Šta je novo?

[split iz teme o] 280 gtx

Razumem tvoje odusevljenje karticom al bih molio moderatore da reguju na ovakve potpise u profilu....

uopste nisi razumeo, nisam ja odusevljen sa 280tkom, koliko sam razocaran sa atijem, a tebi ako se ne svidja nesto u mom profilu, slobodno mi kazi, a ne da odmah places kod moderatora....

pozz

e tu si se malo zahebo..... u igri ukljucen 16xQ AA, u drajverima 16xAF, i u testu 16xQ, a ti to pokreni na novom atiju, pa se javi.... mozes i u CF.....
ako hoces, pozajmicu ti ja obe 4870 pa probaj i javi...
to sto nisi znao da instaliras i namestis ati kartice nije moj problem 😉
svi vec znamo da na novim atijima "paljenje" AA vrlo malo obara performanse sto se ne moze reci za nove nvidijine kartice 😉

i btw sledeci put kada ti treba paznje u zivotu ti se odvoj malo od kompa 😉 pa se javi 🙂
a ako hoces mogu ja tebi da pozajmim malo "real life-a" 🙂

"e evo kupio sam ati saljem slike" posle 2 dana "e evo kupio sam nvidiju ati sr*nje" posle dva dana "ovaj ati totalno sr*nje progledah na vidiji" e ajde malo uzivaj u zivotu 🙂 opasno smaras sa svojim "e, kupio sam, slikao sam, vidite svi" postovima :smash:
nema te nigde 3 godine i onda si valjda dosao do malo evara pa kupujes/slikas hw i postujes k'o blesav :smash:
bez ljutnje ali "zvucis" kao klinac iz kraja koji se hvali drugarima ispred ulaza :S:
koliko ovde postujes slike i crysis benchmarke imam utisak da si kartu i kupio za "showing off"
get a life! :wave:

e tako ti je to kad je neko opterecen atijem........... a ako te smaram, nemoj citati sta pisem, a tvog real life mi sigurno ne treba, jer sam se malo vise za svojih skoro 40god naziveo u zivotu nego sto ti mislis, a sad sam konacno nasao malo lufta da sednem i da se izivljavam po hardwareu,... na ati ne bi nikada ni presao, da me privremeno nisu ubedili, ali sam video da sam se prevario, uostalom, sto se ja raspravljam sa tobom? ovo ionako i nije tema za to......

e tako ti je to kad je neko opterecen atijem...........

hmm...ima 88GTX!?

a ti bi mogao malo da spustis loptu sa shikaniranjem ATI-ja...tvoj individualni problem neznanja ili nemogucnosti da namestis CF ne znaci da trebas da otvaras onakve debilne teme! (zabraniti proizvodnju i sl wtf!?) ,)

ako je tebi GTX super, e onda je meni jos bolji...

NHF :wave:

Poslednja izmena:
e tako ti je to kad je neko opterecen atijem........... a ako te smaram, nemoj citati sta pisem, a tvog real life mi sigurno ne treba, jer sam se malo vise za svojih skoro 40god naziveo u zivotu nego sto ti mislis, a sad sam konacno nasao malo lufta da sednem i da se izivljavam po hardwareu,... na ati ne bi nikada ni presao, da me privremeno nisu ubedili, ali sam video da sam se prevario, uostalom, sto se ja raspravljam sa tobom? ovo ionako i nije tema za to......

Ja sa druge strane vise nikad necu preci na Nvidiju jer je golo ***** a to sto ti ne znas da podesis hardvare sa 40 godina je vec druga prica. 😀

1. vecina vas nikad nije videlo CF ili SLI i nikad ni nece.......
2. oni koji jesu pretendiraju/hypuju one koje vole
3. realnost je da je CF ****** tesko isto kao i SLI......... to sto neke igre prorade odma a neke samo u nekim uslovima i to sto memorija nije deljiva samo dokazuje da su te kombinacije samo za zaludjenike koji posle nemogu da priznaju da su vise problema imali nego koristi.....

GTX280 je tek neznatno skuplji od 4870 vani to sto kod nas vidite takve cene ne krivite ATI/Nvidiju vec uvoznike i nasu platnu moc...

GTX280 je tek neznatno skuplji od 4870 vani to sto kod nas vidite takve cene ne krivite ATI/Nvidiju vec uvoznike i nasu platnu moc...

ako je ~200$ tebi "neznatno" onda svaka cast...

nemam nameru da se pravi nv vs ati flamewar vec zelim da skrenem paznju na negativno isticanje pojedinih clanova bez ikakvih razloga...

Samo opusteno... Trenutno kod nas cena za 4870 se krece oko 17.000 din... GTX 260 je oko 20.000 din.... Performanse su im manje vise slicne... Pa ko smatra da vredi dati 3000 din vise zbog boljeg hladjenja, nivoa buke, PhysX... ili ko zna vec cega .... dace tih 3000 din vise i resena stvar.

Napolju cene su takve su kakve su... ali dzabe nam je to kada mi zivimo u nasoj banana republici trubiji... 😛

1. vecina vas nikad nije videlo CF ili SLI i nikad ni nece.......
2. oni koji jesu pretendiraju/hypuju one koje vole
3. realnost je da je CF ****** tesko isto kao i SLI......... to sto neke igre prorade odma a neke samo u nekim uslovima i to sto memorija nije deljiva samo dokazuje da su te kombinacije samo za zaludjenike koji posle nemogu da priznaju da su vise problema imali nego koristi.....

Word 🙂

I tako jos jedna tema ode u flame...

@ ivke - Ne kontam zasto bezveze napadas covjeka, nista ti lose nije rekao, imao je lose iskustvo sa ATI CF i to je sasvim ok, jer hoce covek da kada vec kupuje hardver i daje pare na njega da ima finalni, doradjeni proizvod, a ne da se zeza oko bios-a, flesovanja, modovanja itd. da bi *ebeni CF proradio! Pogledaj koliko je samo Yoti imao frke oko CF! Cemu toliki hejt!:S:

@ Bane87 :Klanjanje Zar je moguce da 8800GT tako dere Crysis, strasno!:wave:

@ ivke - Ne kontam zasto bezveze napadas covjeka, nista ti lose nije rekao, imao je lose iskustvo sa ATI CF i to je sasvim ok, jer hoce covek da kada vec kupuje hardver i daje pare na njega da ima finalni, doradjeni proizvod, a ne da se zeza oko bios-a, flesovanja, modovanja itd. da bi *ebeni CF proradio! Pogledaj koliko je samo Yoti imao frke oko CF! Cemu toliki hejt!:S:

@ Bane87 :Klanjanje Zar je moguce da 8800GT tako dere Crysis, strasno!:wave:

zbog sada vec ustaljenog obicaja ovde da se "shirimo" po benchu :smash: (ne mislim samo na njega inace)

e tu si se malo zahebo..... u igri ukljucen 16xQ AA, u drajverima 16xAF, i u testu 16xQ, a ti to pokreni na novom atiju, pa se javi.... mozes i u CF.....
ako hoces, pozajmicu ti ja obe 4870 pa probaj i javi...

a nista pametno ne kaze sem postovanja crysis benchmarka i 3d marka koje sam na istom ovom forumu video pre njega jedno 1000 puta 😉
i kada pomenem 1000%-tnu cinjenicu o AA na novim atijima i nvidijama on mi odgovori onako "e oces ja da ti dam da probas, nemas ti pojma, evo ako hoces pozajmicu ti..." klasican "ispred zgrade" recnik koji me licno bas iritira na ovom forumu
p.s. kojih je to stvarno yoti imao problema sa cf-om?

ova tema je zrela za katanac. Imate PM i MSN i klupu ispred zgrade da se prepucavate.

Ko hoce u ovom trenutku performanse pre svega, uzece GTX280, naravno ako ima novce za nju. Kao odlican izbor se namece GTX260 koji svojom cenom od 200e predstavlja jos bolji izbor... E sad tu je za malo evra vishe i 4850CF, 4870 je takodje 200eura... Ja licno bih prednost dao single karti, i to ne jacoj od 4870 ili GTX260.... GTX280 je nV brute force kartica, kao i dosadashnji TOP modeli te kompanije, tako da se 4870 namece kao extra resenje.... Ali opet ko hoce max u ovom trenutku nema mnogo razmishljanja... Ja licno bih se zadovoljio jednom 4870 ili GTX260, mislim da za 22" sve preko toga je suvishe.... Neka me ispravi neko ako gresim....Video sam i 4870 i GTX280 na delu, pa i u krizi, ima razlike, samo u frejmovima :S:.... Igrivo i ovako i onako.... A 3Dmark moze da se igra, onaj stari 2001 😛

Poslednja izmena:
Chinaski i ekipa vuku na jednu stranu, a Mipko & Co. na drugu, a svaka strana je u pravu sa svojim argumentima... 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno