jao jao... isprani mozgovi od strane kvazi "demokrata" uvek kukate nesto, ako vam se ne svidja ovde slobodno pakujte kofere, iovako niste od nikakve koristi Srbiji.
Vređanje je kažnjivo, ako nisi znao.

Ali na svu sreću modovi znaju.
Da se vratim na temu.
I meni je žao Elinka, prevashodno zbog principa poslovanja koji su pokušali da uspostave. I meni je uvek bila važna cena po kojoj ću kupiti nešto, ali cena NIKADA nije najvažniji faktor u odlučivanju šta kupiti. Da je tako, prodavali bi se samo proizvodi sa najnižim cenama, ali nije tako.
Imam dosta iskustva u prodaji (nije IT, farmaceutika) i trenutna situacija u Srbiji je takva da počinjemo da plaćamo cenu godinu i po stagnacije + recesija na globalnom nivou + neko se malo zaleteo = mora doći do seče.
E, sad, što se to desilo Elinku, druga je priča, iako je možda i razumljivo, s obzirom na njihovu poslovnu politiku i tržišne tokove.
Ponavljam, žao mi je Elinka, zato što njihova propast ima i drugo, mnogo dublje značenje - poruka svima nama da firma koja pokuša da sledi globalne tržišne principe poslovanja može vrlo lako da popije permanent ban.
Ali, da ne bude sve crno, preostaju nam "veliki" igrači, pa kud koji mili moji.
Pozz Omniku i Bacidu, kao i nadasve simpatičnoj Maji.
p.s. nadam se da ste se svi vi Eurolinkovci snašli - dobar prodavac će uvek naći posao.