Koliko god dobar bio neki gskill ili ocz necje ljudi dati toliko para ako ovde rokne ostali ram
Za memoriju po nekoj razumnoj ceni mislim da ces moci da nadjes kupce - barem ovde na benchu. Cak i ne mora neka vrhunska oc memara - i value serije ovih marki po cenama nizim od zvanicnih distributera ce se lako prodati.Sve je to lepo i zvuci tacno,recimo sto se tice DDRI & DDRII bez problema mogu da se rade programi OCZ,G.Skill,G.E.I.L, i eventualno Corsair,sto se tice napajanja mogu Seasonic i Silverstone eventualno Zalman,a za hladnjake sigurno zalman i arctic-cooling.
Pa mislim bez carine i pdv-a, sorry ako sam pogresno razumeo.Nije mi jasno,kako mislis po cenama nizim od zvanicnih distributera,kada oni uvoze na 1K komada a ja bih mozda 20-ak.Koliko bi hteo da platis za ovo : Corsair 1024MB DDR400 Dual Kit Value Select CL2,5
Ok, bez ljutnje, rekao sam da ne znam koliko se krecu cene napolju. Ako u hol kosta 246e, ne isplati se ni meni ni tebi - pa u Imtelu je 1gb cors kostao 120e.Znaci u tvom slucaju ja bih trebao jos da dam iz svog dzepa jer bi mene 2GB-itni kit kostao u Holandiji 246 Euros a da ne pricam o zaradi ? Ti dajes samo 180 e a meni se ne isplati bez 255 e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari