Pa sta, u hr je vec pdv mislim oko 20%, pa su cene nize! Ako misle da i to natovare kupcima, u startu su se zaj.....
Pa sta, u hr je vec pdv mislim oko 20%, pa su cene nize! Ako misle da i to natovare kupcima, u startu su se zaj.....
a koja je cena CPU u Japanu?![]()
ne vredi i5 200e...
realna cena je oko 160-170e,sve preko toga je glupost...
komponente su sve skuplje i skuplje,ne pise nam se dobro...
Jos kad ukinu i 8% pdv i stave da je 18%.
Ma milina :trust: Ja bas sad do kraja meseca treba da kupim masu hw :wall:
Posto sam slucajno imao uvid u nabavne cene diskova kod nasih uvoznika (tj. koliko njih kostaju sa carinom i PDV-om i svim ostalim), dobro je da nisam pop**dio koliko oni deru nas ostale... (razlika je bila za neke i po 100% - znaci krajnja cena je bila duplo veca od onoga sto njih kosta).
Mislim.... odo sam po leksilijum dupli...
Posto sam slucajno imao uvid u nabavne cene diskova kod nasih uvoznika (tj. koliko njih kostaju sa carinom i PDV-om i svim ostalim), dobro je da nisam pop**dio koliko oni deru nas ostale... (razlika je bila za neke i po 100% - znaci krajnja cena je bila duplo veca od onoga sto njih kosta).
Mislim.... odo sam po leksilijum dupli...
Ko bas "mora" da kupi novu konfu, neka slobodno izvoli, ja cu da sacekam da se situacija malo slegne. Nije da nemam (a nije ni da imam - para na bacanje), ko da 600+€, dace i tih 50ak € extra, ali ja na to ne pristajem!
koji u Austriji košta ovoliko (u dosta nisku cenu sa leve strane uračunaj i ono u sredini)
Cene ce sad da rastu - ja sam kupio vecinu komponenti sad... ostala mi jos grafa i kuciste :// i to bih sad kupio, ali nema...
pre 10 dana, maticna bila 110e, danas na itsvetu skoro 130e ( samo na na itsvetu nisu tacne cene iako ih redovno updateuju... ja sam platio amd phenom II x4 16,720 rsd... e sad, da li negde ima jeftinije, ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari