Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Darkest dungeon 2... Ponovo...

EVE Online, posle jedno 5 godina pauze :D

Valheim kad se okupi ekipica.

The Legend of Zelda (mislio sam da nikad ovde ovo necu napisati :LOL: ) Al iskreno zeznuo bih se, mirise na NITENDO jednostavno (zanimljiva i opustajuca avantura) - jedan period odrastanja uz gameboy...
A ikonica do nje Super Mario Bros. Wonder, znaci rikverc - ponovo u detinjstvo...Jeeez

Možda sam promašio temu ali nisam mogao da nađem neku prikladniju. Uglavnom vratio sam se gejmingu nakon dobrih 10tak godina, verovatno i više. Trebaju mi preporuke za igre sa dobrom pričom. Do sada sam završio Gow, gowR i Ghost of Tsushima. Sledeće na listi su The Last of us i Days gone. Ako imate kakvih preporuka, pišite.

Ako volis idiotski zabavnu pricu, probaj Yakuza serijal.

Možda sam promašio temu ali nisam mogao da nađem neku prikladniju. Uglavnom vratio sam se gejmingu nakon dobrih 10tak godina, verovatno i više. Trebaju mi preporuke za igre sa dobrom pričom. Do sada sam završio Gow, gowR i Ghost of Tsushima. Sledeće na listi su The Last of us i Days gone. Ako imate kakvih preporuka, pišite.
odabrao si najvisi esalon igara koje isporucuju sa pricom samo tako. posle ovih sto si napisao i the last of us 2, bice ti tesko da nadjes igre sa dobrom pricom. naravno, ima tu jos dobrih, ali ne ocekuj stalno bas takav osecaj kao dok si igrao ove. neke koje mi padaju na pamet:

Dead Space (2023)
Prince of Persia: The Lost Crown
Resident Evil 4 Remake
Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty
Red Dead Redemption 1 i 2

e sad, tu postoji i tona indie igara koje nisu blokbasteri kao igre koje sam naveo iznad, pa i tu moze da se nadje, samo zavisi da li trazis samo blokbastere, ili moze sve da udje u preporuke, nebitno kako izgleda, samo da ima dobru pricu

FF7 rimejci, Disco Elysium, TT Walking Dead serijal, Detroit Become Human, Forgotten City, novi Alan Wake, Firewatch, Hellblade Senua's Sacrifice, A Plague Tale, moze komotno da obrne i Uncharted Legacy of Thieves, Soma... Dobre stvari sam cuo i za Citizen Sleeper, nisam prob'o...
Naravno i BiDziTri uz Kiberpank dvajes sedam sedam + DLC koji je odlican.

+edit2
Dodao bih i Marvel's Guardians of the Galaxy od Square Enixa - nisam ocekivao nista, dobio odlicnu zabavu i pricu.

Poslednja izmena:
Morao sam malo da guglam, pa da se i podsetim sta sam igrao, pa evo jos nekih: Spec Ops: The Line, Bioshock: Infinite (igraj i prva dva ako nisi). Iako mozda nije neka ludilo prica, meni je negativac u Borderlands 2 jedan od najboljih ikad i mislim da je samo zbog njega vredno odigrati ako ti odgovaraju takve igre. Takodje, skoro sam presao The Evil Within i onako, nije losa prica.

Za fenomelane dijaloge i odlican humor preporucujem Guardians of the Galaxy i Tales from the Borderlands (samo S1).
Za nesto ozbiljnije, SOMA i Returnal.
I ako vec nisi probao, obavezno Portal 1 i 2.

Ko trazi dobru pricu a gameplay manje bitan aka walking simulator
Still Wakes the Deep
AD INFINITUM
Amnesia: The Bunker

Zanr psiholoski horor, pa mozda i nisu za svakoga.

Drova - Forsaken Kin.

Spomenuh u temi za kripto ali kakva igra. Odigrao sam svasta ove godine ali ovo je nesto najbolje i najzabavnije sto sam igrao u skorije vreme. Igra mnogo podseca na Gothic I/II ali iz top view perspektive kao Diablo. Sve sto ste voleli u Gothic-u se nalazi i ovde. Od sistema levelovanja, dizajna sveta, igra gde vas ne drzi za ruku, itd. Vec sam nabio oko 35 sati i kraj se ne nazire. Sto se tice grafike u pitanju je pixel art i licno nisam fan toga ali ovde to i ne primecujem koliko je zarazan gameplay. Posle duze vremena opet lezem u 2-3 ujutro sto nije pohvalno za mene ali jeste za igru. 😀

Sinoć baš krenuo Dead Space, igra ima ludu atmosferu, još igrao baš kasno sa isključenim svetlom u sobi, nije mi bilo svejedno.

Što se tiče igara sa dobrom pričom, Witcher 3: Wild Hunt i udri.

Dead Space je fenomenalan, posebno sa Dolby Atmos, brrrr hahah dobro su odradili remake, na PS5 sam to letos odvozao, super bilo.

Spiderman 2
Metro 2033 redux.

Horizon Zero Dawn 1 i 2, Red Dead Redemption 1 i 2, CP2077, Witcher 3, GTA V.

A trenutno se zavrsava platina za GTA SA, pa cemo lagano Read Dead 1, SnowRunner, Dead Island serijal.

Vidim da ti je jedino gospodin @Labello preporučio Witcher 3, što je horor da ga još neko nije preporučio! Ja ti preporučujem i Witcher 2, dosta je kraći i može se odigrati dva puta.
Ako ti je mnogo da igraš ceo Witcher 3 odigraj bar ekspanzije jer mogu odmah da se startuju, odnosno bez prelaska glavne priče.

Hvala svima na predlozima, siguran sam da ću medju svim igrama koje ste preporučili naći odgovarajuće.

Vidim da ti je jedino gospodin @Labello preporučio Witcher 3, što je horor da ga još neko nije preporučio! Ja ti preporučujem i Witcher 2, dosta je kraći i može se odigrati dva puta.
Ako ti je mnogo da igraš ceo Witcher 3 odigraj bar ekspanzije jer mogu odmah da se startuju, odnosno bez prelaska glavne priče.

Jesam ja, par postova iznad :D

Sad se baš setih i ovog novog remake-a Silent Hilla 2, luda priča skroz.

fallout new vegas, disco elysium, baldurs gate 3

Ne mogu da verujem da sam ovo pročitao od Dragonabaneta, verovatno je na nekoj žurci, popio malo pa se zaneo sa pisanijem...
Malo je falilo da mu zovnem streljački vod da ispravi ovu vrstu pisane jeresi... :D

Ne mogu da verujem da sam ovo pročitao od Dragonabaneta, verovatno je na nekoj žurci, popio malo pa se zaneo sa pisanijem...
Malo je falilo da mu zovnem streljački vod da ispravi ovu vrstu pisane jeresi... :D
U pravu si kolega :)
Neka brzina u pisanju, želja za preporukom svemoćnog Witchera je učinila svoje, pa sam pregoreo 🔥 Razlog je verovatno taj što znam koliko je ogromna igra a ne znam da li je čovek spreman dati toliko vremena jednoj igri.
Bilo kako bilo, učinjenom poslu mane nema te u ovom momentu nije moguće da ispravim rečeno. Što se mene tiče "zovi vod na streljot" :cool:

Sinoć baš krenuo Dead Space, igra ima ludu atmosferu, još igrao baš kasno sa isključenim svetlom u sobi, nije mi bilo svejedno.

Meni se ovo desilo sa Alien: Isolation... Mrak, sluske, 2-3 puta "secnulo", samo skinuo sluske izasao iz igre i presao po danu...
Atmosfera fenomenalna i verno prenesena iz filma, mozda cak i bolja od DS-a, koji doduse nisam igrao od izlaska i moracu da obnovim gradivo sa ovim rimejkom.

Ja zavrsih Until Dawn na PC... Davno sam nesto malo igrao na PS4 pa se i ne secam ali sve u svemu jedna od najboljih igara ovog tipa sigurno. Sledece na redu Silent Hill 2 remake.

Divinity: Original Sin 2 na Xbox-u. Poceo sam na racunaru, ali me cerka oterala sa svojim igranjem XD Rekoh nema sanse da igram na Xbox-u, iako imam igru vec dve godine na nalogu, ali sam se navikao za pola sata. Nisam mogao da se naviknem na deciju grafiku dok me nije uvukla u svet, bas je mracna sa vremena na vreme, pogotovo kada se prati lore i citaju knjige. Da ima grafiku kao Diablo 1 bila bi idealna. Igra izuva, vratila me je u moje dane CRPG-a, a tek sam zavrsio Fort Joy, tj 1 act. Nisam jos usao u brod, a vec sam lvl 9.
Pored toga igram i Surge 2, bas mi se svidja sistem loota. Moras da ciljas koji deo tela da otkines da dobijes ciljani loot. Odlican sistem.
Instalirao i Dark Souls 1 remaster, poceo polako ponovo, hocu da pokusam sva tri dela da dobijem achivements na 100%. Elden ring je imao lak 100%, ovde ce biti muke.

Ne mogu nikako da se nateram da igram Fallout 4, kao ni trojku svojevremeno. Odigram po 6-7 sati i odustanem svaki put. Fallout 1 i 2 zauvek :D I Tactics naravno hehe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno