Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Uzeo sa USC-a firetrap boots platio 37 £+10 £ za transport prvi put kupujem sa tog sajta, nadam se da ce sve biti brzo tacno i u redu sto se tice carine i pdv tj da ih nece biti o mom trosku.
Platio putem PP-a.
Za sad je status processing.

Nasao sam na KP nekog lika sto naplacuje odredjenu svotu novca na proizvode sa mandmdirect pa me zanima koliko je sajt pouzdan,imaju da se nadju jeftine patike ...

Tu ti je bitnije koliko je taj lik pouzdan a ne sajt. :D Zezam se malo, gledao sam i ja nekada nešto na tom sajtu i sećam se da sam se razočarao što ne šalju u Srbiju.

za par dana ce biti free pa tada porucu sto si mislio..meni je povoljnije bilo platiti 20% na vrijednost proizvoda nego placati toliku postarinu..vec se pisalo o likovima koji rade tako..ali 25.12. i 31.12. ce verovatno biti free delivery pa iskoristi te dane

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
za par dana ce biti free pa tada porucu sto si mislio..meni je povoljnije bilo platiti 20% na vrijednost proizvoda nego placati toliku postarinu..vec se pisalo o likovima koji rade tako..ali 25.12. i 31.12. ce verovatno biti free delivery pa iskoristi te dane

zeljno iscekujem od prosle godine :D

ovde ce neko vec objaviti kad bude na sajtu ta info..svi zeljno cekamo [emoji23][emoji23]

Jel uzimao neko thermo veš?
Trebaće mi nešto za hladno vreme za ispod pantalona prvenstveno, ali može preporuka i za gornji deo :)

Jel uzimao neko thermo veš?
Trebaće mi nešto za hladno vreme za ispod pantalona prvenstveno, ali može preporuka i za gornji deo :)

Ja sam uzimao campri i dosta su mi dobri. Gornje delove sam prestao da nosim jer su sintetika i lako se usmrdim, ali donji deo ne iz nekog razloga pa mi on odgovara.
Vidim sada da ima dosta više brendova. Ne bih se ustrčavao da uzmem bilo koji. Ja sam tada za probu uzeo najjeftiniji, a i sada bih uradio isto.

Ja sam uzimao campri i dosta su mi dobri. Gornje delove sam prestao da nosim jer su sintetika i lako se usmrdim, ali donji deo ne iz nekog razloga pa mi on odgovara.
Vidim sada da ima dosta više brendova. Ne bih se ustrčavao da uzmem bilo koji. Ja sam tada za probu uzeo najjeftiniji, a i sada bih uradio isto.
A kako si broj pogodio?

Pozdrav drugari, narucivao sam dosta puta robu u vrednosti do 50e i sve je islo bez problema, postarina se kretala od 13-19e

Medjutim pre para dana je ugasna DHL dostava, zna li neko kad se vraca na normalu?

I meni treba jedan donji deo, Campry na SD je oko 10€ koliko sam video a kod nas je ellesse oko 14-15€ jel se isplati porucivati odnosno ima li velike razlike u kvalitetu? To je prvo što sam našao možda ima i povoljnijih

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Meni odličan NGN od oko 5500 din kad ja uzeo. Ovde u Beosportu. Imam i Nike hyperwarm ali samo gornji deo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima li neki od tih thermals koji pokrivaju malo vise od boxer shorts, ali ne ceo gornji deo?

Sad sam napravio korpu i hteo da proverim iznos postarine i jedino mi daje opciju da pokupim u prodavnici, nema dostave. Da li je neko primetio i provalio sta je u pitanju?

+1.
I to jos je 23e da se pokupi! :)

@Scouser, +1 :)

Poslednja izmena:
Nadam se da je bag oko objavljivanja free shippinga. :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Koliko je meni poznato Barlin Delivery je firma ćerka SD... Isti je vlasnik. Oko 21 h se pojavi akcija...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Videcemo veceras oko 9,10 hoce li izaci nesto.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Meni nesto kaze da je ovaj "pick up" u stvari delivery, nego je bug... jer nema sanse da je pick up 24e!

Nazad
Vrh Dno