Druze, iskreno... ne znam sta da ti kazem. Sve su to izuzetna napajanja, i ma koliko ja ne voleo taj izraz - neces pogresiti sta god da izaberes.Sad vec stvarno ne znam sta da uzmem. Imam u ponudi TT Toughpower 650W (125 €), Silverstone 560W (105 €), Corsair 520W (135 €). Koji da uzmem, a da valja i za buducu overklokovanuIntel C2D konfu. :trust:
Moram da uradim nesto jer covek lupa na vratima da ponese TT Butterfly 480W.
Druze, iskreno... ne znam sta da ti kazem. Sve su to izuzetna napajanja, i ma koliko ja ne voleo taj izraz - neces pogresiti sta god da izaberes.
Mislim, i ja sam na slicnim mukama - TT Toughpower od 650W (ima ga ovde, to je ono sto mi se svidja... bilo bi lepo kada bi bilo i onog od 700W ili onog novijeg od 750W, obicnog i modularnog... ali dobro) ili Seasonic od 600W... taj Cors je takodje izuzetan (mada je to Seasonic inside, pa mi je tu bar malo olaksan izbor).
Sto se snage svih ovih napajanja sto si spomenuo tice - sasvim dovoljno, nema nista da stuca.
Nije stvar u lozenju... nego sam samo rekao "bilo bi lepo da ima jacih", kad vec ima modela od 500-600-700W.Ako se vec lozis na W sto ne uzmes LC 850W za nekih 140evra bice kod nas uskoro.
Znam bre!Mada u piku 2 sli grafike 7xxx, 6600 C2D, 3-4-5 sata hdd-a nemoz da prebace preko 400W ni u snu kako god ocovan sistem bio.
@SuperStarr
Za Lian li V1000 silver ili Black racunaj oko 240 eura
Koliko mi para treba da dobijem ovako nešto?
Ljudi ajde jel neko zna kako da nabavim FREEZER 64 PRO ? Vidim da se ovde krcka neka temica oko nabavljanja stvarcica... Vec 2 meseca pokusavam da ga pronadjem negde u prodaji i NEMA SAAAANSE... Ajde majke vam recite mi gde da ga nadjem, jel ovaj baja djolez mozda ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari