Šta je novo?

Srbija? Ne razumem. Mislite...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Posle nešto više od mesec dana stiže mi odgovor od Atarija vezan za kupovinu igre Test Drive Unlimited.

Hello Nemanja,

Thank you for contacting Atari Customer support. Unfortunately, the United States has trade embargoes against Somalia, and as a result we can not sell you this product. If you would like to review the countries the US has embargoes against, there is a list that has been made available by the United States Treasury department at the following address:

http://www.ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/programs/

Thank you,
Atari Support

Ja živim u Srbiji.

Pa tu smo negde...:d
Jesi probao umesto Serbia Yugoslavia da napises?;)

Ne verujem :d

Nije mi jasno. Ovde pise da je u pitanju embargo, iliti sankcije. Kakve crne sankcije protiv nas kad je to ukinuto pre mnogo godina. Mozda jednostavno neke kompanije ne zele da se muce da nam prodaju robu uopste...

@lanmi86:
Srbija.. ne Somalija.. procitaj ponovo njihov odgovor.
:)

Amerikanci nas redovno meshaju sa Somalijom, zar mislite da oni neshto znaju van USA osim Pariza jer tamo idu na odmor, i Japana, jer su im *ebali kewu u Perl Harboru :)

Ccc. A deo vezan za nas je zadnji put update-ovan pre skoro 2god. Ma kako god okrenes, ne zele da imaju nikakve veze s nama i to je to.

Edit: Svasta ce da izmisle samo da te se otarase. Ovo nema veze s vezom, mislim realno, da li su nas pomesali sa Somalijom ili stvarno jos uvek veruju da smo pod sankcijama, ne znam, ali ocigledno misle da ovde jos uvek nema civilizacije i da smo mi divljaci koji samo gledaju kako da zavrnu druge.

Poslednja izmena:
Pa znaju i za Peking jer ce ovi da im hebu kevu u buducnosti. :D (znam da je off ali morao sam)

Par ljudi iz US sa kojima sam online igrao, kada sam ih pitao gde je Srbija, rekose: Ma da naravno da znamo gde je to.
Onda kada sam trazio da kazu gde je zapravo, najcesci odgovor je bio da je tamo kod Izraela (misle ljudi da smo Sirija).

Pa znaju i za Peking jer ce ovi da im hebu kevu u buducnosti. :D (znam da je off ali morao sam)

Par ljudi iz US sa kojima sam online igrao, kada sam ih pitao gde je Srbija, rekose: Ma da naravno da znamo gde je to.
Onda kada sam trazio da kazu gde je zapravo, najcesci odgovor je bio da je tamo kod Izraela (misle ljudi da smo Sirija).

Tuga. A po filmovima koje nam plasiraju, ispada kako su najinteligentnija nacija... Zalosno.

Ma nije ni ostatak sveta bolji. Ja sam igrajuci mmo chatovao sa svedjaninom, i taj lik nema pojma gde je balkan i grcka a kamoli srbija.

Nemanja, ako im budes pisao odgovor mogao bi da razmislis da im dodas i po koju saljivu poput:

No, we do not have captain Blackbeard and rest of his pirate crew sailing our seas and yelling: "Arrrrrrrr! Shiver me timbers! Splice the mainbrace, more rum!" :D

Poslednja izmena:
Pošalji im sliku

k1oo0j.png

[YOUTUBE]vnwxy3o3Di8[/YOUTUBE]

Poznavanje geografije 4:10 :D

Ja bi im se naj... keve i usput stvarno poslao ovu sliku iznad da vide koliki su retardi, mislim da bi ti se izvinjavali do neba, nudili da te ljube u dupe i poslali naravno igru GRATIS za pretrpljenu uvredu (probaj, nista te ne kosta i ako se naljute)! :d
Pozdrav ,)

Nemoj da im ostaješ dužan odgovora - obavezno pošalji sliku koju su ljudi lepo postavili!

Ja imam ipak bolja iskustva sa strancima i njihovim poznavanjem gde se nalazimo. Igram IL-2 od kada se pojavio i leteći sa mnogim stranim eskadrilama, često i komuniciramo međusobno (što je i normalno, jel?!). Tako recimo, Australijanci odlično znaju gde su Srbija, Hrvatska, Bosna... Ameri uglavnom znaju, Izraelci znaju...

Uglavnom se svodi na to, da ako ljudi imaju u svom komšiluku nekoga ko potiče sa ovih prostora dobro znaju gde je to, ovi ostali uglavnom ne.

Ili su ljubitelji simulacija letenja malo načitaniji od ljubitelja pucačina? :d:d:d

Dobro de, ovo je bila šala! :D

ali ocigledno misle da ovde jos uvek nema civilizacije i da smo mi divljaci koji samo gledaju kako da zavrnu druge.

A što i nije daleko od istine, gledano celu zemlju, a ne samo forum i članove .... pa i ovde ima onih koji hoće da zavrnu ....

Pošalji im protestno pismo, sa sve mapom i zahtevom ....

Pre 3 godine u 90% slučajeva nisu znali šta je Srbija. Ne verujem ni da su do sad naučili. Posle nekog vremena sam po automatizmu počeo da vičem Jugoslavija. To znaju šta je.

Prosto pitanje: zasto bi Ameri znali gde je neka drzavica zvana Srbija?
Da li mi znamo svih 54 americkih drzava (ili bar pola... mislim da vecina ne zna ni 10, a kamoli gde su..) - sto bi oni znali Srbiju?;)

To sto smo mi znali poljoprivredu Australije u osnovnoj bolje nego oni sami je druga stvar ;)

Pa bar zbog toga je smo bili dugo glavni akteri na CNNu, i da smo najgori na svetu, i da ugrožavamo njihove interese i da smo pretnja američkom načinu živopta, što smo neprijatelji ... a neprijatelja moraš upoznati ... .... Što bih ja voleo da ne znaju za nas ... i da nas malo ostave na iru ...

Haha katastrofa, kad smo vec u Somaliji kazi da cemo da im otmemo za randsom shipment igrica, ako ne comply sa tvojim orderom.

Da li mi znamo svih 54 americkih drzava (ili bar pola... mislim da vecina ne zna ni 10, a kamoli gde su..) - sto bi oni znali Srbiju?;)

To sto smo mi znali poljoprivredu Australije u osnovnoj bolje nego oni sami je druga stvar ;)

Odlicno receno, oni ne slusaju nista o nama pa i ne znaju, a mi opet non stop slusamo o njima a ni ne znamo gde im se nalaze gradovi, a kamoli koje su im drzave.

Amerika je napravila ogromne rezultate a njoj i dugujete sto uopste i postoji ovaj forum, kompjuterska tehnologija...i jos mnogo toga...Naravno ima i losih strana i gresaka, bombi i kriminala koje je ta ista Amerika donela..ali nije jedina..setite se sta je SSSR radio u svojoj zoni uticaja, sta Kina radi...niko nije savrsen....
Problem sa Amerima je sto oni sami preuzimaju ulogu lidera i sami sebi dodeljuju takvo breme i ocekivanje za razliku od npr Kine ili Rusije...
Ako je vec neko preuzeo takvu ulogu, a tako nesto je neophodno za napredak, onda mora da se ponasa odgovorno i u ime svih. U tome je problem sa kaubojima jer oni su tu ulogu preuzeli u svom licnom interesu izdavajuci se kao da je opsti interes. Takvo licemerje podriva njihove napore i pre ili kasnije dovesce do sukoba sa ostalima ili delom ostalih...pitanje je vremena...

Dobro si i prosao, meni javili (ali ne Atari) da ne salju u Sibir (sajbiria). Tako slicno, a tako daleko... :eyebrows::smash:

Serbia i Siberia se vrlo malo razlikuju po spelovanju - a Somalia i Srbija mislim lOL

Odlicno receno, oni ne slusaju nista o nama pa i ne znaju, a mi opet non stop slusamo o njima a ni ne znamo gde im se nalaze gradovi, a kamoli koje su im drzave.
Bezveze rečeno, možda ti ne znaš, ali ja znam.
Ali to je i nebitno, nije pitanje da li oni znaju naše regione i gradove...oni ne znaju za Srbiju! A gledajući putopisnu emisiju G. Milića, od evropskih zemalja znaju da navedu Španiju i Nemačku, Francusku nesigurno overe kada im pomenu Pariz. Tako da, ovi koji ih pravdaju...:wall:

Moj ISP je imao opseg IP adresa sa pogrešno upisanim country code-om, pa sam mesecima umesto RS - Srbija, bio SR - Surinam.....Još sam i dobro prošao, nasparam Somalije :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno