Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Ne napadam Annu, nije ona kriva za nacin na koji se SC2 prezentuje.

Poslednja izmena:
au šta sad ovo bi sa pobedom u prvih 5 minuta? nisam baš neki koji se razume detaljno u sc, ali ova druga partija bi smešna. je l' ga on sad u drugoj to dobio na skill ili šta?

dobio ga je na build order, 6pool je najpoznatiji rush, jos od SC1
rizik cist, i ne uspeva tako cesto, ovaj se kasno zagradio i kraj :) da je samo stigao da se zazida sa jednim gateway, verovatno bi MC dobio

To sam ja radio u SC1 ali sam mislio da to više niko ne radi, like ever xD

MC već 2x za redom ide istim build orderom, ne znam zašto ne igra kao protiv Terran-a u prošloj rundi.

Samo sto je u SC1 bilo 4pool posto si pocinjao sa manje radnika. Jedan od onih buildova gde ti treba najmanje skilla. Jedino treba micro da odradis, u slucaju da igras protiv nekog ozbiljnijeg igraca tipa FruitDealer 2010.-e gde se odbrani samo sa drones.

Ja sam poslednji put SC igrao 2002 or something :)

Znam, zbog toga ne mogu da se saberem sada u HotS-u. WoL nisam ni igrao.

Inače ne znam koji je bio MC-u, igrao je užasno i polufinale i ovaj meč za treće mesto, stvarno razočaravajuće.

Zergovi su soooo overpowered. Prosto nemaš odbranu za ovakvu taktiku.

Zašto je kampanja toliko prelaka čak i na hard?
Da sam znao igrao bi odmah na brutal.
Ima jedan vrhunski cinematic pri kraju, bas je bruka urađen. :)

@Wahad

Nisu Zergovi OP, Life je OP :)

Svi Zergovi su počišćeni u Round of 16 i to sa 3:0.

MC je završio 4. Šta ga briga dobio je 6000$ :)

Sta mu to znaci, barem pola ode klanu, barem cetvrt ode na porez, sa 1500$ on trenutno ne moze ni prosecnu curu dva dana da zadrzi :D

Sta mu to znaci, barem pola ode klanu, barem cetvrt ode na porez, sa 1500$ on trenutno ne moze ni prosecnu curu dva dana da zadrzi :D
Lik igra Starcraft, realno i da je prvo mesto osvojio ne bi mogao da je zadrzi toliko, sem ako je u pitanju neka koreanka :D

Mislim da Startale ne uzima ništa od dobitaka svojih igrača, tako da sva kinta ide Life-u. Doduše, ne znam kako ide oporezivanje.

Kako klan uzima od njega, tako ga isto sleduje i nagrada po osvojenom turniru, kao i klasicna isplata po potpisivanju ugovora. Plus pare od sponzora, plus oprema od sponzora (koju verovatno prodaju jer koriste 1 model misa i tastature). Plus hrana za macke za Idru :p.

Lik igra Starcraft, realno i da je prvo mesto osvojio ne bi mogao da je zadrzi toliko, sem ako je u pitanju neka koreanka :D
Nebitno, sa prvim mestom duzze traju pare :D

Mislim da Startale ne uzima ništa od dobitaka svojih igrača, tako da sva kinta ide Life-u. Doduše, ne znam kako ide oporezivanje.
Moguce, mozda cak i klanovi placaju clanove, a klanovi zaradjuju od reklama (ja sam mahinalno napisao ono, a cini mi se da je neko i konkretno rekao suprotno tokom godina).
Porez je 25-40%, zavisi od sume. Ali suma od $6000 je prilicno sitna.

Nebitno, sa prvim mestom duzze traju pare :D

Moguce, mozda cak i klanovi placaju clanove, a klanovi zaradjuju od reklama (ja sam mahinalno napisao ono, a cini mi se da je neko i konkretno rekao suprotno tokom godina).

Situacija zavisi od tima do tima. Što se tiče Koreanaca, eSF timovi uglavnom ne plaćaju igrače ali imaju besplatan smeštaj i troškove života u timskim kućama. Mislim da su praktično jedini izuzeci LG-IM i Startale, a čak i oni plaćaju samo svoje najveće zvezde. Slična je situacija i među KeSPA timovima, gde članovi prvog tima imaju platu, a ostali ne dobijaju ništa, s tim što KeSPA timovi imaju mnogo više para, jer imaju ogromne sponzore, pa su te plate znatno veće. Parting je prešao iz Startale-a u SKT gde ima platu od 100k dolara godišnje. Od stranih timova praktično samo Evil Geniuses može da priušti takav keš (Stephano ima platu od 8k dolara mesečno).

HuK je imao sestocifrenu platu godisnje, tako da vise i od Stephana cak. Pretpostavljam da su mu skresali u poslednjem periodu drasticno.

Ja sam dosao za pogresan posao izgleda :D

Imam jedno pitanje. Posto nemam trenutno dovoljno para da kupim oba dela starcrafta, da li mogu npr. WOL da instaliram izlecenu verziju, a HOTS da kupim, pa da za pocetak igram sp, a kasnije da kupim i WOL pa da igram mp???

Ne. Ali kao sto je receno na prethodnim stranama, postoji nacin da se igra HotS singleplayer bez kupovine.

Aham. A koji nacin?? Mislim gde moze da se nadje? Posto mi za pocetak treba bar sp. Jer mi je mnogo skupo da uzmem oba dela zajedno.. plz...

Tebe mrzi da pogledas a nas ne trebad a mrzi da ti opet napisemo nesto sto je jos neko bezobrazan kao ti trazio?:)
Kako vas vise nije sramota :D

Gledao sam, ali samo sam video da valjda treba nesto da bude. Nije jos izaslo to. :D

post #221 je ono sto trazis.
mogao si i sam da preletis temu (5min posla), ali dobro.
javi ako uspes sve da nateras da radi

Moj minijaturni doprinos temi...uputstvo sa Nibbitsa za kampanju sljaka bez problema.

Zašto je kampanja toliko prelaka čak i na hard?
Da sam znao igrao bi odmah na brutal.
Ima jedan vrhunski cinematic pri kraju, bas je bruka urađen. :)
Svi Cinematici su bili sjajni,sem pomalo pateticnih scena na pocetku igre..
Inace,sasvim solidna kampanja..Povezani neki loose ends iz WoL-a, Legacy of the Void ce biti prilicno epic, jer ce prica biti totalna nepoznanica..Zna se samo ko ce biti glavni neprijatelj..

Pravim neku paralelu HotS ->WoL naspram Warcraft3 TFT ->RoC. RoC je imao extra pricu i odlicno uradjen... TFT je bio extra uradjen, ali prica je bila fuj, maltene sve je bio pokusaj da se prikaze sta moze W3 engine. Maltene isti utisak imam sa HotS-om.

Pravim neku paralelu HotS ->WoL naspram Warcraft3 TFT ->RoC. RoC je imao extra pricu i odlicno uradjen... TFT je bio extra uradjen, ali prica je bila fuj, maltene sve je bio pokusaj da se prikaze sta moze W3 engine. Maltene isti utisak imam sa HotS-om.

Zasto je Frozen Throne ima losu pricu? Dobro,malo je nedostajao element kulminacije koji je postojao u RoC-u kada porazis Archimonda i Burning Legion na kraju..Ali Illidanova i Arthasova kampanja su bile pure awesome..
Takodje,TFT je imao i onu sjajnu RTS/RPG Rexxarovu kampanju..

Vrh Dno