Šta je novo?

Star Wars Jedi: Survivor

GXYCr6CXMAA9Iz_

O, da.. Cekam da pocnem, polazem te nade da mnogo bolje radi denuvoless.. Plus FG

Radi sjajno, bez FG koji nema za AMD :cautious: Kada se igra lepo sredi (i bez denuvo), radi na HIGH, senke na EPIC (44+ FPS) - i to sa sve 4VRAMa :cool: FSR se podrazumeva..

jednostavno 4gb vrama nije dovoljno za nove igre, probaj 720p/900p low + fsr, mozda ce moci tako

@Sean
Jel ima novih drajvera za RX570 ili su ukinuli? Imam RX470 na vikendici, ali nisam skoro probao update AMD drajvera.
Realno u 2024. godini, igrati se sa 8 GB VRAM je malo, o 4 GB ne vredi pričati. Konzole čini mi se da mogu alocirati do 12 GB VRAM, što mnogi koriste samim tim PC igre novijeg datuma (nekad next gen, sada već current gen) to obilato koriste i nije se nadati da će grafičke sa manje od 8 GB RAM moći terati nove igre ni u 1080P rezoluciji.

@Sean
Jel ima novih drajvera za RX570 ili su ukinuli? Imam RX470 na vikendici, ali nisam skoro probao update AMD drajvera.
Realno u 2024. godini, igrati se sa 8 GB VRAM je malo, o 4 GB ne vredi pričati. Konzole čini mi se da mogu alocirati do 12 GB VRAM, što mnogi koriste samim tim PC igre novijeg datuma (nekad next gen, sada već current gen) to obilato koriste i nije se nadati da će grafičke sa manje od 8 GB RAM moći terati nove igre ni u 1080P rezoluciji.
Poslednji koji se skidaju preko Adrenalina su 27.4.1... Mislim da nema smisla ulagati trenutno u graficku, jer (rece ja vec) to je samo zbog 2-3 naslova (koji opet mogu da se igraju, ali nije to to)... Ostali u kombinaciji sa FSR i FG, od babe devojka... (ocekujem i GOW sutra na MAX :cool: Kazem i ako kupim, bice neka 6600xt za malo novca... 35 godina aktivno igram igre i prvi put nakon Sege sam kupio PS da bih odigrao nesto tipa BB i slicno..Pa kad to sve prodje, onda cemo o GRAFI, za godinu ili dve ;)
jednostavno 4gb vrama nije dovoljno za nove igre, probaj 720p/900p low + fsr, mozda ce moci tako
Druze ponavljas se. Ja znam, svi znamo da je malo... I kad trazim resenje za odredjenu igru, seti se da znam da je malo 4GB :cool: I nije rešenje da spustas rezoluciju da bi video teksture, ovaj "problem" sa JEDI je poznat bilo jos kada je izasla sama igra, no zaboravih na to...

Poslednja izmena:
Naravno, ostaje gomila problema ali je u odnosu na prvu verziju nebo i zemlja.

Posle jedno 20h igranja na PC-u poručih igru i za PS5 da stoji u kolekciji.
Jeste da ima par bagova na koje sam naleteo, ali svet i galaksija zaista izgledaju fenomenalno, kao i borba.

Na matoroj 1080 Ti sa FSR u 1440p sasvim korektne performanse.

Trenutno je akcija za EA play na SP, mesec dana za 0.99$. U njihovom katalogu je i igra, pa ako neko hoće samo da je odigra (ne da je čuva u kolekciji) eto lepe prilika. Za sada, chapter 2 sam završio, nisam imao nijedan bug.

Po meni značajno lošija od prethodnika - previše dugačkih cut scena, previše parkoura, premalo borbe.

Vrh Dno