Šta je novo?

Spore

HEhe Penis Monster, ja sam napravio barem 10 slicnih 😀
Dobar 3p 😀 Ajd da napravimo neku veselu damu sa velikim obimom grudi!

Hm, skinuo sam editor sa linka iz nekog od prethodnih postova, 190mb je, i ne znam sta je ovo tacno, pise da je trial, i dosta stvari je lockovano, mali izbor opcija imam, jel treba to da se krekuje, ili je kod svih tako...

Kod svih je tako ali postoji mogucnost da se otkljuca 75% editora

No Spore demo, but expansions planned

Finally, Bradshaw commented on the game's anti-piracy measures - always a thorny issue with PC gamers, but not something you should fear in Spore's case, according to the game's executive producer.

"We do have copy protection, it is a necessary part of our biz, but we've worked to make it something that does not punish the legit owners," Bradshaw said.

"You need to authenticate once at the first install. This happens online. You can install on three separate computers and you do need to register for the online features."

Meni tasta dolazi iz USA u septembru, tako da su vec porucili SPORE Galactic Edition i Spore Creature Creator. Taman za dete kada poraste.

80$+9$=89$

Izgleda da se pojavila...kod zelenog djavolka.

Poslednja izmena:
You know you can download this straight from EA. You don't need a CD Key on their copy either. This upload is a waste of time, it's pointless and it's bogus. It might WORK, but it won't let you play the entire game. FAIL @ the person who thinks their upload is all "awesome" because they got it up here "FIRST" it's still not the full game rip. this is the same shit you can get from EA's own site. :🙂
(ok, maybe not pointless for those who bought the game, but if you're expecting to steal this game, don't download this torrent. It's not gonna be as gratifying as the broken safedisc versions will )
🙂

pojavio se ponovo_napunjeni 🙂

Meni je ovo kao Simsi,za devojcice do 15 godina.

Poslednja izmena:
Meni je ovo kao Simsi,za devojcice do 15 godina.

Ljudi koji su je probali kazu da je za hard core igrace i da je kompleksna, tako da Simici nemaju ama bas nikakve veze sa ovom igrom.
Koliko sam mogao da procitam ljudi sa National Geographicsa su ucestvovali u izradi ove igre.
Ne postoji nista slicno, tako da je igra unikat kao i sve sto Will napravi.

Mozda lupetam ali to je moj utisak nakon Creature creatora,one emo/dance gluposti i cartoon look mi bas ne lice na neku hard core igru.

Poslednja izmena:
Cim tu nema M ili mozda A u donjem levom uglu nije to to 😉

2nv8bba.jpg

Dzabe im suckrom i online aktivacija... 3-4 dana pre izlaska igre ponovo_napunjeni im daje jedan "stab in a back". A joj... ala ce EA glavesine biti besne...

Poslednja izmena:
Dzabe im suckrom i online aktivacija... 3-4 dana pre izlaska igre ponovo_napunjeni im daje jedan "stab in a back". A joj... ala ce EA glavesine biti besne...

Posle one izjave da ih boli q za kvalitet dok god zarađuju pare, zbog ovog mi bude baš onako drago :-devil-:

Upravo sam zavrsio prvu fazu i poprilicni mi se dopada,ali rano je za sud.Ima smeka definitivno.🙂 FPS zakucan na 30:wall: Ima dosta humora sto je fino,no videcemo.

posle par swati igranja moj zakljucak: igra je EMO/GAY. decija animacija, boje, svet itd. evo, dosadilo mi je. Da ce se prodavati - ne sumnjam. Odlican poklon za devjku/decu ili tako nesto. Za ozbiljno igranje - samo je prvi deo dok si celija ili sta vec interesantan, posle toga bledi polako...

Ovo je moje misljenje.

Ok tebi se ne dopada,ali reci da je igra gay zato sto nema ne znam cega krvi,rokanja?Smesno,mene sam dizajn podseca na pixar-ove filmove.Ovo su lepo napisali u IGN review

"One of the single most versatile games ever made, Spore’s potential is limited only your imagination. The different “paths” are simply icing on the cake."🙂

Poslednja izmena:
posle par swati igranja moj zakljucak: igra je EMO/GAY. decija animacija, boje, svet itd. evo, dosadilo mi je. Da ce se prodavati - ne sumnjam. Odlican poklon za devjku/decu ili tako nesto. Za ozbiljno igranje - samo je prvi deo dok si celija ili sta vec interesantan, posle toga bledi polako...

Ovo je moje misljenje.

Koliki je univerzum i koliko planeta ima? Kako se ponasa AI? Sta sve ima od prevoznih sredstava i gradjevina? Da li postoji tehnolosko stablo? Koja oruzja koriste bica i da li mogu da se unaprede? Kakve sve komande mogu da se izdaju u igri? Da li si stigao do space stagea?

Ajde ti malo bolje opisi tih par sati igranja. Ovo sto si napisao, je tako sturo, kao da si seo i posle 5 minuta lupio remove.

A evo ti citat lika sa drugog foruma koji je probao malo Spore kao i ti:

"od 7 pa do sada sam igrao, ispale mi oci, znaci igra je bruka, toliko ima svega, ali space stage je OGROMAN ! "

Poslednja izmena:
Ja za sada stigoh do tribal stage-a.
Igra mi se jako sviđa 🙂
Jao kako sam se isekao u creature stage-u kada me je napalo krdo stvorenja koje sam svojevremeno napravio igrajući se u onom Creature Creator-u, iako sam ga deinstalirao u međuvremenu. Očigledno je to negde sačuvao.
Bilo je interesantno i kada je počeo da se čuje neki čudan zvuk, vidim svi se nešto us*ali od straha, gledaju u nebo... pogledam i ja, kad ono gore jezdi svemirski brod po nebu 😛

Will je genije. Spore ima zavucen multiplayer, igra preuzima rase i planete drugih korisnika i stavlja ih u univerzum koji kreira igrac. Na taj nachin se stupa u kontakt sa kreacijama drugih igraca. Prosto genijalno, i ideja je da se igracima da alat da sami stvaraju sadrzaj u beskonacnost... E sada to samo funkcionise sa oridjinaletom.

Poslednja izmena:
Koliki je univerzum i koliko planeta ima? Kako se ponasa AI? Sta sve ima od prevoznih sredstava i gradjevina? Da li postoji tehnolosko stablo? Koja oruzja koriste bica i da li mogu da se unaprede? Kakve sve komande mogu da se izdaju u igri? Da li si stigao do space stagea?

Ajde ti malo bolje opisi tih par sati igranja. Ovo sto si napisao, je tako sturo, kao da si seo i posle 5 minuta lupio remove.

A evo ti citat lika sa drugog foruma koji je probao malo Spore kao i ti:

"od 7 pa do sada sam igrao, ispale mi oci, znaci igra je bruka, toliko ima svega, ali space stage je OGROMAN ! "

stigao sam do tribal stage-a, sve sto si me pitao nema smisla opisivati posto od komandi dotle imas tab i koristis tastere 123, left i right click. Sve je "rinse and repeat". Nema nikakve liste tehnologia jos uvek...
Sve ostalo je subjektivno, kao sto sam i rekao.

ah da, framerate je zakucan na seckavih 30fps...

Evo pa ko zeli da skine 938 Creatures Pack,ubacio sam kod mene i odlicno je dok ne stigne original.🙂Nisam jos stigao do Space Stage-a,ali po komentarima ljudi odlican je.

http://www.sendspace.com/file/zbf49f

When using Vista you place such creations in the proper folder in the "C:\Users\USERNAME\Documents\My Spore Creations\" directory and for XP it's probably something like "C:\Documents and Settings\UserName\My Documents\My Spore Creations\"

Poslednja izmena:
Evo pa ko zeli da skine 938 Creatures Pack,ubacio sam kod mene i odlicno je dok ne stigne original.🙂Nisam jos stigao do Space Stage-a,ali po komentarima ljudi odlican je.

http://www.sendspace.com/file/zbf49f

When using Vista you place such creations in the proper folder in the "C:\Users\USERNAME\Documents\My Spore Creations\" directory and for XP it's probably something like "C:\Documents and Settings\UserName\My Documents\My Spore Creations\"

sobzirom da je sendspace lejmerski servis (koji je maltene stalno prebukiran kad si free user), evo jos jedan "malo" bolji LINK

Nazad
Vrh Dno