Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Odigrao Robocop-a pre oko mesec, vrlo zabavna igra :)

Sad igram cyberpunk, prvi put. Da je ovakva izasla, dosta bi drugacija prica bila

Poslednjih dana igram Wolfenstein II: The New Colossus. Moram reći da me je igrica malko razočarala, svaka misija odnosno level su mi isti. Ima odličnih cut scena ali sve u svemu nešto mi nije legla baš. Verovatno je prekidam.

Nisam je ni probao, ovde su me pokolebali, a trebalo je barem da joj dam sansu.

@Vuletaa Ako su ti se dopali prethodne (i/ili) naknadne Wolfenstein igre, onda izdrzi jos malo, nimalo nije dosadna niti jednolika.
Ovo mi prvi Wolfenstein još od Return to Castle tako da pokušaću još malo ali kažem nije mi legla nešto.

Trenutno Ghost of Tsushima, imam jednu misiju do kraja druge teritorije ali rešavam sve, od side questova do preuzimanja svih kampova, lisice itd…
Kupih sinoć RDR2 na Steamu, to je verovatno sledeće. Igrao sam ga pre par godina na PS4 pa bih sad malo na PC detaljnije.
Očajnički mi treba neka Racing igra ali mi se ne daju velike pare na Heat ili Unbound još uvek.

War Mongrels i Warhammer 40k Inquisitor Martyr, wh je no brainer, samo akcija i udri

Drova - Forsaken Kin.

Spomenuh u temi za kripto ali kakva igra. Odigrao sam svasta ove godine ali ovo je nesto najbolje i najzabavnije sto sam igrao u skorije vreme. Igra mnogo podseca na Gothic I/II ali iz top view perspektive kao Diablo. Sve sto ste voleli u Gothic-u se nalazi i ovde. Od sistema levelovanja, dizajna sveta, igra gde vas ne drzi za ruku, itd. Vec sam nabio oko 35 sati i kraj se ne nazire. Sto se tice grafike u pitanju je pixel art i licno nisam fan toga ali ovde to i ne primecujem koliko je zarazan gameplay. Posle duze vremena opet lezem u 2-3 ujutro sto nije pohvalno za mene ali jeste za igru. 😀
Ja samo da se nadoveže da sam i ja počeo da igram. Igra je predobra, nisam nikad igrao starije RPG igre, ali mi se ovo baš sviđa. Kuda sve može da se zaluta, na koliko načina da se reši quest. Ma, top.

Poslednjih nekoliko nedelja igram isključivo Gunner, Heat, PC!

U pitanju je tenkovska simulacija koja obrađuje fiktivnu eskalaciju hladnog rata sredinom osamdesetih. Fenomenalna je.

Evo i jedne kratke montaže materijala iz igre koja bi možda nekoga zainteresovala. Iako sama igra ne izgleda baš ovako, montaža verno dočarava sav užas koji bi tenkovske posade iskusile na bojnom polju. Glasovna gluma u igri je fantastična i veoma doprinosi imerziji, naročito tokom dramatičnih situacija.

RDR 1 na pc-ju

Trenutno igram Horizon Zero Dawn, imam par sati ali nešto mi gameplay nije legao, da ne kažem da mi je dosadan. Priča mi je zanimljiva ali ne verujem da ću nastavljati.

Trenutno igram Horizon Zero Dawn, imam par sati ali nešto mi gameplay nije legao, da ne kažem da mi je dosadan. Priča mi je zanimljiva ali ne verujem da ću nastavljati.
To se i meni desilo, smarao me je gameplay u početku ali kasnije mi je postao bolji kad sam otključao malo naprednije oružje i ropecaster. Zanemari sporedne misije ako te smaraju i fokusiraj se na glavnu priču jer zaista vredi.

To se i meni desilo, smarao me je gameplay u početku ali kasnije mi je postao bolji kad sam otključao malo naprednije oružje i ropecaster. Zanemari sporedne misije ako te smaraju i fokusiraj se na glavnu priču jer zaista vredi.
Ostavio sam je sa strane pa možda nekad u budućnosti krenem ponovo ali čisto sumnjam. Krenuo sam Spajdermena remasterizovanu verziju, za sada mi se sviđa. Ipak ono što najviše čekam je Last of us part 2 za PC, čini mi se da 3. Aprila izlazi.

Završio Spajdermena keca i MM. Kec je solidan, zanimljiva priča i gameplay. Recimo 8/10. MM mi nešto nije legao, više sam ga ispratio zbog priče i samo sam se na to fokusirao. Dvojku sam skinuo ali mnogo ima problema sa igranjem same igre, puno krešuje tako da nju ostavljam dok se to ne ispegla. Sad ili Uncharted ili RDR2 ili Cyberpunk 2077. Mada sam rdr2 i Uncharted prešao pre par godina ali ipak Cyberpunk mi nešto nije legao kad sam ga nešto malo igrao.

GTA V + natural vision evolved

Total War: Warhammer 3 i Immortal Empires sandbox kampanju. Znaci cela mapa iz prvog i drugog dela, zajedno sa trecim. Ludnica.

Jedva sam je dočekao na PC-u. Priča odlična, glasovna gluma vrhunska, likovi ekstra zanimljivi, misije zanimljivije i raznovrsnije nego u RDR2, a ni zastarela grafika mi ne bi bila problem da igra ima više od 6 boja. Nekako mi je sve braon, plavo nebo sa braon nijansom, zelena trava sa braonkastim detaljima, pa i belo stenje u Meksiku ima toliko braon detalja - jednostavno, svaka boja vuče na braon. I druga stvar koja mi je neugodna su one sporedne stvari, van priče i misija, stvari u kojima u RDR2 beskrajno uživam, a u RDR1 su čista agonija.
Prešao sam je do pola, a stalno sam mislio na RDR2 te sam je pre nekoliko dan počeo po ko zna koji put. I posle toliko odigranih sati još uvek mi nije dosadna i još uvek uživam u njoj, kao kad stretneš staru ljubav, pa ti bude "toplo oko srca". E, takav osećaj imam kada igram RDR2. :) :)

Ja sam RDR1 presao na emulatoru cisto da vidim pricu koja je vrhunska ali sve ostalo pakao u odnosu na RDR2 pogotovo jer sam igrao na gamepadu a tu sam "operisan" skroz. Kupio RDR1 za pc cisto da se ispostuje rockstar.

Inace trenutno se igra Kingdom Come Deliverance 1 koji mi je vrh a tek me dvojka ceka.

Inace trenutno se igra Kingdom Come Deliverance 1 koji mi je vrh a tek me dvojka ceka.
Dvojka ima da te izuje iz cipela ako uživaš u kecu. Ja se još nisam osvestio a nabio sam 100 sati i ne nazirem kraj.

To je sledeće kad završim RDR2, ne prekida mi se sad. Do pre nekoliko dana nisam znao da je to igra Danijela Vavre, čoveka koji je pisao i "režirao" onu originalnu "Mafia" igru češkog (nekadašnjeg) Illusion Softworks. Posle RDR2 i Witcher 3, Mafia i SW:KotOR su igre u kojima sam najviše uživao u svom gejmerskom životu. :) :)

Drugi put pokušavam da krenem Cyberpunk 2077 ali ne vredi. Poprilično mi dosadna, prvih sat vremena nikakve akcije samo dijalog. Pokušavam da ispratim ali ne vredi poprilično zamara. Trenutno igram Uncharted 4, iako sam je prešao vredi ponovo igrati.

Trenutno Assassins Creed III Remastered na PS4, mada nekako je ne igram sa elanom i zeljom vec je jedan od delova koje nisam presao.

Juce zavrsio Arkham city, u pocetku mi nije legla, ne volim mnogo beat em up igre ali pri kraju me privukla dovoljno da vec skidam Arkham knight

Kingdom Come: Deliverance, možda jedna od najpodcjenjenijih igara ikada, što se mene tiče dragulj. Meračim je polako po par sati dnevno, odlična priča a grafički izgleda i dalje fenomenalno iako je 7 godina prošlo.

Vrh Dno