chessmaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2014
- Poena
- 195
Nine Sols ( tesno za igru godine pored Wukonga ), sad se vratio Grim Fandangu
Skinuo juce na steamu, igra trazi da se instalira kernel level anti cheat i jos mora da se pravi nalog, tako da na kraju nisam igrao ni sekundu.Jel probao neko ovaj novi Delta Force (MMO) sto je izasao pre par dana?
Ja se baš nećkao, hvala za info ovo za kernel anti-cheat da ne skidam za džabe. Tražio zamenu za Planetside 2 ali izgleda ništa još uvek.Skinuo juce na steamu, igra trazi da se instalira kernel level anti cheat i jos mora da se pravi nalog, tako da na kraju nisam igrao ni sekundu.
Heroji 3 je nešto što se prvo instalira kada uradim svež windowsHoMM3: HotA
Uuuuu svaka ti čast ako možeš toliko igara da cepašInstalirao Titanfall 2, Crysis 3, BF1, BF4, Doom 2016. Sve cepam po malo najvise Titanfall 2
D:OS 2 je legendarna igra, samo da se uđe malo u mehaniku igre, posle je nebo granica. A ponajviše jer se može iznova igrati ko zna koliko puta, jer je toliko različit doživljaj kad se opet igra sa drugim likovima da izgleda kao nova igra, iako znaš šta te gde čeka. Preporuka - odigraj bar jednom kao Lone Wolf, skroz drugačiji doživljaj.Divinity: Original Sin 2 na Xbox-u. Poceo sam na racunaru, ali me cerka oterala sa svojim igranjem XD Rekoh nema sanse da igram na Xbox-u, iako imam igru vec dve godine na nalogu, ali sam se navikao za pola sata. Nisam mogao da se naviknem na deciju grafiku dok me nije uvukla u svet, bas je mracna sa vremena na vreme, pogotovo kada se prati lore i citaju knjige. Da ima grafiku kao Diablo 1 bila bi idealna. Igra izuva, vratila me je u moje dane CRPG-a, a tek sam zavrsio Fort Joy, tj 1 act. Nisam jos usao u brod, a vec sam lvl 9.
Pored toga igram i Surge 2, bas mi se svidja sistem loota. Moras da ciljas koji deo tela da otkines da dobijes ciljani loot. Odlican sistem.
Instalirao i Dark Souls 1 remaster, poceo polako ponovo, hocu da pokusam sva tri dela da dobijem achivements na 100%. Elden ring je imao lak 100%, ovde ce biti muke.
Ne mogu nikako da se nateram da igram Fallout 4, kao ni trojku svojevremeno. Odigram po 6-7 sati i odustanem svaki put. Fallout 1 i 2 zauvekI Tactics naravno hehe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari