Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Kupio, igrao 5-6 sati i uzeo refund. :)

Pristojna je igra skroz, atmosfera je odlicna, grafika takodje (a i optimizacija, sasvim lepo radi cak i na bednom lapu sa 850m), ali ipak nije za mene. Da bi se ovo isplatilo kupiti, treba imati ekipu za igranje (solo je smor, svi trce ko blesavi okolo, niko ne ide na objective, rokaju me likovi sa mnogo vecim rankom non stop itd), a ja nemam trenutno uslove za tako nesto (posto imam bebca pa je svaki vid (glasnog) multija no-no).

U svakom slucaju, drago mi je sto sam probao, i mogu slobodno da je preporucim svakom SW fanu. Da je malo plica, jes', al moze da se igra.

Pozdrav svima! Vidim da je na akciji standard edition (skoro 40 evra). Zanima me koliko se isplati uzetim probao sam betu, igra mi se mnogo dopala, veliki sam obozavatelj star wars fransize itd :) Ima li ogromnih razlika u odnosu na deluxe edition? Kakva su vam iskustva?

Uzeo sam juce Star Wars, ko sve igra ovde, da pikamo zajedno. Pozdrav :)

Postoji li neki graficki mod, gde mogu da prebacim sve sa direct x 11 na direct x 10. Da igra radi na drugom direct x, tako povecam perfomans. Neke nebitne stvari da se iskljuce, kako bi imao veci fps.

Poslednja izmena od urednika:
Ne postoji a da postoji API switch, jedini boost bi verovatno video da se igra prebaci na DX12 (vec je planiran) .

Nije mi jasno, kad smanjim sve na low ili kad stavim na high, razlike u fps su male, cak i kad idem resolution scale 80% (1440x900). Uglavnom fps mi varira od 40-60 bilo low ili high. Jel to neka greska, svi drajveri su mi updejtovani, ne mogu da provalim razliku izmedju low i high, posto je grafika igre fantasticna ali kako nemam veci fps kad recimo smanjim post proccesing ili kad stavim fxaa na off?

Moze da mi se vidi konfiguracija na stavci moja masina u profilu. Izlazio sam i ulazio ali ista prica, mozda treba nesto da podesim. Bukvalno kao da nema razlike izmedju high i low a fps ne dobijam, nista znacajno. Znam kad sam igrao betu da mi je lepo radila, da nije mozda do nekih grafickih drajvera koje sam updatovao u medjuvremenu?

Poslednja izmena:
Znam da sam dosadan sa ovim pitanjem ali znam da se moze nesto uraditi. Dok sam igrao betu, igra mi je radila dobro, fps 50-70. Medium i high podesavanja (anti aa off i ambient occlusion,shadow low), rezolucija 1440x900, resolution scale 100%. Sada kad sve to uradim i namestim isto, fps mi varira od 40-70, stim sto je najcesce negde oko 45-55. Jos sam u medjuvremu dodao RAM (jos 8gb). Sve sto sam igrao radi mi jos bolje sem Star Wars-a, sto sam takodje ocekivao da ce biti jos cistije. Sta mislite da je uzork, postoji li neki patch koji treba da skinem, nesto da to regulise, da li mi mozda predstavlja problem neki drajver koji sam update-ovao u medjuvremenu?

Bolje je pitanje igra li ga još uvek ko :)

Hahaha koja propast na PC u

hajmo sad, bez flame-a, bez ea - beth prepucavanja, bez pljuzvanja na liniji kanta vs konzole.

realno i bez žuči - zašto je ovo puklo a do pre dva meseca je obećavalo? (a rust legacy se i dalje igra :)))))) ((((:) :)))))) - ovo je naravno nevezana šala i služi da se nasmejete)

ako nije dovoljno aaa šminka i produkcija, ultrapopularna licenca, sjajan "pun gas" u prvim danima prodaje (delovalo je maltene da će opet biti rekorda u 2015), šta je to što zapravo igrači traže?

ovo je strasno, 100 000 igraca na tri aparata mjau :D

ako nije dovoljno aaa šminka i produkcija, ultrapopularna licenca, sjajan "pun gas" u prvim danima prodaje (delovalo je maltene da će opet biti rekorda u 2015), šta je to što zapravo igrači traže?

Da bude za dz i da ima sta da se otkljucava. Kao i da ima neki pve mod.

Koliko sam shvatio iz prethodnih postova, malo sadrzaja I online only modovi, a protiv botova stvarno mislim da nije zanimljivo. Mislim da se dosta ljudi ipak zagrejalo za kampanju bilo kakvu, ipak je to SW... a I ljudi su pricali da je previse casual, sto opet smeta nekim igracima, a opet jedini FPS koji ce uvek da ima preko 15miliona prodatih primeraka svake godine je naravno CoD, ma sta mi pricali ili se bunili. Svi pricaju BO3 je ovo ono, a igra drzi 1. mesto jos uvek po prodaji ako se ne varam...

Rekoh ja de je ovo mrtvo do Marta...

Ja sam igrao betu ovoga i ništa mi se nije svidelo, toliko da je ne bih igrao ni da je F2P a kamoli da moram platiti 110e za kompletni doživljaj.

Koliko sam shvatio iz prethodnih postova, malo sadrzaja I online only modovi, a protiv botova stvarno mislim da nije zanimljivo. Mislim da se dosta ljudi ipak zagrejalo za kampanju bilo kakvu, ipak je to SW... a I ljudi su pricali da je previse casual, sto opet smeta nekim igracima, a opet jedini FPS koji ce uvek da ima preko 15miliona prodatih primeraka svake godine je naravno CoD, ma sta mi pricali ili se bunili. Svi pricaju BO3 je ovo ono, a igra drzi 1. mesto jos uvek po prodaji ako se ne varam...

Ma i ovo se bruka dobro prodalo, nego niko ne igra...EA je svoje ispunio zaradivsi stotine miliona. Njima bolje da sto manje igra, usteda na odrzavanju. Ugasice servere za koju godinu a do tada ce jos dva nastavka da izadju.

PS4 je najkezual konzola u istoriji. Ima ih 40 miliona u opticaju a svega par miliona igra nesto online.

U fpsu je najbitniji hendling oružja, zatim mapa i modovi igranja, pa onda da ima da se otključava i progresira u mmorpg stilu. Da sve bude jednostavno i po mogućstvu što jeftinije ili besplatno.

Prosao je hype zbog budjenja sile.

E da, nadam se da će u skladu sa najavama Džej Džej Abramsa naredna Star Wars igra, baš kao i film, pažljivo obraditi problematiku seksualnih manjina.

Možda najzad saznamo ima li tu nekoga strejt. :d

Poslednja izmena:
Gej Gej Abrams

ali f2p je uvek na kraju neki p2w. i pve uz f2p implicira mogucnost laganog budzenja bez da ikad ista platis a to tek zvuci neisplativo (osim ako nije teska p2w mehanika).
znam da sigurno ne bih igrao da je f2p.

a zar igra nema tu mehaniku otkljucavanja? sta je tu zapelo?

Vrh Dno