Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Igrao sam malo danas i bilo ih je. Jedan lik igrao sa explosive shot kartom i aimbotom. On letu sa jetpackom i ja letu sa jetpackom, i tačno vidiš liniju od laserskih projektila kako povezuju njegovu pucu i moju glavu :S:

Poslednja izmena:
e ***... baš me samo taj deo odbija od kupovine, a baš mi se igra neka neobavezna pucačina

Ako je takav odnos partija i sretanja cheatera, nije strasno, prezivi se :D

Odličan je Turning Point, i ova nova mapa.

Ne preporučujem možda da se ovaj novi mod igra kao lone wolf, treba dosta koordinisane akcije. Juče sam igrao sa još 6 ortaka, i baš smo fino timski odigrali..

Mod se igra 20 vs 20, na prilično velikoj mapi koja je podeljena na zone. Zone sadrže cap point-e, pri čemu prva zona ima 3, sledeće dve po 2, i poslednja zona samo jedan cap.
Cilj rebela (attackers) je da zauzmu barem jedan od tih cap pointa i tada se mapa "otvara dalje" (poput onog modela u RUSH) i naravno, pomeraju se spawnovi.
Cap zone imaju cirkularni "cap meter" koji se puni kada više attackera uđe u cap zonu nego što ima defendera i od broja tih igrača koliko ima više - zavisi i brzina punjenja "cap metra".
Ukoliko defenderi (Imperija) očiste cap zone, Cap meter se ne vraća nego ostaje gde je prekinut. Fora je u tome što defenderi definitivno nemaju resursa da svom silinom uvek brane sva tri ili oba cap pointa, nego moraju da budu brzi i dovoljno razvučeni kako bi uvideli na koju zonu ide jači napad.
Prva zona se igra Inf only, a od druge defenderi dobijaju AT-ST (anti inf, i ujedno anti air) dok attackeri dobijaju dva Air Speedera koji su zlo za pešadiju. Defenderi nemaju air vehicles. Heroja u ovom modu - nema.
Koliko sam za sada uspeo da odigram 2-3h, deluje prilično izbalansirano.

Tokom beta verzija je bilo cheatera uzas, sad i nema nesto, ok je.

Nema puno onih koji bi iskeširali punu cenu i onda rizikovalo sa čitevima, pogotovo u ovakvom naslovu.

pa ovaj, nije da nesto specijalno branim ovaj naslov, ali chitera uvek ima, prosto su dosadna realnost

Realno, multiplej naslov u kome se troše desetine i stotine sati ili vredi ili ne vredi. Nema tu situacije "ne vredi 60 ali vredi 25 nečega", ili je vredno jer ćeš da potrošiš stotine sati u njoj i to želiš da uradiš, ili nije.

To je tvoje misljenje, ja igre svakakp delim po odnosu kvalitet/cena i cesto tako i kupujem...

Realno, multiplej naslov u kome se troše desetine i stotine sati ili vredi ili ne vredi. Nema tu situacije "ne vredi 60 ali vredi 25 nečega", ili je vredno jer ćeš da potrošiš stotine sati u njoj i to želiš da uradiš, ili nije.

Church!

Igre koje igram satima u MP mi vrede mnogo vise od novca koji su placene. Mozda mesec dana pikam KF2, i da ga placam svake nedelje po 13 E naravno da bih ga platio i igrao.

Vidi, ja sam sprzio vec ~100h ingame. Meni vredi svaki dolar.
Pored svega sto igram paralelno >
gJQm6ph.png

tacno je igra nasla svoje mesto.

Iskreno, full cena nije malo novaca nekome ko se premislja ili nije neki fan SW-a, ili action shootera. Zato rekoh, zbog svih koji su skepticni, ili nisu kupljeni gameplay-om za jump start - neka uzmu igru kad bude na popustu.

Poslednja izmena:
To je tvoje misljenje, ja igre svakakp delim po odnosu kvalitet/cena i cesto tako i kupujem...

OK, samo što postoji tendencija nametanja takvog mišljenja ostalima, jer se oni koji ga ne slede proglašavaju "bacačima para" (ne kažem da ti to radiš, već da se to nekako nametne samo od sebe). Ti recimo to ceniš po nekom odnosu kvaliteta i cene same igre, dok ja (a i mnogi drugi, verujem) to meri vrednujući prevashodno sopstveno vreme jer zna da će u multiplej naslovu da ga istroši samo tako. Tvoja logika je OK, i sam je primenjujem za npr. naslove koji su više orijentisani prema singlu, razmišljam da li je bolje kupiti ovo za 15 ili ono za 22 evra i slično, da li imaju ili nemaju coop ili neke bonus sadržaje i tako dalje. Ukoliko sam sa druge strane siguran da ću igrati desetine i stotine sati neki multiplej naslov, ne pravi mi nikakvu razliku da li košta 20 ili 50 evra jer ću svakako mnogo više "novca" (jer vreme je novac) izgubiti igrajući to...

Upravo sam odigrao nekih 2,3h i iskreno me je igra prijatno iznenadila :)

Više stanovnika ima moje selo, nego ova igra aktivnih igraca na PC.

Igra je zabavna u kracim intervalima. Duze igranje dosadi.

nabavio sam ovu igru pre neki dan i mogu reći da je prilično zanimljiva.

Nazad
Vrh Dno