Šta je novo?

Spore

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Pošto mnogi čekaju igru i postoji interesovanje za nju, rekoh da pokrenemo zvaničan topik.

Izašao je preview na IGN-u, lik je igrao oko sat vremena:

http://pc.ign.com/articles/815/815728p1.html?RSSwhen2007-08-24_170800&RSSid=815728

gc-2007-spore-screens-20070822051353342.jpg
gc-2007-spore-screens-20070822051358592.jpg
gc-2007-spore-screens-20070822051351514.jpg
gc-2007-spore-screens-20070822051357904.jpg
gc-2007-spore-screens-20070822051350233.jpg

Ne želite da čujete moje mišljenje šta će od svega ovoga da ispadne, jer bih voleo da nisam u pravu 🙂

Poslednja izmena:
e bash zelimo da cujemo 🙂

meni je kul svaki pokushaj neceg originalnog, nadam se da ce u tome uspeti

Filipenko je napisao(la):
Ne želite da čujete moje mišljenje šta će od svega ovoga da ispadne, jer bih voleo da nisam u pravu

...ispasce nesto kao Black&White, interesatno prvih sat-dva i posle uninstall...U celom sporu, meni je interesantan pocetak, cim izadjes iz vode pocinje da mi se ne svidja, a u momentu gde gradis one smesne decije igrackice od vozila i kuca mi se vec ultra-sega-mega ne svidja 🙂 Ocekivao sam neku vrstu megalomanie (ko se seca daleke 1994-te i amige zna o cemu pricam) samo unapredjenu, a ovo izgleda nece biti to 🙁

Poslednja izmena:
Iha gledao sam ja preview ima pola godine 🙂 Dosao uz Bug il tako nesto zaboravih 🙂

EA je izbacio minimalne hardverske zahteve

http://www.spore.com/what/specs_spore

Trebalo bi creator da se pojavi uskoro, 17.6. Bice jako zanimljivo praviti stvorenja.
Zamisli napravis podvodno stvorenje i cepas samo pod vodom. Kao Sundjer Bob.😉

Poslednja izmena:
ima tu par veoma originalnih ideja 🙂

mene bash zanima na sta ce da lici ceo taj koncept kad se zaigras

posle 10-tak 10-minutnih video zapisa o Spore-u, svaki sledeci koji gledam ne donosi nista novo. Imam osecaj kao da sam vec presao igru :S: Ono kao, sve sam video, sve znam, samo se ne secam detalja, na taj fazon...

Ja podrzavam uvek nesto novo, a nesto slicno SPORE nisam bas sretao do sada. Bila je davno ona Impossible Creatures sa zivotinjama, ali je igra potpuno drugacijeg profila i po meni je bila totalni promasaj RELICA. Spore sada ima vise dzokera u rukavu od F3, a igra nije bas za nestrpljive.

Poslednja izmena:
Placa se, 5$. Ziveo EA! Ogranicneni modul igre koji nije ni pravi demo oni naplacuju.

Sta naplacuju ? Nista ja nisam platio, to je trial verzija i ne vidim zasto bi to iko placao. Mozes da pravis stvorenjca i to je sve, pritom i uzasno radi, ono ~25fps :S: Kontam da je ovo neka early beta ili tako nesto...

edit: download link

Poslednja izmena:
Spore Creature Creator je uvod u igru Spore da pokaze ljudima sta sve moze da se sa njim radi. Predstavlja klasicnu vezbu pravljenje sto ludjih stvorenja, do izlaska igre na jesen. Ima i fora sto ce sve sto se napravi moci da se posalje na njihov deo sajta (velika baza stvorenja).

Spore Creature Creator je uvod u igru Spore da pokaze ljudima sta sve moze da se sa njim radi. Predstavlja klasicnu vezbu pravljenje sto ludjih stvorenja, do izlaska igre na jesen. Ima i fora sto ce sve sto se napravi moci da se posalje na njihov deo sajta (velika baza stvorenja).

Drugim recima naplacuju program sa kojim ce korisnici da obave posao oko kreiranja stvorenja umesto njih. Sounds very EA to me :d

Sto se tice same igre... ne znam... previse sam skeptican prema cartoonish naslovima. Rano je da se da konkretan sud.

Nece korisnici da prave stvorenja umesto njih jer u igri nema stvorenja osim onih koje sam napravis valjda ???

Malo sam se igrao sa creatorom i sa 25% je interesantan i mocan.
Evo sta sam uradio za 2 min:

1407.jpg

49420439ri8.jpg

Odlicno je,sa dovoljno maste mozes da napravis cudo😀 Kao da su izasli iz Pixar Animation Studio-a.

Poslednja izmena:
nesto baguje u ovom "test drive" modu, u editoru je bolji 😛

13zwlqe.jpg

zovem ga LanDolphin 😛

Da ne kacim ja svoje bolesti, meni se igra dopada, nadam se da nece otici prebrzo u zaborav! Pazite, editor ima samo 25% a zamislite full igru, ima da bude boles'

Da ne kacim ja svoje bolesti, meni se igra dopada, nadam se da nece otici prebrzo u zaborav! Pazite, editor ima samo 25% a zamislite full igru, ima da bude boles'

Samo procitaj sta ce sadrzavati full igra na sajtu SPORE. Bruka. Moci ce da se njukuju planete.😉

Samo procitaj sta ce sadrzavati full igra na sajtu SPORE. Bruka. Moci ce da se njukuju planete.😉

Video sam!!
Nadam se da ce igra biti vrlo zarazna, kao sto su SIMSi jednom napravili bumm pa prodali 100 miliona kopija 😉
Mislim da Spore ceka svetla buducnost, a ako se nekima ne svidja cartoon grafika, neka uzme da igra Crysis, pa nek napari oci! meni je x puta bitniji gameplay nego grafika i slicno!

kakve ce sve boleshtine isplivati kada se nashi bolesni umovi malo opuste i uigraju sa editorom 🙂

ja sam se upishao od smeha samo gledajuci ove vashe nindze :d

Pazi ima i mogucnost da odmah stvorenje baca na YOU TUBE, kreiranje avatara i fotki pa slanje u glavnu SPORE bazu i razmena kreatura sa likovima. Jel ova igra ima multiplayer? Ili jos bolje bi bilo da je SPORE MMO 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno