Osobno mislim da ako je čovjek već na Atiju neka ga se i dalje drži. X700 je bio promašaj već u startu i bilo bi glupo plaćati ponovno proizvod koji nije puno bolji od onog što već ima , a nvidia 6 seriji ne vjerujem. Ja sam prelazio sa 9700Pro za Ledteka 6800Le@12,6 kojeg sad imam i mislim da mi se to nije previše isplatilo uz par izuzetaka. Svaka čast performansama u OpenGL-u ... npr. Riddick mi je super išao sa AA 4X i AF 4x, high detalji na 1024x768, u FEAR-u je isto dobra... uglavnom medium postavke isto na 1024 sa AA 2Qx. Ali nešto starije, tipa HL2 ili Unreal 2 Awakening su mi s tom karticom bili totalna pušiona . Za HL2 sam pet dana tražio drivere s kojim mi neće bacat BSOD i na kraju došao do 71.89 koji su radili uz povremena zastajkivanja u igri ... u Unrealu me barem jednom po nivou baci van itd. Bez obzira jel bila otključana ili ne, taktove nisam dizao. FarCry još nisam probao i sve me strah. To su igre koje sam prošao na 9700 i bile su mi super pa sam ih se opet zaželio igrat ... i onda sto problema. Trenutno imam Xtreme G moded 81.98 Force i neslužbene moded beta za čipset i ta me kombinacija za sad najbolje zadovoljava što se igranja i svega ostaloga tiče na sadašnjem hardveru.
Također ako netko prati na usenetu hardver grupe ili pregledava po forumima može se naći nebrojeno čalanaka upravo na temu "6600 + problem" ... od raspadanja tekstura u igrama, artefakata i sličnih anomalija do čak krepavanja kartica. Moram priznati da se ne sjećam da sam naletio na tako nešto u vezi X800 serije. Još jedna zanimljiva stvar ... koliko redovito pratim podforum "tržnica" na PcEkspert forumu ili hr.ponuda.hardver grupu ne sjećam se da je bilo tko prodavao polovnu X800Pro/XT/XL karticu, a znam da je ekipa kupovala to ... s druge strane cijela poplava nvidia uz gdje koji X700.
Može biti da sam ja specifičan slučaj ... da me dopao loš primjerak kartice, možda baš igram igre za koje driveri nisu optimizirani isl., ali sigurno neću kod sljedećeg upgrejda uzet nvidiju.