Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15 gigabajta BETA xDDDD boze pa ako su tako krenuli cela igra ima da obori sve moguce rekorde sto se tice velicine xDD

15 gigabajta BETA xDDDD boze pa ako su tako krenuli cela igra ima da obori sve moguce rekorde sto se tice velicine xDD

Ni glupaci iz EA ne pustaju takve bete i demoe ... nece biti toliko.

A i igra ide sugurno na 2 DVD DL , jedna ipo za cinematike a pola jednog za igru. :D
Dva dual layera su novi standard za igre jos malo i bice na BR diskovima.

Ocigledno nisi snimao star wars force unleashed, instalirana zauzima 27gb na hdd-u.

Ma za 3 godine ima da se isporucuju igre na 3 blu-ray-a od po 50gb :D

Po pitanju grafike moram da priznam da je WarIII jedina igra koju i danas kada pogledam ne pomislim "kako je retro grafika", nekako - zaista jeste transparentna za igranje.
Ko nesrecni Golf II koji kosta 3000E u svim fazama zivota, nije mnogo ali konstantno...
:)

POZ

Po pitanju grafike moram da priznam da je WarIII jedina igra koju i danas kada pogledam ne pomislim "kako je retro grafika", nekako - zaista jeste transparentna za igranje.
Ko nesrecni Golf II koji kosta 3000E u svim fazama zivota, nije mnogo ali konstantno...

POZ

Meni war3, izgleda i dana dans lepo..

war3 je odratan sa svakog grafickog aspekta, od dizajna, boja, do samog enginea

Samwise Didier, Glenn Rane, René Koiter i ostatak epike su vrsni graficki dizajneri, ciji je karikaturalni pristup u razradi Warcrafta III i WoW-a ucinio da igre izgledaju simpaticno, atraktivno i sveze, cak i toliko godina posle njihovog izlaska.

A ti G!!! kad se ne bi izlupetao, verovatno bi dosao kraj sveta... :d

Diablo I i II, Starcraft, CS 1.6..... Najbolji klasici koje je greota ne imati original... :)

Ali jedva cekam starcraft II.... Samo da li neko zna kako se igra starcraft u odnosu na warcraft III? Tj. bez heroja na cemu se bazira igra?

Na strategiji?
Ja uopšte ne volim heroje iz War III. Ne bih voleo da isti sistem primene u SC2.

U Starcraftu je u mnogim misijama bilo heroja, nije to war3 novina

U multiju vala nije bilo.

/alt+F4

Diablo I i II, Starcraft, CS 1.6..... Najbolji klasici koje je greota ne imati original... :)

Ali jedva cekam starcraft II.... Samo da li neko zna kako se igra starcraft u odnosu na warcraft III? Tj. bez heroja na cemu se bazira igra?
Starcraft kampanja je praktichno bila bazirana na prichi vezanoj za heroje.

U multiju vala nije bilo.
To je tachno naravno, ali heroji u kampanji je koncept stariji znatno od Warcraft III i Frozen Throne-a. :)

^po toj logici, grafika nije ni potrebna, mogu da stave raznobojne kockice 64*64 piksela radi raspoznavanja umesto jedinica, a 128*128 umesto gradjevina :D

Iako je godina 2010. godina i tehnika je mnogo napredovala, igre su znacajno lepse i dalje se cepa Diablo 2 i StarCraf koji su sve samo ne reprezentativni po pitanju izgleda. Mislim da to dosta govori :)
Grafika kakva je prikazana do sada je odlicna, ne vidim razlog zasto bi trebala da bude bolja? Ako specifikacije koje su izbacili budu i konacne, to znaci da ce SC2 moci da se igra na svakoj kanti od 2005. pa na ovamo. Ne zelim da sastavljam masinu od 1500 EUR da bih mogao da igram jednu strategiju.

^Karikirao sam, naravno da je mnogo bitnija igrivost i atmosfera od grafike, ali i grafika je bitna. Sto bi se inace ljudi onoliko lozili oko crysisa, po meni trash-a od igre. Sto se tice 1500 eura za racunar, recimo ja igram bez problema na mom mnogo jeftinijem dirt 2 na 1920*1080, a dirt1 mi secka i na 1280*768. Optimizacija druze, optimizacija :)

Loze se oko Crysis-a upravo zato sto je lep i to je to. Neki preterani kvalitet kao sama igra nema. Repetativna vrednost mu je onolika koliko benchmark testova treba da izvrtis za test.
Meni Crysis sluzi kao test stabilnosti masine i cisto za setkanje i gledanje lepe grafike. A da sam se nesto udubio u samu igru - nisam. Vise sam se udubio sinoc na 15 minuta dok sam igrao Diablo 2 sa 1.13 zakrpom i grafikom 10 godina starom :)

Optimizacija jeste bitna, SC2 je ocigleno fenomenalno optimizovan pa ce moci da se vrti na svemu - od mikrotalasne rerne do high-end konfi danas. Shodno tipu igre, grafika je vise nego zadovoljavajuca i podredjena je kompletnom gameplay utisku a ne obratno.

Pa najbitnija je optimizacija i gameplay, a sve ostalo je sporedno :D

upadetovan starcraft2 sajt! prikazali su mogucnosti novog battle.neta
aktivirali su se u poslednih par dana, valjda ce beta uskoro

JAVLJAJTE KAKO U BETU!!!!!!!!!!!!!

Jaoj, a u filmiću na gejmtrejlersu u pozadini ide veliko "Welcome to Starcraft II Beta"...:)

Inače, prijavio sam se ja odavno na taj regularan način, samo mi nešto govori da od toga nema ništa, a i da će se možda pojaviti neki lakši načini (tipa, na tom i tom sajtu se deli 1k ključeva i sl.)

Trebalo bi da bude na Blizzard Serbian Community sajtu vise komada koje ce dobiti Starcraft.rs reprezenter, tako sam bar ja dobio Beta key za Wrath of the Lich King.

Ako oni dobiju, bice beta kljuceva za sve :D

sad videh i ja na twitteru da beta iskace do kraja meseca :D
aj javite ljudi ako bude nesto u vezi kljuceva xD

Must obtain beta key, then play beta... Otherwise kill something with a something... xD
Ako neko vidi negde da se dele beta kljucevi neka javljaaaa :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno