Samo ako znaš u čega ćeš uložiti keš ili ideju kako ćeš ga obrtati. Najgore je vreme da se drži keš u slamarici, jer će ga inflacija pojesti i obezvrediti.Ja sam sve blize odluci da prodam stan koji izdajem i koji placa dobar deo rate, i da isplatim kredit. Sa trenutnim cenama, euriborom i sl. mislim da je to najjednostavnije i najsigurnije :/
Da li si prenosio zaradu kod njih i da li mora da prodje neki period od par meseci da bi odobrili kredit?Zdravo svima
Završetak moje situacije.
Uhvatio poslednji voz u Raiffeisen-u za fiksnu kamatu 4,85%. Kredit od 60.000e na 30 godina, mesečna rata 316e.
Trenutna fiksna kod njih je 5,3% i još će je povećavati.
Ludo vreme za kupovinu nekretnine, ali šta sad, mora se nekada.![]()
Izvini na kasnijem odgovoru.Da li si prenosio zaradu kod njih i da li mora da prodje neki period od par meseci da bi odobrili kredit?
Ja u ponedeljak idem da cujem uslove i da odlucim gde cu i sta cu.
U OTP banci u ponedeljak ce isto ima tacnu informaciju kolika ce biti kamata do kraja godine.
Cuo sam da CreditAgricole ima fiksnu ratu na 5 god, ali ne znam uslove kod njih.
Ako ćemo iskustveno, onda će biti sve suprotno od onoga šta pričaju - dakle, nikakva stagnacija i padanje, od nove godine EURIBOR raste.Radnica priča samo ono što su joj rekli šefovi da priča. Setite se situacije sa CHF. Nije bilo banke gde vam nisu nudli kredit u toj valuti pod izgovorom da je mnogo povoljniji od kredita u EUR.
U ovo za trend EURIBOR-a od Nove Godine može da poveruje samo onaj ko je potpuno neobavešten ili totalno glup.Ima, 6,95% na ceo period otplate.
Ali umanjujuu kreditnu sposobnost.
Danas bio do NLB banke, na kredit od 51200e koliko meni treba, rata je 270e.
Kaze da ce verovatno od nove godine euribor biti u stagnaciji, a kasnije ce krenuti da pada.
Koliko je to tacno ne znam, ali tako mi kaze sluzbenica u banci.
Za sad Rusi najvise diktitaju tempo u prodaji nekretnina, i zato se sve i desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari