Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Jel postoji neki način da se The Last of us part II odigra na PC? Znam da izlazi sledeće godine nešto oko marta, ali mrsko mi čekati.

Metro Awakening, remek delo igra u VR, RE4 remake i Half Life Alyx su bile top VR igre , RE4 je hibrid igra ali nije toliko loš VR mod.
Metro je po meni za koplje iznad, nisam nešto mnogo igrao serijal ranije, nijedan deo nisam ni završio nikad bio, nerviralo me nešto uvek oko te igre, medjutim ovde je to sasvim druga priča, zbog VR 100%, flat ne bih to igrao, sigurno ne kao pre-order, možda tamo na nekom deep popustu ...

Kao neko ko nije nikad igrao Dead Space, moram reci da me Remake oduvao, neverovatna igra. Nadam se da ce remakeovati i drugi deo.

Ja sam se navukao na War Thunder, posebno na avionske borbe. Odlična razbibriga

S.T.A.L.K.E.R. Anomaly

Kupio Skyrim, pretplatio se na Nexus i 4 dana se patio sa mod packovima od kojih nijedan nije krsteno radio. Presao na Xbox i instalirao oko 200 modova i igram tamo.
Prvi put da je ozbiljno igram, stavio sam igru na expert pa vecinom je one shot ako me udare, mada mislim i da je do nekog moda sto sam instalirao.
Fenomenalna igra, igram je na slepo, tek sam cetvrti nivo a slupao sam desetak sati u nju. Prosli paythrough sa nekim modpackom je sve bilo lagano, zato mi je i dosadilo, ovde sam odabrao originalni pocetak igre.
Ne znam da li sam ja sa modovima promenio ili je bilo u vanili tesko da dodjes do dobrog oruzja i oklopa, pare su bas teske za zaraditi.
Neocekivano, uzivam vise da je igram u prvom licu nego u trecem.

Jel probao neko ovaj novi Delta Force (MMO) sto je izasao pre par dana?

Poslednja izmena:
Skinuo juce na steamu, igra trazi da se instalira kernel level anti cheat i jos mora da se pravi nalog, tako da na kraju nisam igrao ni sekundu.
Ja se baš nećkao, hvala za info ovo za kernel anti-cheat da ne skidam za džabe. Tražio zamenu za Planetside 2 ali izgleda ništa još uvek.

Završio upravo RDR1, igrao samo zbog priče i samo sam to i pratio. Side quest-ove nisam dirao. Posle toliko godina igrica se i dalje dobro drži. Sledeća verovatno Indiana Jones ili Days Gone. Mada nakon završetka rdr1 pojavila mi se želja za rdr2 koju sam već obrnuo pre 3/4 godine.

Outer Worlds (Spacer Choice) se prži :cool:
Mada ne volim space (zapravo ga uopšte ne volim) igru igram zbog same strukture koja je jako dobra. Radnja igre je interesantna i svaki npc je killable, questovi se rešavaju na više načina i uvek možete izabrati da spasite/izdate nekog što će se odraziti na ishod zadatka.
Igre je pre AA nego AAA, ali nastavak koji bi trebao za par godina izaći definitivno će biti ova druga kategorija. Iako se o nastavku ne zna ništa devovi kažu da je u produkciji i da je incredeble.

Indiana Jones Great Circle, odlična avantura... Ima malo zezanja oko setovanja zbog GPU afiniteta ali je sve vrlo smooth kad se namikeri.

HoMM3: HotA

Igra li neko nesto na mobilnom?
Ja se zarazio sa FC Mobile igram je mesec dana po 1h uvece pre spavanja

Instalirao Titanfall 2, Crysis 3, BF1, BF4, Doom 2016. Sve cepam po malo najvise Titanfall 2

Najveci problem kad se igra paralelno vise igara jeste kada komande nisu iste, ili kada neka igra nema sprint ili skok.

Divinity: Original Sin 2 na Xbox-u. Poceo sam na racunaru, ali me cerka oterala sa svojim igranjem XD Rekoh nema sanse da igram na Xbox-u, iako imam igru vec dve godine na nalogu, ali sam se navikao za pola sata. Nisam mogao da se naviknem na deciju grafiku dok me nije uvukla u svet, bas je mracna sa vremena na vreme, pogotovo kada se prati lore i citaju knjige. Da ima grafiku kao Diablo 1 bila bi idealna. Igra izuva, vratila me je u moje dane CRPG-a, a tek sam zavrsio Fort Joy, tj 1 act. Nisam jos usao u brod, a vec sam lvl 9.
Pored toga igram i Surge 2, bas mi se svidja sistem loota. Moras da ciljas koji deo tela da otkines da dobijes ciljani loot. Odlican sistem.
Instalirao i Dark Souls 1 remaster, poceo polako ponovo, hocu da pokusam sva tri dela da dobijem achivements na 100%. Elden ring je imao lak 100%, ovde ce biti muke.

Ne mogu nikako da se nateram da igram Fallout 4, kao ni trojku svojevremeno. Odigram po 6-7 sati i odustanem svaki put. Fallout 1 i 2 zauvek :D I Tactics naravno hehe.
D:OS 2 je legendarna igra, samo da se uđe malo u mehaniku igre, posle je nebo granica. A ponajviše jer se može iznova igrati ko zna koliko puta, jer je toliko različit doživljaj kad se opet igra sa drugim likovima da izgleda kao nova igra, iako znaš šta te gde čeka. Preporuka - odigraj bar jednom kao Lone Wolf, skroz drugačiji doživljaj.

Zavrsio kao lone wolf, prvi put da nisam bio primoran na party. Fane the Berserker 😁 Predobra igra.

Path Of Exile 2.

Vec danima samo Terminator dark fate defiance... Odlicna igra al ja ne znam dal sam u zivotu igrao nesto ovako tesko..

Songs of Conquest.

Vrh Dno