Lik igra Starcraft, realno i da je prvo mesto osvojio ne bi mogao da je zadrzi toliko, sem ako je u pitanju neka koreankaSta mu to znaci, barem pola ode klanu, barem cetvrt ode na porez, sa 1500$ on trenutno ne moze ni prosecnu curu dva dana da zadrzi![]()
Nebitno, sa prvim mestom duzze traju pareLik igra Starcraft, realno i da je prvo mesto osvojio ne bi mogao da je zadrzi toliko, sem ako je u pitanju neka koreanka![]()
Moguce, mozda cak i klanovi placaju clanove, a klanovi zaradjuju od reklama (ja sam mahinalno napisao ono, a cini mi se da je neko i konkretno rekao suprotno tokom godina).Mislim da Startale ne uzima ništa od dobitaka svojih igrača, tako da sva kinta ide Life-u. Doduše, ne znam kako ide oporezivanje.
Nebitno, sa prvim mestom duzze traju pare
Moguce, mozda cak i klanovi placaju clanove, a klanovi zaradjuju od reklama (ja sam mahinalno napisao ono, a cini mi se da je neko i konkretno rekao suprotno tokom godina).
Moj minijaturni doprinos temi...uputstvo sa Nibbitsa za kampanju sljaka bez problema.
Svi Cinematici su bili sjajni,sem pomalo pateticnih scena na pocetku igre..Zašto je kampanja toliko prelaka čak i na hard?
Da sam znao igrao bi odmah na brutal.
Ima jedan vrhunski cinematic pri kraju, bas je bruka urađen.![]()
Pravim neku paralelu HotS ->WoL naspram Warcraft3 TFT ->RoC. RoC je imao extra pricu i odlicno uradjen... TFT je bio extra uradjen, ali prica je bila fuj, maltene sve je bio pokusaj da se prikaze sta moze W3 engine. Maltene isti utisak imam sa HotS-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari