Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Pitas za generalno iskustvo sa Merrell? To je jedna od boljih marki, kod nas slabo poznata. Sto se brojeva tice, obicno mi treba broj ili cak dva veci od uobicajenog. Kod nas ih prodaju u Intersportu i N-sportu, mozes da odes i probaš, cisto da steknes osecaj za broj.
Po meni, za preporuku su.
Pozdrav
Hvala na odgovoru.
Nosim merrell, znam broj, zanima me da li je neko kupovao na SD. Recimo, naveli su da je 10.5 jednako 44.5, a kod merrell je uk 10.5 jednako 45. Moje 45 su uk10.5/us11/29cm i to se ne poklapa sa podacima na sajtu osim ako su za merrell naveli us brojeve. Misteriju moze da razresi samo neko ko je kupio na SD.
 
Jel ima neko da mu nije stigla pošiljka od sportsdirecta? Već 16 dana čekam, poslala brdo mejlova, bez odgovora naravno, ili automatizovanih gde mi iznova i iznova šalju broj za praćenje a pošiljka se nije pomakla iz Lidsa. Neki savet? Kome više da se žalim? Nije mi prvi put da naručujem i do sada nisam imala nikakvih problema. Bitno da su mi skinuli pare sa računa...
A da, ne znam koliko je bitno, jedna stvar im nije bila na lageru ali to nisu naplatili i kao šalju bez toga paket.
 
@capone - Данас стигао пакет, ортак пробао каже да је калуп у реду. Наручено 9(43) тај број и стигао, иначе носио је и пре ту марку. Патике изгледају много добро уживо, много су боље него на фоткама. Поздрав.
 
@capone - Данас стигао пакет, ортак пробао каже да је калуп у реду. Наручено 9(43) тај број и стигао, иначе носио је и пре ту марку. Патике изгледају много добро уживо, много су боље него на фоткама. Поздрав.

Hvala ;)
 
kad nestane npr veličina nekog artikla da li oni posle nekog vremena opet dobiju taj isti ili ne?
 
kad nestane npr veličina nekog artikla da li oni posle nekog vremena opet dobiju taj isti ili ne?

Iz mog iskustva... neki artikli su se ponovo pojavljivali, često kada prođe akcija, a bilo je slučajeva i po istoj ceni ali nema pravila posle koliko vremena.
 
Ovo prvi put kada sam narucio vise nema jer je to bilo pre par meseci.

Sada sam narucio
http://www.sportsdirect.com/levis-55691-chinos-649189?colcode=64918971 - moja velicina 34 R
http://www.sportsdirect.com/everlast-quarter-sock-3-pack-412012?colcode=41201201 - ovo sam i prosli put uzeo, al ajd jos 3 para za leto; 7-11 size
http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-chino-shorts-mens-479046?colcode=47904609 - ovde sam moguce pogresio velicinu, M sam stavio i to je moja vecita dilema M ili L...
http://www.sportsdirect.com/jack-and-jones-originals-shot-t-shirt-580306?colcode=58030675 - M, vec imam neke jack and jones majice tako da mislim da je taman
http://www.sportsdirect.com/dupe-copacabana-mens-flip-flops-229040?colcode=22904037 - 11

Mislim da je trenutno najjaca akcija za farmerke levis - http://www.sportsdirect.com/pricecrash/price-crash-5
Uzeo sam taj jedan par ali ako ispadnu odlicne zalicu sto jos nisam.
 
Pripazite sa Pierre Cardin proizvodima, na dosta im je pogresan sastav u opisu, pise 100% pamuk a dobijao sam proizvode koji su 80-100% poliester. Takodje sam dva puta porucio istu majicu, samo u razlicitoj velicini, ali sastav nije bio isti na obe, http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-marl-mens-tee-599199?colcode=59919926, ova je 85% pamuk, a ista takva samo broj manja u bež boji je bila 100% pamuk, mada vidim da je nema više u ponudi.
Uprkos tome proizvodi jesu dobrog kvaliteta, ali nekima moze smetati, pa obratite paznju.

Imao sam isto iskustvo sa Dunlop patikama, porucio 11/45, stigle 11/46, nisu uvažili reklamaciju jer su validne samo UK veličine.
Takođe sam reklamirao http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-tipp-mens-polo-shirt-549169?colcode=54916926, zbog sastava, piše 100% pamuk ustvari je 85% polester. Prihvatili su i čekam da pare legnu na račun.
 
Samo da dam dopunu ovog slučaja, danas refundiran iznos u celosti, do poslednjeg centa , vrednost robe plus poštarina, sve na Paypal.
Od akcije, samo sam poslao jedan mejl sa brojem narudžbine i objašnjenje zašto je roba vraćena ( problemi prilikom carinjenja) na cs@...
Odmah dobio obaveštenje sa brojem zahteva za refund i obaveštenjem da će iznos biti automatski refundiran kada se roba vrati u skladište.
Usluga im je brza i kompletna.
Nauk za ubuduće, samo EUR korpa pri naručivanju.

Moje SD iskustvo od prošle nedelje,
Naručena roba vrednosti 49,18 Eur ( nije prvi put, bar desetak narudzbina je prošlo glatko pre ove).
Plaćeno PayPalom, ali ne u Eur ( nisam imao dovoljno na PP balansu za tu pošiljku), već sam platio u dolarima , tako što sam se vratio korak nazad u checkoutu, prebacio valutu iz EUR u USD i završio checkout i plaćanje.

Posle 3-4 dana, stiže mi SMS i mejl, iz DHLa u kome me obaveštavaju da je pošiljka stigla i da zbog vrednosti mora biti ocarinjena, i da su osim carine , troškovi podnopšenja na istu 3.300,00 rsd + PDV ( 3960,00rsd).
Izmenim par poruka sa gospođom ( ljubaznom) iz DHLa, i dobijem info da mi je , citiram:

"Navedena pošiljka je zadržana jer po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan prispeća pošiljke u Srbiju vrednost robe prelazi 50 eura ( tačnije iznosi 59,05 EUR)."

Kad sam proverio na SD sajtu, ispada da su konverzija iz EUR u USD i kursna razlika NBS ( a garant se i PayPal ugradio) nagurale vrednost sa 49,18 na 59,05 EUR.

I eto mene u problemu, gospođa mi ljubazno preporuči da paket vrate, ja podneo zahtev za refund, sad čekamo da svi odrade svoje ( DHL-SD-PayPal) pa da vidim hoće li mi biti vraćen ceo iznos ili će i tu nešto da skrešu, čisto, da platim koji čas iz konverzije valuta.

Znači, trpanje u korpu do 49 EUR je OK, plaćanje tog iznosa u USD, može da bude problem.
 
Ljudi jel imao neko slucaj da mu roba nije stigla? A uredno poslat mejl da je kurir pokupio porudzbinu.
Stvarno ne znam sta vise da radim jer na mejlove ne odgovaraju...
 
Meni danas stigla posiljka, dobio mail, pozvao kući, moji kažu, već smo preuzeli posiljku.
Ne znam, sta je, i gde, kod tebe zapelo.
 
Karrimor 3u1 jakne su široke. Obavezno probajte u sportvision-u. Ja recimo nosim XL ili XXL - L mi je bila ok
 
Kvalitet jakni je dobar. Žena ima 3 u 1 , doduše uzetu u Sportvisionu na raspridaji, a ja imam običnu zimsku naručenu preko SD. Nisam primetio razliku u kvalitetu između naših jakni, tj. obe su dobre. Savet da prvo probaš jaknu ako imaš gde. I ja i žena smo uzeli broj manje nego inače.

Poslato preko mTalk
 
Raspitujem se za jaknu umesto kolege, pa ću mu preneti vaša iskustva. Treba mu neka jakna za proleće a ova je zgodna jer se može kombinovati. U Sportvisionu je izgleda ostala samo S veličina u par prodavnica, tako da prethodna proba verovatno nije izvodljiva. U svakom slučaju, hvala na savetima.

Sebi sam naručio fleece duks ali su mi rukavi bili predugački pa sam ga preprodao a sebi naručio za broj manji. Na ovom manjem su mi rukavi ok ali bi mogao biti malo širi.
http://www.sportsdirect.com/karrimor-fleece-jacket-mens-443519?colcode=44351926
 
Pozdrav,

nasla sam, ovog puta, potencijalnu adresu u Madjarskoj na koju bih narucila paket sa SD. Zanima me do kojeg iznosa se tamo ne naplacuje carina iz UK, ako neko ima proverenu informaciju. Narucila bih recimo za neku vecu sumu, jer je bas preterano 14-17e postarine na svakih 50e.

Jako bi mi znacila ova informacija jer planiram u skorije vreme da porucim.

Hvala
 
Mislim da je to EU i da nema carine uopste. Tako je valjda i u Hrvatskoj.
 
Ja sam na adresu u Hrvatskoj porucivao dva puta, prvi put vrednost 238 eura, drugi put 296 eura, oba puta Shipping po 19.99 eura. Carine nema.
 
Ja sam na adresu u Hrvatskoj porucivao dva puta, prvi put vrednost 238 eura, drugi put 296 eura, oba puta Shipping po 19.99 eura. Carine nema.

E mozes li mi reci kako otvoriti u Hrvatskoj adresu za primanje posiljke, i kako to funkcionise. Koja je najbliza destinacija za to:,,:
 
Do sada sa narucivao da mi stize ovde u Srbiju, ali poslednja dva puta samo sam dodao podatke poznanika iz Sibenika, na "Deliver to different adress". Stiglo bez problema. Slanje avionom je bilo oko 70 eura, a slanje kamionom (ili cime vec) 19.99 eura. Stiglo za oko 6-7 dana
 
Pozdrav svima!
Juče sam prvi put uplovio u vode online kupovine i dosad sam pazario 3 artikla preko ebay-a. Međutim, moji vidici se polako šire, pa sam naletio na sajt Sports Direct i oduševio se koliko ima stvari koje su veoma povoljne. Recimo, našao sam patike koje sam kupio supruzi na sniženju za 55€, a ovde su 42€. I još nekih stvari sa nevjerovatnim popustima...
Zanima me kako se njima isplati da prodaju robu toliko jeftinije nego što je ona u prodavnicama? Razumijem da je to maltene prva ruka, ali opet sam nekako skeptik. Zanimaju me generalno vaša iskustva sa SD-om, koliko su pošteni, na šta treba da obratim pažnju prilikom kupovine, je li roba fuš... Upratio sam da je najisplativije uzimati pakete do 50€ i da budem oprezan prilikom odabira veličina. Ima li još nešto na šta treba posebno obratiti pažnju?
Unaprijed hvala na odgovorima!
Srdačan pozdrav!
 
Samo procitaj prvi post i bice ti sve jasno :))

Uglavnom sve je u redu i nije prevara
 
Da li ovih 50€ limita za carinu važi i za BiH ili je za svaku državu različito?
 
Da li ovih 50€ limita za carinu važi i za BiH ili je za svaku državu različito?
Razlicito je za svaku drzavu.

uzeo sam ove patike pre 20ak dana
http://www.sportsdirect.com/soviet-vari-trainers-mens-114080?colcode=11408005

i posle par nošenje đon se nekako stvrdnuo i istanjio iznutra da se osećam kao da bos idem, još me noge bole
jel postoji neka mogućnost za povraćaj?

Ako ima vidljivih promena ili ostecenja na obuci slikaj i posalji im, meni su uvazili reklamaciju zbog pogresnog materijala majice.
 
Razlicito je za svaku drzavu.

Sad sam malo pretraživao, izgleda da je limit za BiH samo 50KM, odnosno oko 25€. Ima li ovde iko iz Bosne da je naručivao robu?


Order summary
3 items
24,60 €
Barlin delivery
13,19 €
Total
37,79 €

Poštarine 26KM. Ovo se meni ne isplati nikako.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno