spominjati datumi, onda je to dobra vest. ovo sada sve na djuture...4,6,8,10 meseci. Koliko znam game bolkbasteri ne izlaze tokom leta, znaci ostaje jesen, a najverovatnije ce sve to u decembru da izadje. :(

Poslednja izmena:
Ma gde ne izlaze, upravo je fora u tome što se sada svi trude da izbacuju pre sezone praznika, ne misleći tu na naše, već i na američke, znači pred novembar. Ne znam koliko ste primetili, već par godina unazad najjači mesec za igre je septembar-oktobar. U novembru i decembru više niko skoro ništa i ne izbacuje, uz poneki izuzetak, najsušniji periodi. Kapiram da je taj period septembar-oktobar i ovde ciljni.

mislim da blizzard pogotovo ne vodi racuna o datumima izlaska, nego je pustaju kad je gotova :crash:, secam se da je starcraft 1 izasao negde maj-jun, koje vec godine...

mislim da blizzard pogotovo ne vodi racuna o datumima izlaska, nego je pustaju kad je gotova :crash:, secam se da je starcraft 1 izasao negde maj-jun, koje vec godine...

Pricas o periodu od pre 12 godina. :)

Warcraft III: Reign of Chaos - 1. jul 2002.
Warcraft III: The Frozen Throne - 1. jul 2003.
Diablo II: Lord of Destruction - 29. jun 2001.
Diablo II - 29. jun 2000.
Starcraft - 31. mart 1998
StarCraft: Brood War - USA 30. novembar 1998, EU mart 1999.

Nema razloga da ne bude u julu.

A ako pricamo o vec novijim naslovima (delimicno):

World of Warcraft - November 23, 2004
World of Warcraft: Wrath of the Lich King expansion pack - November 13, 2008

Ko je sad u pravu oO

nije to bas losa stvar, inace bi prvi deo izgledao ovako :d

starcraft_alpha.png

World of Warcraft igre su izrodi... Ja sam uveren da ce biti pred kraj jula za duugoo letnje noci.

Na gaf-u spominju da za max 2 dana pocinje beta, naravno its all steaming pile of bullcrap rumors.

Otvoren je i forum za Beta testere, po istom principu i kao Battle.net forums, svako moze da cita, ali samo testeri mogu i da pisu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno