http://patches.ubi.com/splinter_cell_double_agent/
evo prvog patcha...
kao sto sam i rekao... samo jos uvek nema changelog...
ajd proverite/potvrdite vi sto imate igru ovo:
X:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc.bmp
trebalo bi da je to ovo u attach...zanimljivo :d
Igra je imala potencijala za prebacivanje na 12 CD-ova, steta zbog tog prvog CD-a... Evo DVD9 to 2xDVD5 konverzije:
Kreirati dva temp dira na hard disku, npr. SCDA DVD1 i SCDA DVD2. U prvi prekopirati sav sadrzaj za diska, u drugi temp dir prebaciti foldere disk7, disk8, disk9, disk10, disk11 i disk12, znaci ici cut -> paste, da ih posle nema u prvom temp diru, potom iz prvog temp dira prekopirati sve fajlove i foldere osim disk1, disk2... disk6 u drugi temp dir (znaci to su Support, Media folderi i ostali sitni fajlovi). U drugom temp diru otvoritite Autorun.inf sa notepadom i obrisite liniju: open=SCDAAutorun.exe, potom u prvom temp diru prebaciti kabinete iz direktorijuma disk2, disk3,... disk6 u disk1, tako da svi kabineti budu na jednom mestu, slicno uraditi i u drugom temp diru, prebaciti kabinete iz foldera disk8, disk9,... disk12 u folder disk7. Po potrebi kreirati foldere na prvom i drugom temp diru za patch, cra... Ovako pripremljene, sadrzaje oba temp dira snimiti na DVD5 sa labelom (ovde mozete sta ocete) npr. SCDA DVD1 i SCDA DVD2. Igra ce traziti disk 8 koji sadrzi preostale kabinete, ubaci se DVD2 i setup odradi svoje. Testirano i radi!
P.S. Moderatori ako ima nesto slicno u ovoj temi i da radi, ovaj post slobodno obrisite.
Da, da ves masina je super za sitnije stvari kao sto su bele majce, trenerke, tanki duksevi... nego probaj ti oprati u ves masini cebe (Splinter Cell 4, Dark Messiah...) koje suvo tezi 20kg... neka hvala, dok ja docekam da UltarISO kompajlira dupke pun image na HDD-u, ja sam vec zavrsio sa snimanjem moje konverzije na DVD5.
Nego imam jedan problem, igrao sam trening u onoj beloj sobi, kada iskljucim HDR, tj grafiku stavim na Standard mod sve bude previse belo, ne mogu u opste da vidim one bele ploce iza kojih se sakrivam od kamera, kao da je kontrast otiso u PM, no kada se ukljuci HDR sve se vidi kako treba ali i sve ide sporije. Ima li resenja za ovaj problem?
a mozda ova igra ipak zasluzuje rezanje na DL disku? po meni, da......
Iz svakog frejma se oseća miris Sonija i XBox-a, a to je - po meni - veliki korak unazad za one koji su igrali prethodne delove na PC-ju.
Da namerno prave neoptimizovane igrice?
Ja sam toliko opsednut sa 8800 GTX da moram i ovde da je pomenem... Kada ce napraviti igricu koja ce seckati na ovom monstrumu?
cisto sumnjam da ona sece i na slabijim kartama, a kamoli na 8800.
Boga mi, ako je istina ono što Tweak Town tvrdi za NFS C, da su R6xx kartice brže od G7x kartica zbog 3:1 arhitekture, odnosno više pajplajna, onda očekujem da NFS C leti na G80, a isto tako da i SC Double Agent radi dosta brže...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari