K
Kokos
Guest
E pa sa tom masinom nemoj ni da se javljas ispod 7 i kusur markova, pokrij se usima sadmitnick je napisao(la):Mashina je Epox 8RDA+
Barton 2500+
TT Xaser III
1024 Mb PQI DDR400
Saphire Radeon 9800PRO
BOX Cooler
E pa sa tom masinom nemoj ni da se javljas ispod 7 i kusur markova, pokrij se usima sadmitnick je napisao(la):Mashina je Epox 8RDA+
Barton 2500+
TT Xaser III
1024 Mb PQI DDR400
Saphire Radeon 9800PRO
BOX Cooler
mitnick je napisao(la):Mashina je Epox 8RDA+
Barton 2500+
TT Xaser III
1024 Mb PQI DDR400
Saphire Radeon 9800PRO
BOX Cooler
mitnick je napisao(la):Mashina je Epox 8RDA+
Barton 2500+
TT Xaser III
1024 Mb PQI DDR400
Saphire Radeon 9800PRO
BOX Cooler
Sasa je napisao(la):Meni to izgleda kao da si je downclockovao
Znas li ti da namestis komp uopste ?![]()
Delija je napisao(la):U cemu je poenta onda bacati pare za 9800pro i drzati sve na default-u?
A i tako ti je smesno mali rezultat!
Ma ne ljuti se on nego hoce da kaze da ti je neko prodao 9600 xt i nalepio nalepnicu 9800 pro, pa si ti ubedjen da imas 9800 pro a nemasmitnick je napisao(la):Dobro bre, josh cesh da se naljutish na mene shto mi je mashina josh na default-u :bottle:
Vapo i Prometeia sluze za hladjenje cpu-a.mitnick je napisao(la):U Vap-u?![]()
![]()
Kokos je napisao(la):Ma ne ljuti se on nego hoce da kaze da ti je neko prodao 9600 xt i nalepio nalepnicu 9800 pro, pa si ti ubedjen da imas 9800 pro a nemas![]()
Od svih komponenata, najbitnija stavka za O/C ti je taj Xaser III... :d:dmitnick je napisao(la):Mashina je Epox 8RDA+
Barton 2500+
TT Xaser III
1024 Mb PQI DDR400
Saphire Radeon 9800PRO
BOX Cooler
Napisao sam da mi posle Pime-a ide temp. znatno vise 56-58 stepeni ako me sjecanje dobro sluzi!!!NTMcse je napisao(la):Misli da ti je skor ok, jednako mislim da je i OC vise nego ok, jedina stvar koja nije ok je CPU temp. Imam nesto bolji kuler od tebe( slk 900a i tornado 92mm)
i masinu koja je klokovana kao tvoja u kucistu chieftec toweru sa 4 osmice i sto je jos bitnije barton mobile procesorom i mogu da garantujem da posle prime-a nema ni teoretske sanse sa TT12 i na 15k obrtaja da ga drzi na 49. Toliko
Nije to temperatura chipsetaDelija je napisao(la):Sve jedno!
Temperatura cipseta ne moze da bude 21C!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari