Šta je novo?

Sta nema kod nas a opet postoje kupci za to ?

Ma,opusteno,bas zato sam insistirao da kazes svoju cenu da vide svi kako to izgleda jer neki
misle da ce neko da se ovajdi od prodaje jednog kita memorije ili nekog napajanja.Ne slazem se za deo oko racuna,sta ce tebi racun ako mozes da izbegnes PDVi da prodjes jeftinije,garancija da OK,ali znaj da OCZ,Crucial,Mushkin,G.E.I.L,G.Skill,Corsair sve su to velike firme koje ozbiljno posluju sa memorijom i daju lifetime warranty bilo gde da je kupljena memorija.Konkretno sam Crucial memoriju poslao u UK na reklamaciju i dobio novu posle 3 godine od datuma kada je ona bila kupljena u Nemackoj.

Ok, slazem se da nije bas frka kupiti sa racunom - meni licno to ne znaci puno, ali naravno ako je u pitanju bolja ponuda. Ne brinem se ja ni za garanciju toliko, ali ako su bas priblizne cene (kao u ovom slucaju) ipak radije biram vecu firmu.:)

e bem te u sposobnost izrazavanja :d.... ajd nek neko prepravi naslov da se ne brukamo....

Ja bih jedan Lian Li ako moze :)

@Mihailo

Moze, reci koji pa da vidimo ?

Poslednja izmena:
Vidi post #29 .Ista bi bila cena za silver i black.

a to preko 200 je koliko :)

220... 250... 280... ?

A Antec Nine Hundred najbolje gejmersko kuciste ever kosta jedva 160 eura.

Djolez, imas li ponudi nesto od sledecih napajanja?

OCZ 520W
OCZ 600W
Corsair 520W
Corsair 620W
Seasonic 500W
Seasonic 500W

Poslednja izmena:
Verovatno mislis da li mogu da ti nabavim nesto od gore navedenog.Seasonic 500,600W moze sigurno i OCZ 520W Modstream,OCZ GAMEXSTREAM 600W bih najverovatnije mogao mada ne znam da li se to isplati (ne samo tebi vec i meni).Corsair teze, izgleda da je to novo u Evropi pa ih za sada nema bas mnogo.

Verovatno mislis da li mogu da ti nabavim nesto od gore navedenog.Seasonic 500,600W moze sigurno i OCZ 520W Modstream,OCZ GAMEXSTREAM 600W bih najverovatnije mogao mada ne znam da li se to isplati (ne samo tebi vec i meni).Corsair teze, izgleda da je to novo u Evropi pa ih za sada nema bas mnogo.

PM poslat.

a cena je?

pa zato pada mrak na oci :D

Koliko mi para treba da dobijem ovako nešto?

Ako ti je frka, ovo napajanje imas u Imtelu... videh ga danas, pada mrak na oci kada ga pogledas.

Sad vec stvarno ne znam sta da uzmem. Imam u ponudi TT Toughpower 650W (125 €), Silverstone 560W (105 €), Corsair 520W (135 €). Koji da uzmem, a da valja i za buducu overklokovanu :D Intel C2D konfu. :trust:
Moram da uradim nesto jer covek lupa na vratima da ponese TT Butterfly 480W.

Sad vec stvarno ne znam sta da uzmem. Imam u ponudi TT Toughpower 650W (125 €), Silverstone 560W (105 €), Corsair 520W (135 €). Koji da uzmem, a da valja i za buducu overklokovanu :D Intel C2D konfu. :trust:
Moram da uradim nesto jer covek lupa na vratima da ponese TT Butterfly 480W.

Od ta tri ja bih uzeo corsair (bas sam pametan-najskuplje :d )...

Od ta tri ja bih uzeo corsair (bas sam pametan-najskuplje :d )...

Jeste najskuplje ali i nekako najprivlacnije. Mislis da ce biti dovoljan za klokovanu C2D i DirectX10 graficku?

Bice dovoljan, nemas frke.

Sutra cu da narucim Corsair HX 520W. ,) Model od 620W nema kod nas kako vidim. Cisto da budem siguran.

Kod mene mozes da dobijes sledece nedelje Seasonic S12-500W za 129 eur.

Kod mene mozes da dobijes sledece nedelje Seasonic S12-500W za 129 eur.

OK, ali moram misliti i na garanciju koja je kod Imtela, a nije za bacanje ni 5 godina garancije. U svakom slucaju hvala ti na ponudi.

OK,ali i na ovo ide 3 Year Warranty (Seasonic).

djolez, nemoj me shvatiti pogresno, ali mislim da gubis vreme sa ovom idejom. Domace trziste nije toliko lose snabdeveno, a mozes se naci u situaciji da nekome garantujes ispravnost robe i da ti trosak jedne reklamacije pojede svu zaradu... U principu, ako hoces da povadis put poneses nesto sitne a vredne robe.

Nazad
Vrh Dno