Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Sve se to da srediti, samo je pitanje vremena ;)

Oce biti negde snimaka promo meceva?

Pogledao sam i ja to, ali je prethodni sat bilo valjda blank, a trenutno neki ludja uci neku ludju kako se igra LOL!

Cekate jel se veceras deli igra u Orange shopu?!
Sad vidim counter na blizzard sajtu na 7h. :D

Za one koji skidaju digital verziju jedno pitanjce: Nisam palio SC2 bas davno i sad skidam 2.0.5 patch od nekih 6+ giga. Da li treba da posebno skidam klijent za HoTS ili sam sa ovim patchom dobio upgrade na HoTS? Pitam posto je donwload oko 15giga...

U zadnjem patchu je ubacen HOTS, zato je i bio DL 10GB.

Cisto da znate da SC2 instalacija opet trazi rekonfigurnig da bi radila. Sad se steluju fajlovi za HOTS! Jos 3 ure! :banana:

Dobro si primetio i javio. Meni igra svlaci 4+ GB podataka.

Ja startujem igru, dobijem onaj novi screen i non stop mi javlja kako je ili bnet down ili je moja konekcija losa. Ako hocu offline dobijem poruku da Starcraft2:Starter edition ne moze offline? ... em.. starter edition?

Stiglo!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363046893339.jpg
    uploadfromtaptalk1363046893339.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 114
  • uploadfromtaptalk1363046910493.jpg
    uploadfromtaptalk1363046910493.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 128
uuu nice :)

Ha! Prva partija u HotS i pobedio sa ortakom :D i to neki "klan" šta li je god...

Feels good, s'obzirom da sam ja težak noob.

Malo bi bilo prebrzo... mislim da se barem nekih 2-3 nedelje cekalo za WoL?
EDIT: Nibbits Forum za SC2

Launcheru treba quad-core CPU da bi skinuo igru? :D

Sramota za Blizzard... trziste sa 90% igraca, a imam pisljivih 3-4MB/s download protok :(

Poslednja izmena:
Uzeo sam CE jutros, počeo kampanju na hard, biće ovo interesantna nedelja... :) A posle juriš na platinum na ladderu!

Preterano je lako na pocetku cak i na hard.

Zasto vise nema mogucnost da se klikne na enemy units :(

@alfa: ima, samo moras da stikliras tu opciju u options.

Na normal je smesno, na normal treba da igra samo ko nikad nije igrao SC, ali na hard uopste nije naivno, vec od 4-te ili 5-te misije krece cepanje u kome mora da se pazi.
Na brutal... pa... nemam ja zivce za to :D

Kampanja mi je sjajna za sad, bas uzivancija :)

Kakav je AI kad igras 1v1 u HOTS? Znam da verovatno jos niko nije igrao protiv AI, svi kampanja i online. Al ajde da pitam. Cuo sam da je bolji nego u WOL.

Ubacili su taj isti AI u poslednji patch WoL-a, tj. 2.0.5.

Znaci isti je. Meni se dosta svidja kako se ponasa u igri. Igram na very hard. I cak je dosta bolji od nekih ljudi koji igraju online. Jeste da je nisam bas neki igrac ali opet.

Ima po yt gameplay misija iz HOTS-a...deluje odlicno

Vrh Dno