Vidis kad hoces kako mozes nabaviti i dobru memaru![]()
ma to je takmicenje dva najbolje tweakera na ovom forumu![]()
xtra:d
E moj Miki, zakopa te ja nesvesno sa Digitalom
, a montoji poslah onaj legendaran broj
![]()
Bjese li to onaj broj gdje su neki tvrdili da nemaju konkurencije na ovim prostorima![]()
?
Pa iskreno ja ljude koji su na DVOCIFRENOM broju u sec u spi 1M ne smatram konkurencijom, ali najiskrenije :d:-devil-:
Ne razumem? da se naviknem na konkurenciju koju deremo 1sec+ u Spi 1M, da je i 1ms i to mnogo u Spiju 1M al trenutno je razlika PREKO JEDNE SEKUNDE.... ajde dacu sve od sebe da se naviknem na takvu "konkurenciju" :d
Pa to lagano vec traje i traje, ja kad sam rekao da nemamo konkurenciju stvarno je nismo ni imali, drzali smo ili i dalje drzimo WR u kategoriji 6300/6400/6600 i 6700 u 32M (falio je samo jedan proc za 100% dominaciju !!!), onda u 6300/6400 i 6420 u 1M itd.. i preko 5.4ghz imamo najbolje vreme na svetu (perf broj, ako se ne racuna 975x, deremo cak i u p35 segmentu) tako da bez lazne skromnosti mogu da kazem da za sada nemamo konkurenciju na nasim prostorima.
p.s. U septembru kazes da dolazis, odlicno taman nam tada pada pola godine kako smo sub 10, i pravimo malu zurku da proslavimo naravno pozvan si, taman na licu mesta da ti pokazem kako se pravi rez sub 10
, mozda bude tad i sub 9 ko ce ga znati videcemo...
poz Misko
A sta mislis sta bi onda bilo ?
Novi zadatak za Stanoja, bez djidanja
![]()
Sta bi bilo kad bi bilo, puste me tih prica montoja, ja samo cenim finalni rezultat, finalni rezultat u 1M je trenutno da ponovim preko jedne sekunde, to je abnormalno velika razlika, tebi niko nista ne brani uzmi sta oces tvikuj, lemi, pravi potove, mene samo zanima krajnji rez, a tvoj je trenutno smesan u poredjenju sa nasim. Ti kad budes napravio rez ispod 9.2 javi se ponovo da nastavimo da pricamo. Do tada me uopste ne zanima ni ko su ti prijatelji ni kako tvikujes ni sta mozes i sta ne mozes da nabavis. Samo finalni rezultat me zanima!
lepo,vec sam zasukao rukave
pretpostavljam 2:3 cas4-4-4-4 :trust:
aj daj malo vise podataka kad radis te skrinshotove,e si video kako ja to radim![]()
Dogovoreno , e da ja pijem ladno Niksicko tako raspitaj se gdje ga ima u BG do Septembra...![]()
Ako pijes tamno onda moze da se sredi nesto. Niksicko svetlo je nekako obicno![]()
Jeste...Dule uvek krivstaxm je napisao(la):dule je kriv
Dogovoreno , e da ja pijem ladno Niksicko tako raspitaj se gdje ga ima u BG do Septembra...![]()
Ma AMSTEL je zakon
Trenutno su sva domaca piva blagi ocaj... Od LAV-a mi redovno bude mukaJelenko je verovatno trenutno najbolji.
Ja sam pio Niksicko tamno jedan put u PG i imao sam povratit koliko je lose
Inace se Niksicko od kad su Belgijanci preuzeli kormilo dosta pokvarilo.
Nekad je bilo vrhunsko pivo , salim se ja malo sa Miskom moze i Lav nije problem samo nemote molim vas BIP .....
Inache Apatinsko mi se svidja![]()
Mi se zezamo, al' ti ga pretera![]()
E, sunce li vam vaše, samo bi da šikate, niko da klokuje! :d:d:d
E, sunce li vam vaše, samo bi da šikate, niko da klokuje! :d:d:d
Kad smo se vec presaltali na pivce, da malo razradimo diskusiju
Mogli bi da organizujemo kad monte dodje neko ispijanje kolektivno
Jeli staxm jel to ono WFT ili WTF kako se vec zove??? Mislim sto se toci u Optimist-u...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari