Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Ima li ko iskustva sa Kappa patikama vidim da ih ima dosta po 12e...

Ја иначе носим 43/44. Купио сам УК 9 (43) и одговарају ми.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Capone ja sam ih uzeo pre nekoliko meseci. Jako losa "koza". Pocela je da puca i da se raslojava. A patike nosim retko, samo vikendom.

Ја сам узео црне од скаја, дубоке. Целу зиму их носио осим кад је био снег и ево и даље су ок.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

1
2
3
Imam patike koje nisu za kišu, zato bi od ove troje uzeo jedne čisto za jesenje dana leta... Možda neko ima sugestiju?

R=regular L=long (duze) S=short (krace)
je kod duzine pantalona/nogavica

npr.
30W R = 30 inch waist Regular = 30 x 2,54cm obim struka regularne duzine
3oW L - duze nogavice
znaci obim struka ostaje isti a razlika je u duzini nogavica (kako ko voli)

za 95kg ide otprilike 34W ili 36W
ili pogledati na pantalonama koje se trenutno nose, posto kod vecine na etiketi kod levog dzepa, sa unutrasnje strane, pise.
( ili uzeti metar traku pa opasati oko stomaka i izmeriti debljinu :D)

*** dopisujem sa sa ovima iz sd-a već 5 dana
naručio sam lambreta jaknu (mala mi je veličina) i jedan džemper koji je oštećem malo na kragni

i pošaljem im ja poruku pošto je oštećeno ono da im vratim đuture i to i jaknu i da mi pošalju ispravan džemper i usput veći broj jakne.

5 dana me nešto zavlače, kao da li hoću da prihvatim neke popuste na lee cooper a da zadržim taj džemper
ja reko ne, i opet ih pitam da im pošaljem to nazad a oni da mi vrate ispravno, sad ćemo videti šta će odgovoriti

ne kapiram šta se i oni za 50ak evra cimaju, toliko zarade za jedan sekund. A ja mislio da je mušterija uvek u pravu kod stranaca :D

A koja je jakna u pitanju?Ja sam hteo da je naručim međutim zakasnio sam dok je bila snižena...Ako bi je prodao javi se,naravno prvo da vidim model...

Pozdrav ljudi,nasao neke stvari na sportsdirect koje bi pazario nista puno pa zanima me da li bi neko hteo da naruci nesto zajedno pa da podelimo postarinu znaci nikakva moja zarada nista samo da podelimo postarinu posto ne bih za par stvari da placam 12€ , moze i preko 50€ jer sam blizu granice pa narucim da salju u HR kod prijatelja a oni ne placaju nista jer su u EU kolika god bila cena. pa ako ima neko zaintersovan neka se javi na PP...

Jel' može neko da mi objasni, nisam neko vreme naručivao, vidim da se ovde i dalje pominje DHL preko koga je i meni ranije stizalo, sada ima opcija samo neki Barlin ? Ima li neka caka za DHL ili odabirom Barlina u stvari stiže DHL-om ?

Barlin = DHL

Hteo sam ovih dana nesto da kupim na SD, pa sam hteo da dodam i parfem-ali to ne salju u inostranstvo. Negde sam procitao da moze da se izabere da pošalju vozom a ne avionom, pa onda kao može da stigne i u Srbiju. Dal zna neko u vezi toga jel to tačno, ja vidim samo opciju Barlin delivery?

Jel on beše bio oko 20 evra na akciji?Zanimaju me dimenzije ako možeš da izmeriš,širinu ramena,dužinu kaputa od kragne do dole,dužinu rukava...

kasno sada, vraćena je njima još u četvrtak

treba da mi stigne veći br pa ako ni taj ne odgovara javljam se :)

inače moćni su dosta kaputi, meni je žao što nisam još jedan kraći uzeo

Poslednja izmena:
Hteo sam ovih dana nesto da kupim na SD, pa sam hteo da dodam i parfem-ali to ne salju u inostranstvo. Negde sam procitao da moze da se izabere da pošalju vozom a ne avionom, pa onda kao može da stigne i u Srbiju. Dal zna neko u vezi toga jel to tačno, ja vidim samo opciju Barlin delivery?

Da se nisu promenila pravila u vezi slanja parfema? Ja nigde na SD sajtu ne vidim da piše da ne šalju parfeme u inostranstvo. Pokušao sam da dodam parfem u korpu uz neku odeću i stigao do same potvrde plaćanja a nisam dobio neko upozorenje u vezi slanja.

Da, ali kasnije iako si dodao parfem u korpu oni bi ti to izbacili iz porudžbine i ne bi ti stiglo. Uvek ispod parfema piše "standard delivery" a nigde nema da piše "international delivery". Neko je pomenuo da ima i opcija da šalju vozom, pa onda kao može, jel zna neko nešto o tome?

U zemlje EU šalju i kamionom. Drugar sledeće nedelje naručuje robu preko Mađarske pa ćemo pokušati da naručimo i neki parfem.

ljudi vratio sam jednu jaknu i sad mi je stigla nova, sve je bilo za dž a sada mi stiže mejl da moram da platim carinu, i piše da je cena 49 funti a ja ništa platio nisam. Šta da radim
Na mejlu koji sam dobio od sportdirecta cena je 0 a sad od dhl-a ima skenirana sličica i piše 49 funti

U prilogu se nalazi dokumentacija za fizička lica koju je potrebno da popunite i dostavite kako bismo započeli postupak carinjenja:

1. Nalog za carinjenje fizička lica

2. Izjava opisna fizička lica

3. Kopija lične karte ili pasoša ( lična karta mora biti očitana ako ima čip)

4. Obavezan je dokaz o uplati prema pošiljaocu swift ili izvod iz banke ili order confirmation sa maila i sa jasnom naznakom vrednosti robe i transporta

Napomena: Ukoliko se vrednost na fakturi ( iz priloga) razlikuje od vrednosti koju ste platili potrebno je dostaviti izjavu da ste saglasni da se uveća osnovica za obračun dažbina u skladu sa orderom ( tj. vrednosti koja je zaista plaćena za robu)

Usluga carinjenje za fizička lica putem DHL špedicije i posredovanje u carinskom postupku iznosi 3.300,00 rsd + PDV ( 3960,00rsd).

Pored usluge špedicije imate i obavezu plaćanja carinskih dažbina koje nisu uključene u pomenutu uslugu carinjenja.

Procedura je sledeća:

- Kada dostavite traženu dokumentaciju za carinjenje radi se prethodni pregled pošiljke

- Kada se završi prethodni pregled pošiljke dobijamo preliminarni obračun carinskih dažbina za koje smo dužni da Vas obavestimo pre nego da započnemo proceduru carinjenja

- Ukoliko se saglasite sa carinskim dažbinama počinjemo proces carinjenja

- Kada se pošiljka ocarini dobijate instrukcije za uplatu carinskih dažbina i usluge špedicije putem mail-a od odeljenja finansija

- Račun je potrebno da uplatite u banci ili pošti ali poželjnije je u banci zbog brzine registrovanja uplate

- Kada uplatite i Uprava Carine i DHL evidentiraju uplate u mogućnosti smo da organizujemo dostavu na navedenu adresu

Kako kompanija DHL nije u mogućnosti da gore navedenu pošiljku zadrži u svom posedu neograničeno dugo, molimo Vas da nam dostavite dalje instrukcije kao i uvoznu dokumentaciju u roku od dvadeset (20) dana od dana prijema mail-a obaveštenja. Nakon predloženog roka pošiljka će u skladu sa standardnom procedurom za neocarinjene pošiljke biti vraćena pošiljaocu.

Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.

Poslednja izmena:
Evo ja mislim da je stos u FUNTA / EVRO :)

Zeznuli su iz SD-a i napisali da je funta mesto evra. Samim tim paket prelazi 50 evra i DHL trazi da carini (4000 din bese?)

Ne znam sta da radis, iskreno.

Da vracas paket nazad, pa da se i dalje juris sa SDom. Ipak je njihova greska (verovatno :D )

fora je što ja ništa nisam platio, pa makar pisalo i 1000 evra/funti

Znam, ali oni napisu uvek vrednost robe na paketu.. Verovatno je takva procedura.

I sad je neko kad je stampao ponovo otpremnicu mesto evra stavio funtu mahinalno.

To naravno DHL ne zna i ne zanima, pa oni po svom propisu..

Mozda da pozoves DHL najbolje i da im objasnis situaciju, posaljes im fakturu koju si dobio pre gde se vidi da je evro.

pa sada i košta 60€, što je oko 50funti
poenta je što sam ja to kupio kad je bilo na sniženju (30€)

oni su trebali da nalepe 0€ cenu

vratiće nazad paket pošto nisam hteo da platim, videćemo šta će biti dalje

Da li ovo SD sprema neki lokalni sajt za naše tržište i da li bi mogli da očekujemo neke pogodnosti? Vidim da od redizajna sajta automatski vodi na rs.sportsdirect.com a počeli su i mejlove da šalju naslovljene na ćirilici (doduše g translate je izgleda radio).

Cene u evrima na rs sajtu su malko vece.

Takođe nema pola proizvoda i nemaju popusti na rs sajtu.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Gelert obuća, jel imao neko iskustva što se tiče brojeva?

Imam iskustvo samo sa čarapama ali to nije obuća hehehe.

Poslato preko mTalk

Nazad
Vrh Dno