Možda bi imao više razumevanja da si bio na nešem mestu. Sa tobom smo jako lepo sarađivali (makar ja) dok sam radio u Kozjačkoj kao komercijalista. I, ako mene pitaš, uvek si važio za primernog i dobrog kupca. Opet, sa druge strane, ne mogu da te podržim u tome da jedan komercijalista mora da zna više od kupca (uvek). Ah, da, pa naravno da mora u situacijama kada kupci ne znaju šta žele, ali postoje neke finese oko proizvoda. Finese koje nikad nisam znao, niti su me zanimale (osim kada mi je kupac zahtevao informaciju). To je već malo problematično.
IT industrija se jako brzo razvija. Često izlaze novi proizvodi i prava je muka pratiti sve to. Pa znaš i sam koliko smo proizvoda imali tamo. Zamisli da sam znao sve o svemu. Glava bi mi bila velika k'o Mars

. Osam sati radnog vremena + "potencijalno" učenje kući bi mi dezintegrisalo privatan život. Ne postoji komercijalista koji sve to zna, to smem da ti garantujem. E, sad, druga je priča kada komercijalista to vešto prikrije

. I naravno, ni u ludilu se ne sme dogoditi to da komercijalista ne zna osnove o nekom proizvodu. To je, ako mene pitaš, nedopustivo (samo je pojam tih "osnova" jako subjektivna stvar).