Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Velo malo komentara ima tek za poneki proizvod,bolje otici na neke druge specijalizovane sajtove koji su testirali taj proizvod

Jel otvaraju pakete ispod 50 evra? Dal bi pravili pitanje kad bi naručio par pakovanja čarapa od 12 pari :)

Ne bi "pravili pitanje", sve je po zakonu!

29.10. naručio Puma patike na SD, danas stigle. Ja prezadovoljan. Odlična cena na popustu, brza isporuka.Inače, na fakturi sam video da je britanski VAT 0%.

Нема везе шта имаш у пакету ако је до 49.99.

Једино ако је више артикала расте и поштарина. Нисам баш укапирао логику иако сам поручио до сада преко десет пакета али поштарина расте или са већим бројем артикала колико год да су они лагани или са мањим бројем али тежих ствари (нпр. 3 пара патика, папуча...)

Jel neko provalio nacin za 'brzo' otkazivanje porudzbine?

Pre nekoliko dana zamole me drugari da im narucim neke stvari. Namestimo da bude do 50€. U jednom momentu jave da nemaju stvar od 21€ i ja pokusam preko one forme za otkazivanje na SD sajtu da otkazem i niko mi iz SD ne odgovori (od subote do danas) i naravno paket stigne. Kazu mi narucioci da ga preuzmem. Isplati im se i bez te izbacene stvari. OK
U medjuvremenu me sad druga porodica zamoli da uzmem za njih i opet mi SD izbaci najskuplju stvar. Kontaktirao sam ih sad na mail naveden na sajtu i poslase mi sad potvrdu da je u inboxu njihovom. Rok za odgovor 1-3 dana.

Da li postoji neki pouzdaniji nacin otkazivanja porudzbine?
Da li negde moze da se cekira opcija da ukoliko nema neceg na stanju da me prvo kontaktiraju ili da automatski otkazu narudzbu?

Ovu porudzbinu cu da odbijem jer je skuplja postarina od ostatka porudzbine. Nadam se da nece da prave problem oko refundiranja...

Како брзо отказати, то не знам а за рефунд не би требало да праве проблем. Мени је једном тротинет стигао оштећен, сликао сам све и послао и вратили су ми целокупан износ плаћен за њега.

Ma ne pita čovek zbog vraćanja para već paket sa poštarinom može postati "neisplativ" ako se iz njega izbaci najskuplja stvar, to je poenta. :)

Мој одговор се односио на то што је човек написао да се нада да неће правити проблем око рефундирања, у последњој реченици

Poslednja izmena:
OK, izgleda da nema puno iskustva sa otkazivanjem porudzbina na forumu. To je dobro! Hvala za info oko refunda.

Korisno: SD vam nece poslati tecni deterdzent. Ako salju proizvod, ispod specifikacija stoji "international delivery". Ako nema ikone, nema slanja. Logicno, ali ja nisam to znao ;)

Nisi na pijaci, malo kulture je poželjno.

Video bi tebe da si na mom mestu. Klasicno su me prevarili, kao da sam narucio od neproverenog prodavca sa Aliexpressa a ne od engleskog SD.
Poslali mi jaknu koja nije kao opisana , za 2 broja manja i umesto da mi refunfiraju oni traze da im posaljem. Bas ih briga sto je postarina 18 eur a jakna 23 eur.

Cini mi se da je neko pisao da ga je povrat robe SDu kostao oko 600din. Saljes kao pismo sa mogucnoscu pracenja, ne kao paket. Probaj uraditi pretragu na ovoj temi.

Ako ti je preveliki cim, oglas na KP. Premeri jaknu ispod pazuha, od kragne do kraja rukava, od kragne do struka, tj. do kraja i eto...

Zanima me jel poručivao neko ove lee cooper jakne,pošto čitajući komentare ispod vidim da bi mi na mojih 183cm/84 kila odgovarala L veličina,dok njihov prsluk mi je u M veličini savršen,pa sam u dilemi koju veličinu da poručim
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-two-zip-bubble-mens-jacket-600364?colcode=60036403

Imas srece. Bas ta jakna je kod mene. Narucena za coveka 10cm manjeg i lakseg od tebe u velicini M. Ja sam veci i tezi od tebe i sad je probah i nema sanse da ti M pasuje.
Ako imas kakvu jaknu koja ti pasuje, premeri je, pa da ja uporedim sa ovom. Ispod pazuha je 55cm, btw

Znači ipak L veličina,sad sam izmerio svoju staru jaknu,ispod pazuha je 57cm

@bmibmc

Kako ti deluje jakna? Kakav je kvalitet? Da li bi je uzimao za sebe?
Bas je mala cena ali gledajuci slike lepo izgleda

@Dibidus
Old school jakna sa ispunom koja te drzi toplim. Nije teska. Dobro stoji na mom drugaru i on i zena su mu zadovoljni.

Meni sad sve te jakne bez ovih modernih materijala ne privlace paznju. Malo snobovski, ali ***.

@mrbl
Ja imam jednu HH jaknu, ali je nisam isprobao na snegu jos. Pod rukom i na oko se cini odlicnom.
Malo vise o motionu na YT i na HH sajtu. Procitaj komentare kupaca

Ovu porudzbinu cu da odbijem jer je skuplja postarina od ostatka porudzbine. Nadam se da nece da prave problem oko refundiranja...

Receno call centru DHLa da vrati posiljku jer je nepotpuna. Prvo pitanje: "Na ciji racun?". Elem, sad je posiljka dobila status 'On hold'. Koliko se dugo kiseli kod nas u DHLu do povrata u UK?

Da li imate neko dobro iskustvo kupovine pantalona, farmerica sa SD u zadnje vreme? narucio sam Pierre Cardin 36W R, to je priblizno onome sto sam kupovao ovde i dugacke su.

Takodje trenerka donji deo, nosim L, slazanger L su mi velike.

Poslednja izmena:
Od 5. i 6. mi stoje 2 paketa u čuvenom Leeds-u i nikako da krenu. Ne znam što ga usporiše ovoliko :trust:

Сад сам проверио и моја је Л и таман ми је а Слезинџер су ми М

Od 5. i 6. mi stoje 2 paketa u čuvenom Leeds-u i nikako da krenu. Ne znam što ga usporiše ovoliko :trust:

I meni od 6tog..

Friday, November 06, 2015 Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

Jos DHL nije preuzeo.. a u subotu 7og mi poslali da je kurir preuzeo..

I meni od 6tog..

Friday, November 06, 2015 Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

Jos DHL nije preuzeo.. a u subotu 7og mi poslali da je kurir preuzeo..

Treci paket, koji je preuzet 8., danas je krenuo, dok paketi od 5. odnosno 6. i dalje stoje. Ja ne kapiram o cemu se radi.

Nazad
Vrh Dno