Da na Xboxu, sada košta oko 8-9 evra 1 mesec. Sa Ubi+ se dobija deluxe verzija 3 dana ranije, 27.08. To ću i ja da uradim a kupiću igru posle na nekom popustu.Kako beše, može preko turaka da se pretplati na ubisoft+?
Daš im 10 evra i odigraš igru, a novac kojim si planirao da kupiš njihovu igru daš za drugu igru, pa odigraš i jednu i drugu igru.zasto bi se pretplatio na ubisoft+ platformu koja zagovara da treba da nas naviknu da nismo vlasnici igara koje kupimo. time im dajes svoj doprinos u tome
Early access verzija kreće tek 27-og , ima vremena. Review embargo je 26-og u 14h po našem.^^
Javi utiske, i naravno jel bolja od Starfielda.
Pa Starfield lestvica za kvalitet je na samom dnu, bice to mrtva trka.^^
Javi utiske, i naravno jel bolja od Starfielda.
Mene je Starfield toliko smorio da sam batalila posle 5h igranja. Nedostatak glasa kod protagoniste mi je ubilo imerziju i nekako je mnogo sivila u igri. Sva sreća te sam je dobila besplatno. 😄 Tako da se nadam da će biti neuporedivo bolja od Starfield-a. 😄
A evo, već su počeli da promovišu i DLC.
Ja sam htela da odradim preorder, ali mislim da ću ipak sačekati neko sniženje ionako imam šta da igram u međuvremenu.
Da, kupi se na turskom Xboxu i onda radi i na konzoli i na pc-u. Ja sam to pre neki dan već uradio, kupiću je posle na nekom popustu.Ma kakvi, ja jednu igru prelazim dva, tri meseca, a i tih 8 evra je preko Turske, jel da?
Može naravno da se uzme i na pc-ju ali tu se onda plaća standardna cena od 18 evra mesečno , ne može kao 8 kod Turaka.Odakle mi Xbox?Ako može preko PC-ja da se uzme ne bi bila loša kombinacija, samo da ne blokiraju posle nalog i sve igre na njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari