Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecna Nova Starcrafteri :D Jos vise uspeha i veci w/l ratio. Gl & hf.

Sutra pocinje GSL opet, ako uspemo da se oporavimo od slavlja do tad :D , ne bi bilo lose da se pogleda (bar code S).

Ne, ovo je u 18 KST, znaci 10 Srbija.

A od ponedeljka GSL CodeS ce se emitovati od 11AM po nasem, a codeA valjda o 8 ili 7AM.

600x270DayCUP1.jpg

Nakon 3 vrlo uspješna Night Cupa vrijeme je i za jedan Day Cup.

Glavna razlika izmedju Day i Night kupa je format kupa, malo duže trajanje i vjerojatno veća zanimljivost.
Igra se Double Elimination sistem (s luzer bracket znači), BO1 do polufinala i finala koji su BO3, dok je grand finale BO5.
Nakon prošlotjednog isprobavanja s početnim mapama odlučeno je da se vrate fixne mape za svaku rundu do polufinala, jednostavnije za igrače da ne moraju birati sami mape.
Day Cup će se odigrati ovu nedjelju, 09.01.2011. s početkom u 16:00 sati.
Prijave su otvorene do 15:00 sati na dan kupa.

Map list:

ro64 - Delta Quadrant
ro32 - Metalopolis
ro16 - Lost Temple
ro8 - Xel'Naga Caverns

Link na prijave

Igrači dužni biti na IRC kanalu #studeni prije početka kupa

Konačno da se malo više posvetim gledanju Code S mečeva.

Upravo sam odgledao odličan TvT meč izmedju SlayersBoxeR i oGsHyperdub i odličnu TvT strategiju (mada primenjivu i na ostale rase).
Negde oko 20min partije BoxeR pravi 4 OC (kasnije nastavlja) i prestaje sa proizvodnjom SCV-a. Celu ekonomiju bazira na Mule a ostatak SCV žrtvuje čime dobija dodatni suply za vojsku. Desilo se da je već na 27min imao 6000 minerala i da se do kraja partije poigravao sa protivnikom.

Da, interesantna fora ako se ima vremena ;)

Gledao sam taj mec live, pure insanity. Odlicna taktika za late game [ako mozes iskontrolisati protivnika do tada].

Dajte ljudi neke linkove za stream. Ne uspevam da nadjem ovako.

http://www.teamliquid.net/video/streams/Poosy
Ne znam kako radi kod vas, ovde dosta secka trenutno :( (HD je)

Inace, imas snimke na torrentima ;) (bar za code S)

Hehe, upravo pukla partija po drugi put u Code A/S :D Cudi me da blizz jos nije napravio neki nacin da se igraci vrate u partiju.

Ja sam danas probao onaj njihov test stream, ali kriminalno loše radi pa sam odustao :(

OVo radi katastrofalno lose !

Ja sam presao igru, konacno, na jedvite jade poslednju misiju. Pre misije mi je pisalo 25/26 i posle misije isto to, to me buni!? Nisam igrao bonus misiju.

28 valjda. Od tih 25 sto je civil presao, 2 su bile na grananjima pa ih nije odigrao, a jedna je secret misija [mozes je otkljucati u onoj misiji kada napadash Mengskove tv stanice].

Ima tri grananja. Prvo ti je sa onom doktorkom, da li ćeš da spašavaš koloniste i makljaš se sa protosima, ili ćeš da dokrajčiš koloniste sa sve zergovima. Drugo grananje je Tosh/Nova. A treće je kada napadaš Char pa biraš air ili nydus. I naravno bonus misija. Ubeđen sam da ih je 29 ukupno :)

Pa grananje mora da se odradi, igra ti ponudi jedno od dve mogucnosti i ti igras, ne mozes da ne odigras valjda!? To sam odigrao. Bonus nisam ali mi i dalje stoji 25/26 a to je bilo i pre poslednje misije.

U svakom slucaju, ovo je jedna takva igretina kakva ce retko kada biti nadmasena, verujem, mozda i nikada, naravno kada je RTS zanr u pitanju.

Možeš da odigraš i ostale misije kada završiš igru. Mada mislim da možeš i pre toga. Ideš na mission archive, na bridge-u Hyperion-a.

Super je igra, ali ono što je zaista super je multiplayer deo priče. SP je dobar tačno za onoliko vremena koliko ti treba da završiš. Plaši me da će upropastiti priču sa kerigen totalno :(

A daaa, sada sam skapirao sta ste hteli da kazete, to da sam tada morao da biram izmedju dve misije i da ona normalno nisam odigrao ove druge dve. Istina! :)

Sto se igre tice, misije nikada nisu bile tako zanimljive, sadrzajne, uvek je neka frka, zurba, imas vreme, bukvalno sam jedva cekao misiju tipa "unisti neprijatelja" da bih se malo odmorio... nikada misije nisu bile ovakve, bar od igara koje sam ja igrao...

A daaa, sada sam skapirao sta ste hteli da kazete, to da sam tada morao da biram izmedju dve misije i da ona normalno nisam odigrao ove druge dve. Istina! :)

Sto se igre tice, misije nikada nisu bile tako zanimljive, sadrzajne, uvek je neka frka, zurba, imas vreme, bukvalno sam jedva cekao misiju tipa "unisti neprijatelja" da bih se malo odmorio... nikada misije nisu bile ovakve, bar od igara koje sam ja igrao...

I u sc1 je bilo misija sa vremenskim okvirom (doduse ni ja ih nisam voleo)

SC2 stvarno ima manjak misija u kojima ti je cilj da unisis sve. Jedva da ih je i bilo.

Ima li negde snimaka od danasnjih SC2 GSL meceva? Cujem da je Nada igrao odlicno, ocu to da vidim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno