*** dopisujem sa sa ovima iz sd-a već 5 dana
naručio sam lambreta jaknu (mala mi je veličina) i jedan džemper koji je oštećem malo na kragni
i pošaljem im ja poruku pošto je oštećeno ono da im vratim đuture i to i jaknu i da mi pošalju ispravan džemper i usput veći broj jakne.
5 dana me nešto zavlače, kao da li hoću da prihvatim neke popuste na lee cooper a da zadržim taj džemper
ja reko ne, i opet ih pitam da im pošaljem to nazad a oni da mi vrate ispravno, sad ćemo videti šta će odgovoriti
ne kapiram šta se i oni za 50ak evra cimaju, toliko zarade za jedan sekund. A ja mislio da je mušterija uvek u pravu kod stranaca![]()
kupio sam ovaj kaput L veličinu ali mi je mali
ako je neko greškom uzeo veći možemo da se menjamo
http://www.sportsdirect.com/lambretta-comb-jacket-mens-609068?colcode=60906822
Jel on beše bio oko 20 evra na akciji?Zanimaju me dimenzije ako možeš da izmeriš,širinu ramena,dužinu kaputa od kragne do dole,dužinu rukava...
Hteo sam ovih dana nesto da kupim na SD, pa sam hteo da dodam i parfem-ali to ne salju u inostranstvo. Negde sam procitao da moze da se izabere da pošalju vozom a ne avionom, pa onda kao može da stigne i u Srbiju. Dal zna neko u vezi toga jel to tačno, ja vidim samo opciju Barlin delivery?
U prilogu se nalazi dokumentacija za fizička lica koju je potrebno da popunite i dostavite kako bismo započeli postupak carinjenja:
1. Nalog za carinjenje fizička lica
2. Izjava opisna fizička lica
3. Kopija lične karte ili pasoša ( lična karta mora biti očitana ako ima čip)
4. Obavezan je dokaz o uplati prema pošiljaocu swift ili izvod iz banke ili order confirmation sa maila i sa jasnom naznakom vrednosti robe i transporta
Napomena: Ukoliko se vrednost na fakturi ( iz priloga) razlikuje od vrednosti koju ste platili potrebno je dostaviti izjavu da ste saglasni da se uveća osnovica za obračun dažbina u skladu sa orderom ( tj. vrednosti koja je zaista plaćena za robu)
Usluga carinjenje za fizička lica putem DHL špedicije i posredovanje u carinskom postupku iznosi 3.300,00 rsd + PDV ( 3960,00rsd).
Pored usluge špedicije imate i obavezu plaćanja carinskih dažbina koje nisu uključene u pomenutu uslugu carinjenja.
Procedura je sledeća:
- Kada dostavite traženu dokumentaciju za carinjenje radi se prethodni pregled pošiljke
- Kada se završi prethodni pregled pošiljke dobijamo preliminarni obračun carinskih dažbina za koje smo dužni da Vas obavestimo pre nego da započnemo proceduru carinjenja
- Ukoliko se saglasite sa carinskim dažbinama počinjemo proces carinjenja
- Kada se pošiljka ocarini dobijate instrukcije za uplatu carinskih dažbina i usluge špedicije putem mail-a od odeljenja finansija
- Račun je potrebno da uplatite u banci ili pošti ali poželjnije je u banci zbog brzine registrovanja uplate
- Kada uplatite i Uprava Carine i DHL evidentiraju uplate u mogućnosti smo da organizujemo dostavu na navedenu adresu
Kako kompanija DHL nije u mogućnosti da gore navedenu pošiljku zadrži u svom posedu neograničeno dugo, molimo Vas da nam dostavite dalje instrukcije kao i uvoznu dokumentaciju u roku od dvadeset (20) dana od dana prijema mail-a obaveštenja. Nakon predloženog roka pošiljka će u skladu sa standardnom procedurom za neocarinjene pošiljke biti vraćena pošiljaocu.
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari