I na sve ovo napisano da i ja postavim pitanje. Sta mi sa monitorima od 30" i rezolucijama 2560x1600 da radimo? Koju graficku kartu ili koje graficke karte uzimati da sve to izgura na max detaljima i dobrim brojem frejmova? Kojom logikom mi da se vodimo, na koji nacin da razmisljamo? Koliko vidim, cela rasprava ovde se svodi na dosta manje rezolucije. Sve to pada u vodu na ovim rezolucijama. Stoga, dajte savet i predlog.
POZDRAV
ne moze ni Crysis kako valja, a ne nastavak 😉 Zanimljivo je da sve Radeone najvise kolje 4XAA!
:wave:
A GTX280 i X2 nisu luksuz?Ipak je ta rezolucija jos uvek luksuz
i sreca je da 4870x2 na njoj moze da tera 95% igara danasnjice. Sve (unazad gledano) sem Crysis-a ce raditi kako treba.
Ako ja na 8800gts mogu da teram Bioshock u 1920x1440 na max detaljima AAx4 / AFx16 (30-45fps) budite sigurni da ce 4870x2 da samelje sve sem Crysis-a. Jedino ako smatrate da je svako igranje ispod 2560x1600 / AAx16 i <60fps neprihvatljivo, onda cu razumeti bojazan.
A GTX280 i X2 nisu luksuz?
To stoji, ali korisnicka sreca se ogleda u ceni po kojoj je tako kvalitetna arhitektura pustena u promet 😉 To je moglo da se zaceni vise, znamo i zbog cega nije, ali moj finalni utisak je da smo vrlo dobro prosli.Molim? Sreca. Nije sreca nego odlicna aritektura (nesto sto AMD dugo nije imao).
Ne pricam napamet, video sam kako Crysis radi, ali Yoti ce o tome.Drzi se i u crysisu, cekaj da Yoti objavi rezultate sa sideportom ukljucenim...
Pre cu ja tebi prodati konzolu nego sto ces ti mene oterati u krevet :smoke:Voide na spavanje :d
Zamenih danas 4870 za MSI 280 ticu, i eto tisine u kucistu i normalnog rada u Mayi.
Pre cu ja tebi prodati konzolu nego sto ces ti mene oterati u krevet :smoke:
😉
Ae da ubijemo do kraja mit o GTX280 😛
Obratite paznju na rezoluciju 😉 a kod druge ukljucene filtere 😀
Ae da ubijemo do kraja mit o GTX280 😛
Obratite paznju na rezoluciju 😉 a kod druge ukljucene filtere 😀
:d Ne moze bez monitora Borise, uopste ti ne radi karta u toj rezolucii 🙂 Pa imam ovde MSI OC Edition GTX-a 🙂 Radicu i SLI, kada triple SLI jednoj dvoglavoj ne moze nista 🙁
Evo ti da vidis kako zaista izgleda 90 FPS-a u Visti na High, 2560x1600.
Prva ti je sa Quad CF-om, druga sa single HD4870x2 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari