Delija je napisao(la):1. Kako citas temperaturu sa LM90 senzora?
2. Zato sam i pomenuo da sam imao dosta iskustva sa 8RDA+ plocama (imam ih i sam 2 komada: rev1.1 i rev2.2 - prakticno ista merenja), koja je i ovde u centru paznje, pa bi rezultati trebali da su priblizni!
3. E da, zaboravih, sta ti znaci "bez hardverskog hladjenja"?
A zasto bi bilo mnogo?Mozda si mislio na 9600pro??Òàđìč ÐčŽìč je napisao(la):634 za GPU.......... :sceptic:
Meni je to ipak mnogo za svariti ako nije vodeno hladjenje....
Eventualno ako imas neki Zalman Heatpipe na njemu .....
Ipak je 600 MHz i vise previse za 9600 jezgro.....
Imam oko 4000 poena u 3DMark03
Dokgod Mark moze da zavrsi, nije bitno da li pucaju texture ili ne.M3 je napisao(la):Ali teksture su ti pucale ti dobro znas kako,tako da se to ne broji,ja sam sinoc jos dogao memoriju ali pocele su tekstue da pucaju to je bilo nevjerovatno,mem. 390 bila pucale su teksture strasno!!!
Tako da nisam htio da objavljujem te testove posto ih ja licno ne priznajem
PoZ...
Òàđìč ÐčŽìč je napisao(la):Ma mislim da je mnogo jer su u principu 9600 pro i 9600XT
jedan te isti procesor
Pazi ovako: O/C radi rezultata u 3DMark-u (ili kom vec benchmark programu) i svakodnevan rad su dve razlicite stvari. Prakticno, nemaju dodirnih tacaka.Delija je napisao(la):To znaci da moj MSI Ti4200 radi na 335/680 !!! (prolazi 3DMark2001)
Tj. radio je ??? Sada mu je max 330/662, ne znam zasto se smanjio, ali sta to vredi kad se npr. u Aquamark3 vide treperece tackice na tamnoj pozadini sve dok ne spustim memoriju na 621, a NFSU puca dok ne spustim core na 311 (i ranije je bilo isto)!
Isto tako Barton mi se budi i prolazi 3DMark na 2500MHz, a Prime puca na svemu iznad 2200! Bez obzira na napone!
Po meni, bitan je onaj takt koji daje 100% stabilnost i kvalitet, a za to sta ce pisati na nekom sajtu, bas me briga!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari