Šta je novo?

Star Wars: Outlaws

Ovo možda pali kod mladje publike. Svi znamo gde je mainstream novinarstvo danas.

Copy/paste utisci....

Ponoviću, nadam se da je igra dobra, ali dok ne izađe ne nadam se ničemu

Kako beše, može preko turaka da se pretplati na ubisoft+?

zasto bi se pretplatio na ubisoft+ platformu koja zagovara da treba da nas naviknu da nismo vlasnici igara koje kupimo. time im dajes svoj doprinos u tome

zasto bi se pretplatio na ubisoft+ platformu koja zagovara da treba da nas naviknu da nismo vlasnici igara koje kupimo. time im dajes svoj doprinos u tome
Daš im 10 evra i odigraš igru, a novac kojim si planirao da kupiš njihovu igru daš za drugu igru, pa odigraš i jednu i drugu igru.
Economics :geek:

Još 2 nedelje do launch-a Gold, Ultimate i Ubi+ verzije!

Predownload počinje 25-og. Veličina igre je oko 70 giga koliko sam uspeo da vidim.

Da li se zna koliko će biti ovih planeta za istraživanje? Hoće li biti desetak? Siguran sam da neće nadmašiti fenomenalni Starfield :devilish:

kako desetak planeta u open world star wars igri? pa tu ima stotine planeta

Kontam da je mislio da ne budu, ene te iste ko u starfieldu

Ma neka ih je pet al da su ljudski napravljeni

Sad sam ovo našao

U Helldivers 2 su planete odlično napravljene,i taman veličine za jednu pucačinu

Poslednja izmena:
Mene je Starfield toliko smorio da sam batalila posle 5h igranja. Nedostatak glasa kod protagoniste mi je ubilo imerziju i nekako je mnogo sivila u igri. Sva sreća te sam je dobila besplatno. 😄 Tako da se nadam da će biti neuporedivo bolja od Starfield-a. 😄

A evo, već su počeli da promovišu i DLC.

Ja sam htela da odradim preorder, ali mislim da ću ipak sačekati neko sniženje ionako imam šta da igram u međuvremenu.

Mene je Starfield toliko smorio da sam batalila posle 5h igranja. Nedostatak glasa kod protagoniste mi je ubilo imerziju i nekako je mnogo sivila u igri. Sva sreća te sam je dobila besplatno. 😄 Tako da se nadam da će biti neuporedivo bolja od Starfield-a. 😄

A evo, već su počeli da promovišu i DLC.

Ja sam htela da odradim preorder, ali mislim da ću ipak sačekati neko sniženje ionako imam šta da igram u međuvremenu.

8 evra mesec dana Ubi+ , za to vreme sigurno može natenane da se pređe kompletna igra.

Ma kakvi, ja jednu igru prelazim dva, tri meseca, a i tih 8 evra je preko Turske, jel da?

Odakle mi Xbox? :ROFLMAO: Ako može preko PC-ja da se uzme ne bi bila loša kombinacija, samo da ne blokiraju posle nalog i sve igre na njemu.

Odakle mi Xbox? :ROFLMAO: Ako može preko PC-ja da se uzme ne bi bila loša kombinacija, samo da ne blokiraju posle nalog i sve igre na njemu.
Može naravno da se uzme i na pc-ju ali tu se onda plaća standardna cena od 18 evra mesečno , ne može kao 8 kod Turaka.

Da, da, mislila sam na kombinaciju preko Turske. Znam da može da uzme preko PC-ja za 18e.

Vrh Dno